Kad se vec nude lekcije ... da se i ja ponudim ...

morphea:
Girl next door:
morphea:
znash kako, spanski nije losh jezik ali ga previshe ima u spanskim serijama :lol: :lol: :lol: koje su ga previshe zagadile , nazhalost
ma to je jos najbolje kod spanskih serija, naucis pravilan izgovor :P
gramatiku naucis na kursu, i preko serija ga usavrsavas... 8) 8)
znash kako se rachuna prosek inteligencije?od 200 oduzmesh broj odgledanih shpanskih serija( epizoda) :lol: :lol:
OK, onda je moj IQ na veoma, veoma zavidnom nivou... :P :P

Girl next door:
morphea:
Girl next door:
morphea:
znash kako, spanski nije losh jezik ali ga previshe ima u spanskim serijama :lol: :lol: :lol: koje su ga previshe zagadile , nazhalost
znash kako se rachuna prosek inteligencije?od 200 oduzmesh broj odgledanih shpanskih serija( epizoda) :lol: :lol:

nece biti :D :D ja znam moj IQ a bio bi ispod nule kada bi se tako racunalo :lol: :lol:
joj sad mi te stvarno, najiskrenije zhao :cry:

spring_storm:
Normalno, ne ucis valjda da bi to poznavanje stranih jezika mogao posle da mazes na 'leba...
Rekla sam ono zato sto smatram da je ucenje Spanskog neka vrsta luksuziranja, ako ti ne treba za nesto posebno.
Dovoljno je i da znas samo Engleski, jer je on vazan.

da li si ti svesna koliko si lupila?!!!! :shock: :roll:
pa spanski ti je jedan od najpricanijih jezika na svetu,a kako statistike kazu,uskoro ce biti vise ljudi koji ce pricati spanski nego engleski.engleski ti je opsta kultura,i to htela ne htela MORAS da znas.a pored toga bi bio red da znas i jos neki jezik.pa makar da ga "mazes na 'leba" a veruj mi to ni sa jednim evropskim jezikom neces uraditi,i moci ces i te kako da ga iskoristis.pa makar on bio i svedski,finski,holandski...a spanski ti prica cela juzna i dobar deo severne amerike,a u evropi je jedan od ucenijih jezika.
boze,kako ljudi vole da lupe...
i ko si ti da odredjujes koji je jezik vazan?!
a kako je krenulo,ti ces blago meni,morati i kineski da ucis,jer je i on zaboga vazan :roll:
cambia tu manera de pensar,y quiza seas una chica inteligente un dia. pero lo dudo. :roll:
evo ti malo spanskog da ga mazes na leba. :roll:

Banshee:
spring_storm:
Normalno, ne ucis valjda da bi to poznavanje stranih jezika mogao posle da mazes na 'leba...
Rekla sam ono zato sto smatram da je ucenje Spanskog neka vrsta luksuziranja, ako ti ne treba za nesto posebno.
Dovoljno je i da znas samo Engleski, jer je on vazan.

da li si ti svesna koliko si lupila?!!!! :shock: :roll:
pa spanski ti je jedan od najpricanijih jezika na svetu,a kako statistike kazu,uskoro ce biti vise ljudi koji ce pricati spanski nego engleski.engleski ti je opsta kultura,i to htela ne htela MORAS da znas.a pored toga bi bio red da znas i jos neki jezik.pa makar da ga "mazes na 'leba" a veruj mi to ni sa jednim evropskim jezikom neces uraditi,i moci ces i te kako da ga iskoristis.pa makar on bio i svedski,finski,holandski...a spanski ti prica cela juzna i dobar deo severne amerike,a u evropi je jedan od ucenijih jezika.
boze,kako ljudi vole da lupe...
i ko si ti da odredjujes koji je jezik vazan?!
a kako je krenulo,ti ces blago meni,morati i kineski da ucis,jer je i on zaboga vazan :roll:
cambia tu manera de pensar,y quiza seas una chica inteligente un dia. pero lo dudo. :roll:

Opet se slazem sa tobom.... :D

morphea:
Girl next door:
morphea:
Girl next door:
morphea:

nece biti :D :D ja znam moj IQ a bio bi ispod nule kada bi se tako racunalo :lol: :lol:

haha pa morphea onda treba da zalis celu zemlju :lol:

Girl next door:
morphea:
Girl next door:
morphea:
Girl next door:
morphea:

haha pa morphea onda treba da zalis celu zemlju :lol:
pa i zhalim je, najiskrenije

Ru_bi_tch:
Banshee:
spring_storm:
cambia tu manera de pensar,y quizaS seras una chica inteligente algun dia. pero lo dudo. :roll:

Svaka cast, Banshee ... skoro bez greske :D a i podrzavam te u svemu gore napisanom :!:

hvala,hvala.
samo jedna primedba - quiza i quizas se podjednako koristi,u zavisnosti od govornog podrucja,oba su pravilna.
a posle quiza(s) ide subkontiv,a ne futur.
a algun/un ,majku mu nisam sada sigurna,mnogo je kasno,pogledacu pa javljam. :lol:

Banshee:
hm,ne nadjoh ovo za un/algun ali tu si verovatno upravu,priznajem da mi je oduvek slabije islo to odredjeno,neodredjeno pa tu i tamo clanovi,vise sam ih koristila na osecaj,ili u afektu kao u onom postu. :roll:
a za ona druga dva sam poverila i dobri su. :wink:
subj. posle quiza i ojala
quizas = quiza

Svaka cast, ovo za quizas y quiza je istina, mada mi quizas nekako vise spanski zvuci, a quiza mi vuce na latinoameriku :)

Back