Kad si se skinuo sa nje postao si mi drazi, tj. klanovi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
"kad si se skinuo sa nje, postao si mi drazi``, pa se pitam:

koliko se vase postovanje ovde svodi na vas individualan stav, a koliko se povodite za masom
koliko je vas odnos prema pisanju drugih forumasa vas licni stav, a koliko je podrska nekom klanu vama omiljenih forumasa
koliko ste na forumu vi, a koliko ste deo upecan na neciju pricu
da li umete da neslaganje po pitanju misljenja oko jedne stvari oko koje se sa postavljacem ne slazete odvojite i zadrzite na toj temi, a koliko tu netrpeljivost prenosite na druge teme

Poslednja izmena od moderatora:
Sa jane babyjane?

- - - - - - - - - -

pisem na dilajtovoj temi, procitam smokvin komentar - ``kad si se skinuo sa jane, postao si mi drazi``, pa se pitam:

koliko se vase postovanje ovde svodi na vas individualan stav, a koliko se povodite za masom
koliko je vas odnos prema pisanju drugih forumasa vas licni stav, a koliko je podrska nekom klanu vama omiljenih forumasa
da li umete da neslaganje po pitanju misljenja oko jedne stvari oko koje se sa postavljacem ne slazete odvojite i zadrzite na toj temi, a koliko tu netrpeljivost prenosite na druge teme

Eto odgovora,prvo sto mi padne na pamet odgovorim nikad ne citam tudje komentare,rado se i ne vracam na istu temu posto kratko ali iebitacno ubodem sustinu i nema sta da se naklapa i chetuje sa nolajferima

dobra tema, ali odma da ti kažem da neće uspe...il će da se zaključa il će da se ignoriše il će da se pravimo blesavi kako toga nema

pa dobro ajde da pisemo mi koji imamo pojma da se to desava
nema razloga da tema bude zakljuana jer ovde pisemo o tome koliko na nas stav u postovima utice da li smo nekom priklolnjeni ili ne

pa gde sam ti ja inspiracija za klanove... :lol:

pa malopre si napisala dilajtu na onoj temi, pa me inspirisalo
e, ajde kad si tu
dilajt je sa janom imao neki odnos koji je formiran samo iz njima znanog razloga
mislim, ne mislim da je dilajt nesto imao sa njom nego jednostavno svako od nas ima sopstveni odnos prema ostalim forumasima
koliko neke simpatije prema nekome uticu na to da bez razloga opletemo neke forumase koji imaju iz nekog razloga neku tenziju u odnosu sa onim ko je nama simpatican
a da mi pri tom pojma nemam sta je izazvalo takav njihov odnos, niti nas se to realno tice
samo zauzmemo stav da mi krenemo kritizerski da se obracamo nekom nicim izazvani
u stvari izazvani podrskom koju na takav nacin dajemo

ljudi, zivot se ne sastoji samo od lepih osecanja i osecaja
nekad je potreban bes da bi smo iz sebe izbacili nevozu
ovo zbog onoga pis brate i mir u svetu
bice mir, al mora malo i nemira :) zdrav je

Poslednja izmena:
pisem na dilajtovoj temi, procitam smokvin komentar - ``kad si se skinuo sa jane, postao si mi drazi``, pa se pitam:

Ne brine me osuda i mišljenje većine.
Dragi su mi oni ljudi kod kojih ne osećam zlobu i zajedljivost.
Poštujem one koji pišu na osnovu ličnog iskustva, koji mi deluju iskreno, za koje verujem da se ne bave tračevima i koji iznose svoje mišljenje i prihvataju tuđe bez vređanja.
Zar ne misliš da bismo vređali sopstvenu inteligenciju kada bismo se povinovali tuđem mišljenju o nekome?
Nisam svađalica pa one antipatične ignorišem i nemam potrebu da se branim od onih do čijeg mi suda nije stalo. Bacanje energije. Isto, izbegavam i pne za koje sam naslutila da se preko pp-a bave drugima. Sa njima mogu razmeniti stav na temi isključivo.
Forum služi za razmenu mišljenja. Ako nam se stav o nečemu ne podudara to nije razlog da se stvara netrpeljivost i ne dodeli reputacija za ono gde se slažemo.

pa naravno da se to vidi...ljudi su kao psi...u čoporu su kurčevitiji, poneki se nađu zaštitnički raspoloženi prema nekome, ničim izazvani...glume neku pravdu, šta li...i tako...
čast izuzecima

Zasto mislis glume neku pravdu? Recimo ti ides ulicom i vidis da par njih maltretiraju jednu osobu?da li ces zaista okrenuti glavu na drugu stranu?
Nisam na forumu reagovala na svaku nepravdu,ne zato sto mi nije bilo stalo do nekoga,vec sam imala utisak da napadnuta osoba ima i dovoljno dug jezik i recitost i zivce da se sama izbori
Al zato nisam uopste prezala da pritisnem trouglic i da zamolim moderaciju da prekine necije maltretiranje
Mene su moji ucili da ne pljujem,ne psujem i ne udaram po drugima,al da ne stojim sa strane i da cinim ono sto mogu na svoj nacin

pa malopre si napisala dilajtu na onoj temi, pa me inspirisalo
e, ajde kad si tu
dilajt je sa janom imao neki odnos koji je formiran samo iz njima znanog razloga
mislim, ne mislim da je dilajt nesto imao sa njom nego jednostavno svako od nas ima sopstveni odnos prema ostalim forumasima
koliko neke simpatije prema nekome uticu na to da bez razloga opletemo neke forumase koji imaju iz nekog razloga neku tenziju u odnosu sa onim ko je nama simpatican
a da mi pri tom pojma nemam sta je izazvalo takav njihov odnos, niti nas se to realno tice
samo zauzmemo stav da mi krenemo kritizerski da se obracamo nekom nicim izazvani
u stvari izazvani podrskom koju na takav nacin dajemo

ljudi, zivot se ne sastoji samo od lepih osecanja i osecaja
nekad je potreban bes da bi smo iz sebe izbacili nevozu
ovo zbog onoga pis brate i mir u svetu
bice mir, al mora malo i nemira :) zdrav je

Kapiram sta kazes.ali u janinom slucaju je neukus i maltretiranje prevrsilo meru.
Po meni nista sto je izmedju muskarca i zene bilo ne sme da dovede do takvih uvreda

Zasto mislis glume neku pravdu? Recimo ti ides ulicom i vidis da par njih maltretiraju jednu osobu?da li ces zaista okrenuti glavu na drugu stranu?
Nisam na forumu reagovala na svaku nepravdu,ne zato sto mi nije bilo stalo do nekoga,vec sam imala utisak da napadnuta osoba ima i dovoljno dug jezik i recitost i zivce da se sama izbori
Al zato nisam uopste prezala da pritisnem trouglic i da zamolim moderaciju da prekine necije maltretiranje
Mene su moji ucili da ne pljujem,ne psujem i ne udaram po drugima,al da ne stojim sa strane i da cinim ono sto mogu na svoj nacin
u RL ne i u RL situaciji ne...tako sam vaspitavan...
mada, to je mač sa dve oštrice...ko si ti da se mešaš u priču a da ne znaš pozadinu, istorijat...
ja i jana smo bili jedan na jedan, i nije bila ni malo glupa da se sama izbori sa mnom, da bi joj bio potreban advokat u vidu smokve...to sam ti i u pp-u rekao...svi ćute ne mešaju se jedino si ti pametna da joj glumiš advokata
a vi tri na jedan :ok:

- - - - - - - - - -

Kapiram sta kazes.ali u janinom slucaju je neukus i maltretiranje prevrsilo meru.
Po meni nista sto je izmedju muskarca i zene bilo ne sme da dovede do takvih uvreda

što se tiče neukusa to nije vezano samo za nju, već je moj nastup generalno, ovde, neukusan, jel
a i ništa nije bilo, šta pričaš :eek: :sad2: niti sam je vređao...

Poslednja izmena:

tako su i ameri nas bombardovali jer su celom svetu prikazali sliku srba koljaca
a danas posle 15godina izlazi u javnost da srbi nisu granatiral srebrenicu, nego je cia sve isprojektovala
sta hocu da kazem, ono sto ti vidis u nekom trenutku mozda nije realna slika
zbog slike da su srbi koljaci, ameri su nazvali akciju - milosrdni andjeo
nadam se da razumes sta hocu da kazem

nemam nista protiv jane, naprotiv, ali ne mogu da zauzimam stranu samo zato sto se u jednom trenutku nadjem na mestu gde se odvija polemika, bitka rat..sta god
ne mogu da donosim sud i zauzimam stranu ako nisam svedok konflikta
nemam pojma sta je bilo izmeju dilajta i jane, nije to ni bitno za ovu temu, samo hocu da ti kazem odakle znas da dilajt nije tu u stvari bio zrtva?

Back