Dosla mi familija za praznike...skupili se kod rodjaka svi I slavili Slavu...neko od omladine se nasalio I svim muskarcima delio lazne poklone sto kad otvore stoji rec za muski polni organ... Sala je po meni glupa ali racunam klinci neka ih... Covek Sa kojim zivim naljutio se toliko da je od tada moj zivot s njim postao pakao... Napao me da sam na njihovoj stranci, da je on povredjen da je to uzas... Moja familija tvrdi da nije u pravu da to nikom nije zasmetalo da je bila samo sala... Na njega su sad oni ljuti jer me izvredjao a njih ne zeli vise da vidi...ja sam ocajna jer ne znam uopste sta sam kriva I sta da radim... Meni je blam kako se on poneo kako nece da primi izvinjenje a on se Sa svima salio I gore a niko mu zamerao nije... Meni besni svaki Dan, kaze da se selim, spava u drugoj sobi, jednostavno je pokazao najgoru stranu licnosti... Ne moze se dakle normalno vise pricati...sta da radim...dugo smo zajedno I nekako mi bzvz da ga tako nesto natera da sve prekinemo, a s druge strane ponos mi ne da da predjem preko svega...sve mi se u trenu pretvorilo u takvu negativ.