KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolje izraubovan audi nego nov jugic...to je sve sto imam da kazem o kilometrazi.
Kilometraza je normalna u Zivotu, ali nemoj mi vracati sat i pricati o necem da je kao novo... I kao da nema veze koliko je presao , koliko je cuknut i ko ga je voZio... ;)
meni je tuzno sto nisu u stanju da kresnu nesto bez oglasa,price o vili i 300eu
Pretece me dive... Jbt zamisli koliko moras biti jadan da nekome placas za sex...

Zamisli koji je to izbor? Sve pametnica do pametnice. Ona ce da ga smota, a peca se na lako zaradjenu platu

Da naplacuje vise vi zaradjivalam ali je tu drugi princip da joj nudi pare za sex, vecina bi odbila, ali kada nudi dobar posao

same se nude dzabe. Staro zensko pravilo, imati opravdanje

Da vidiš koje dame mu dolazile...Jedna,bivša politićarka.sa više nego solidnim primanjima se opasno "primila"-svaki
drugi dan "navrati"...
Ali,vidi,nije ni on makar ko...Faca ybg...

- - - - - - - - - -

Zamisli koji je to izbor? Sve pametnica do pametnice. Ona ce da ga smota, a peca se na lako zaradjenu platu

Da naplacuje vise vi zaradjivalam ali je tu drugi princip da joj nudi pare za sex, vecina bi odbila, ali kada nudi dobar posao

same se nude dzabe. Staro zensko pravilo, imati opravdanje
Ma kad ti jasno...Čak polovini pare i ne trebaju-jedva čekale da se zajebavaju malo...Nemaš pojma
koja ujdurma nedeljama kod njega...Čula i moja veca pa ne smem gore na Frušku kod njega-u top
će da me metne!:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije on nista bolji.
Svaka serpa nadje svoj poklopac

Ne može on da postigne da zaklopi sve šerpe,a i neće svaku valjda-nije se smako...
Malkice bira...One buđave će obavestiti...:mrgreen:

Kilometraza je normalna u Zivotu, ali nemoj mi vracati sat i pricati o necem da je kao novo... I kao da nema veze koliko je presao , koliko je cuknut i ko ga je voZio... ;)

Pretece me dive... Jbt zamisli koliko moras biti jadan da nekome placas za sex...

Dosad ni jednoj nije platio,čak mu i besplatno spremale...probno...:hahaha:
Jedino bazen mora da plati da mu se čisti povremeno...Ja mu rekao da ga zatrpa jer i onako ne voli da se kupa
u njemu...Kaže da izgubi volju kad se seti čime je sve voda tretirana...A lep mu bazen skoro kao Šarićev bivši...

Da vidiš koje dame mu dolazile...Jedna,bivša politićarka.sa više nego solidnim primanjima se opasno "primila"-svaki
drugi dan "navrati"...

- - - - - - - - - -

Ma kad ti jasno...Čak polovini pare i ne trebaju-jedva čekale da se zajebavaju malo...Nemaš pojma
koja ujdurma nedeljama kod njega...Čula i moja veca pa ne smem gore na Frušku kod njega-u top

- - - - - - - - - -

Ne može on da postigne da zaklopi sve šerpe,a i neće svaku valjda-nije se smako...
Velika faca kad jbe ribe koje su tu zbog para. Retard

drugi dan "navrati"...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa jeste, faca nego kako
kad mora da da oglas u kome istice da ima vilu da bi poebao zene koje pristaju na seks sa njim ne zbog njegovog sarma, personalitija, zgodnoce, pameti, lepote, hrabrosti, muzevnosti..nego zbog vile iz oglasa

bas sam nesto u poslednje vreme gledala ljude oko sebe
kako neki sa godinama izgradjuju sebe i postaju bogatiji, a kako se drugi pretvaraju u prazne ljusture
nije do godina, do ljudi je

pa jeste, faca nego kako
kad mora da da oglas u kome istice da ima vilu da bi poebao zene koje pristaju na seks sa njim ne zbog njegovog sarma, personalitija, zgodnoce, pameti, lepote, hrabrosti, muzevnosti..nego zbog vile iz oglasa

kako neki sa godinama izgradjuju sebe i postaju bogatiji, a kako se drugi pretvaraju u prazne ljusture

Nisi shvatila,da li namerno...
Taj oglas smo dali ekipa iz zajebancije jer mu bilo dosadno s bivšim švalerkama,navalile da se udaju za njega posle razvoda...
Kaže:"Rešio se jedne,sad da zapatim drugu vešticu?Nema šanse..." iI bio se skenjao i mi kakvi smo
kreativni smislimo audiciju...
Bivali smo i mi u "žiriju" ,a ja dok me veca nije provalila,ustvari sam se izlajao...:sad2:
Ženo,ti nemaš pojma kako razvedene kidišu...:per:

pa jeste, faca nego kako

druze, svako moze da krade i otima, ali postenim radom ne mozes postati bogat u srbijici.
nego privatnici su i kod nas u govnima, jer umjesto 10000 mjesecno zaradjuju 9 i to je sad veliki problem!

Nisi shvatila,da li namerno...
Taj oglas smo dali ekipa iz zajebancije jer mu bilo dosadno s bivšim švalerkama,navalile da se udaju za njega posle razvoda...
Kaže:"Rešio se jedne,sad da zapatim drugu vešticu?Nema šanse..." iI bio se skenjao i mi kakvi smo
kreativni smislimo audiciju...
Bivali smo i mi u "žiriju" ,a ja dok me veca nije provalila,ustvari sam se izlajao...:sad2:
Ženo,ti nemaš pojma kako razvedene kidišu...:per:
Izuzetni ste... Ono bas
E a on je dasa za videti.Moje visine(190 i koji),izgleda dobrodušno,malo prosed,ali bez stomaka
i u punoj formi.Simpatičan kad je raspoložen!

I jos se sa tobom druzi

VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…

Objavljeno 28. mart 2017

- - - - - - - - - -

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.

Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.

- - - - - - - - - -

da li je baš tako????

Jeste!
..sa malom ispravkom, ne treba joj niko neko vreme, godinu-dve, bar dok ne preboli raspad braka, dok se ne presabere, oporavi..
Tek razvedena žena je lak plen za onu najgoru vrstu muškaraca koji znaju da mogu lako da iskoriste njenu ranjivost u tom periodu
i koji ne biraju sredstva da zadovolje svoj egotrip tipa "još jedna u nizu"... šta joj pritom misli iza ledja sam bog zna...

jel i mlad kao ti? :mrgreen:

Da sam Marlon ,rekao bih ti ja već,ali nisam pa...mlađi je deceniju i nešto...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jeste!
..sa malom ispravkom, ne treba joj niko neko vreme, godinu-dve, bar dok ne preboli raspad braka, dok se ne presabere, oporavi..
Tek razvedena žena je lak plen za onu najgoru vrstu muškaraca koji znaju da mogu lako da iskoriste njenu ranjivost u tom periodu
i koji ne biraju sredstva da zadovolje svoj egotrip tipa "još jedna u nizu"... šta joj pritom misli iza ledja sam bog zna...

A ne...
Naše namere su uvek časne i plemenite...Vi,žene ,nas navodite na nečasna i gnjusna dela...:lol:

pa jeste, faca nego kako

Bagra jedna od coveka.

Nego, sta je sa tim zenama? Normalno je tebi da dolaze zene "prevarene" na oglas o vili?

Po tvom postu bi se reklo da je normalno kada zena puca na vili da joj je muskarac odmah sarmantan i zgodan i ne bi valjalo da je pametan.:)

- - - - - - - - - -

Dobro, razvedenoj zeni nista ne treba neko vreme, osim sto joj sve treba,

ako nije uspela da od bivseg uzme sve sto joj treba tj. pripada.

Ovo je cista naiva, tacnije laz iz zone sumraka.

Razvedene zene koriste sve i svakoga, a jedino sto im niko ne treba u krevetu,

posto se za to snalaze van njega.

Back