Kad smo bili mali... :)

Svi smo uglavnom gledali iste i radili iste stvari kao klinci, mrzi me sad da pisem kilometarski post bzv...a i sto kaze Ghetto, ja i dan danas vala gledam sundzer boba i ne samo njega (dobri su oni pingvini)...ne razumem zasto kad ostarimo kao ne volimo crtace? :lol: To samo retardi ne vole zato sto su komplexasi pa gledaju da se dokazu kako su zreli time sto ne gledaju crtani... :cool:

Moj čo'ek... Forever a kid... z:D Forever alone... :( :lol:

Mene je sunđer bob smarao i ranije mada sam ponekad gledao.. a sada, neke nove epizode- haos.
Ja kod ortaka jednom gledao.. jesmo bili pijani ali smo bili ubeđeni da su kreatori crtaća hardkor narkomani jer je epizoda bila utripovana, retardirana..

Toma i Džerija dan-danas mogu da gledam, to stoji..ma, sve što je cartoon network ranije prikazivao

Mene je sunđer bob smarao i ranije mada sam ponekad gledao.. a sada, neke nove epizode- haos.
Ja kod ortaka jednom gledao.. jesmo bili pijani ali smo bili ubeđeni da su kreatori crtaća hardkor narkomani jer je epizoda bila utripovana, retardirana..

Toma i Džerija dan-danas mogu da gledam, to stoji..ma, sve što je cartoon network ranije prikazivao

CN je sad neviđeno sranje... :dash:
E da, i na Gokua smo se ložili i kasnili u školu zbog toga što je rano ujutru prikazivan... :lol:

Uz CN kao mali naucih tecno da govorim engleski, to stoji, a danas kad na kablovsku prebacim isti taj kanal smuci mi se :confused:

Me too. Zato mrzim sinhronizaciju... :roll:
Joj, kad sam sad video (sinhronizovane) rendžere nisam mogo da verujem na šta smo se ložili. :lol:
Al opet je bolje od ovoga na čemu odrastaju današnja deca...

P.S. Gledaju mi se Space Rangers. :mrgreen:

789113_460s_v1.jpg

Poslednja izmena:
Cao svimaa.. :D
Slucajno sam naletila na temu da pa i ja kazem nesto.. :)
Ja imam 13 godina i i dalje sam dijete. Oduvjek sam voljela da gledam Toma i Dzerija. To mi je omiljeni crtani! :D Takodje sam obozavala (i jos obozavam) da gledam Duska Dugouska! :D
Ovi danasnji "crtani filmovi" su gluposti. Mene vise zivciraju! :O
Moj tata iako je odrastao i dalje voli da sjedne sa mnom i bratom i pogleda koji crtic. :) Obozavam to. :D
Nadam se da nisam smorila sa pricom. :D Pozz svima!

Back