Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 20.11.2013. u 18:24 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #76 Bilo davno, ali se sećam da sam bio blentav kao tele sa svim naširoko opisanim nus pojavama... leptiritjima, no apetito i sl.
Bilo davno, ali se sećam da sam bio blentav kao tele sa svim naširoko opisanim nus pojavama... leptiritjima, no apetito i sl.
Saul Goodman Elita Banovan Poruka 21.848 22.11.2013. u 10:59 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #77 bogami, ja metem kad sam zaljubljen, imao 91kg za razliku od sadasnjih 83-4 ))))))))
Salveta Zainteresovan član Poruka 345 22.11.2013. u 14:11 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #78 zasto meni nece niko da pomogne da se zaljubim - - - - - - - - - - zasto me vredjaju oni koji bi mogli da mi pomognu sta meni fali
zasto meni nece niko da pomogne da se zaljubim - - - - - - - - - - zasto me vredjaju oni koji bi mogli da mi pomognu sta meni fali
Još jedan iz sela Poznat Banovan Poruka 7.335 22.11.2013. u 15:00 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #79 Salveta: zasto meni nece niko da pomogne da se zaljubim - - - - - - - - - - zasto me vredjaju oni koji bi mogli da mi pomognu sta meni fali Kliknite za proširenje... Verovatno gledaš u pogrešne, a oni koji bi te lako voleli, za tebe su neprimetni...
Salveta: zasto meni nece niko da pomogne da se zaljubim - - - - - - - - - - zasto me vredjaju oni koji bi mogli da mi pomognu sta meni fali Kliknite za proširenje... Verovatno gledaš u pogrešne, a oni koji bi te lako voleli, za tebe su neprimetni...
Salveta Zainteresovan član Poruka 345 22.11.2013. u 16:04 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #80 Još jedan iz sela: Verovatno gledaš u pogrešne, a oni koji bi te lako voleli, za tebe su neprimetni... Kliknite za proširenje... nazalost ima istine
Još jedan iz sela: Verovatno gledaš u pogrešne, a oni koji bi te lako voleli, za tebe su neprimetni... Kliknite za proširenje... nazalost ima istine
Još jedan iz sela Poznat Banovan Poruka 7.335 22.11.2013. u 18:30 - kad ste bili poslednji put zaljubljeni? #81 Salveta: nazalost ima istine Kliknite za proširenje... Svi smo žrtve sopstvene nesavršenosti