Кад сте имали секс задњи пут?

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

YHYK

Aktivan član
Poruka
1.992
али стварно. Кад сте се је6али задњи пут?

Може у замену: кад вам се десила љубав?
Да ли вас мучи недостатак секса? Колико?
.
Да ли сте икад ишли у јавну кућу? Ккво вам је тамо искуство?

- - - - - - - - - -

Ево да одговорим за себе:

имао сам секс прекјуче. Успешно...за памћење.
.
Био сам у јавној кући једном. Никад више. Предлажем свима да пробају. ***** изгледа супер (одабро сам између 12 девојака које су се појавиле, у две групе од 6. Прву групу сам погледао и одбио.) али се кара сачувај боже. Да сам на краву заскочио, чини ми се било би ми лепши осећај. Професионалка, шта ћеш! Њој је циљ да одради посао, а посао је одрађен, кад си га свршио. Бар она тако мисли. Ја не. Зато тамо више не идем.

Evo da budem jasniji - kažu da je seks igrica za odrasle
e igrica ko grica dosadi
neke igrice dosade brže jer su glupe a neke igrice ostanu za kolekciju
pa se s vreena na vreme podsetim
e tako i ovo, sačuvam brojeve samo onih koje su nudile više od konkurencije
sad ko voli segu, ko Sony a ko nintendo
a ove igrice za mase tj za PC to ništa ne valja
ako ne pročitaš sugestivni tekst da to valja
ne bi ni znao da je kvalitet

Evo da budem jasniji - kažu da je seks igrica za odrasle

Лажу! Или не знају о чему причају. Каква играица, какви бакрачи!??
Секс је више од игре. Биолошка потреба. Ко со. И више од соли...ко масноћа. Без секса живот је напола живот. НАПОЛА, живот, рекао сам!
Кроз секс се одвија емотивно пражњење. Набој који се гомила у сваком. Током дуге апситенције од секса може да пређе у тегобе. Аонда није добро.

Ово посебно важи за жене. Јер је код њих емотивни и ментални набој јачи него код мушкараца. Дакле, женама је већа потреба да се је6еду него ли мушкарцима.
амин.

- - - - - - - - - -

Ja sam drkadzija, ...

И изгледаш тако.

U subotu 2.8.
Voleo bih da imam češće odnose. Dva do tri puta nedeljno mi je malo. Ipak, nisam pristalica varanja partnera, tako da...
Najbliže što sam bio javnoj kući je prolazak pored "izloga" u Antverpenu. Nisam imao želju, kao što je ni sada nemam, iako su mi drugari rekli da je koštalo 20 dolara, znači jeftino. Jednostavno, kada sam i u striptiz klubu, glupo mi je da plaćam za seks. A i ne volim da vidim, a kamoli da krešem devojku koja izgleda kao narkomanka. Radije popričam sa takvim devojkama.

Back