Kad se setim svojih blamova...

Eh kad sam vectu daj i ja da opisem jos jedan blam.Samo ja to radim opsirno valjda vam nece biti smor da citate,trudicu se da budem koliko-toliko kratak.

E bilo je to jos dok sam bio klinac,lupam oko 13-14god.Desilo se da su totalno nenejavljeno(bar ja za to nisam znao)banule neke cure kod mene kuci.Jedna je bila burazerova drugarica(koju poznajem samo iz vidjenja)a ostale sam tad video prvi put u zivotu.Dosle su da gledaju neku svoju maturu na vhs-u(tad su jos bile popularne te kasete),dakle cure od 18-19god.Ne znam gde bas kod nas da dodju,ali verovatno sam jedini imao ispravni rekorder u komsiluku:?::).Elem ja nista nisam slutio-nisam imao pojma da ce neko da dodje.Spremao sam se da krenam napolje i posto je bilo vruce hteo sam da obucem sorts umesto trenerki.Skinem ja donji deo i taman uzmem sorts da navlacim kad se otvorise vrata i ultese ove cure i keva sa njima.U toj zurbi uspeo sam da navucem sorts jedva do kolena(sreca pa sam imao dugu majicu kojom sam prekrio to) i da brze-bolje sednem u fotelju.E sad resio sam da se ne pomeram dok ne odu,makar izgubio celo popodne.Drugog izbora nisam ni imao.Samo da glupi ekorder nije morao da zaglavi kasetu.Naravno od mene se ocekivalo da resim taj poblem.Njima cudno sto se ne pomeram i kao ''ajde popravi ovo''.I ja ustanem i nastane haous.Prvo se cuo onaj tipican zenski uzvik tipa ''ijuuuuuuuuu'' a posle i smeh.Ja sam brze-bolje stropostao na pod-praveci se da ne znam o cemu je rec'a osecao sam da crvenim ko zrela tresnja i znojim ko blesav.Tih sat-dva su mi bili najduzi.Ostao sam na podu da sedim,stalno vukuci guzicu po patosu kako bih neprimetno navukao sorts.Da li treba da kazem da mi to nikako nije uspevalo a da je jedini efekat koji sam postigao bila ozuljana ****** od tepiha?!.U svakom slucaju one su odgladale to sto su imale do kraja,videle to sto su videle(cak sam im dao i bonus),zahvalile se i otisle.Meni je ostalo samo da crvenim u prisustvu samog sebe.:oops:

Eto.Saljite i dalje i poz svima:):):):)

Eh kad sam vectu daj i ja da opisem jos jedan blam.Samo ja to radim opsirno valjda vam nece biti smor da citate,trudicu se da budem koliko-toliko kratak.

E bilo je to jos dok sam bio klinac,lupam oko 13-14god.Desilo se da su totalno nenejavljeno(bar ja za to nisam znao)banule neke cure kod mene kuci.Jedna je bila burazerova drugarica(koju poznajem samo iz vidjenja)a ostale sam tad video prvi put u zivotu.Dosle su da gledaju neku svoju maturu na vhs-u(tad su jos bile popularne te kasete),dakle cure od 18-19god.Ne znam gde bas kod nas da dodju,ali verovatno sam jedini imao ispravni rekorder u komsiluku.Elem ja nista nisam slutio-nisam imao pojma da ce neko da dodje.Spremao sam se da krenam napolje i posto je bilo vruce hteo sam da obucem sorts umesto trenerki.Skinem ja donji deo i taman uzmem sorts da navlacim kad se otvorise vrata i ultese ove cure i keva sa njima.U toj zurbi uspeo sam da navucem sorts jedva do kolena(sreca pa sam imao dugu majicu kojom sam prekrio to) i da brze-bolje sednem u fotelju.E sad resio sam da se ne pomeram dok ne odu,makar izgubio celo popodne.Drugog izbora nisam ni imao.Samo da glupi ekorder nije morao da zaglavi kasetu.Naravno od mene se ocekivalo da resim taj poblem.Njima cudno sto se ne pomeram i kao ''ajde popravi ovo''.I ja ustanem i nastane haous.Prvo se cuo onaj tipican zenski uzvik tipa ''ijuuuuuuuuu'' a posle i smeh.Ja sam brze-bolje stropostao na pod-praveci se da ne znam o cemu je rec'a osecao sam da crvenim ko zrela tresnja i znojim ko blesav.Tih sat-dva su mi bili najduzi.Ostao sam na podu da sedim,stalno vukuci guzicu po patosu kako bih neprimetno navukao sorts.Da li treba da kazem da mi to nikako nije uspevalo a da je jedini efekat koji sam postigao bila ozuljana ****** od tepiha?!.U svakom slucaju one su odgladale to sto su imale do kraja,videle to sto su videle(cak sam im dao i bonus),zahvalile se i otisle.Meni je ostalo samo da crvenim u prisustvu samog sebe.

:lol:

E bilo je to jos dok sam bio klinac,lupam oko 13-14god.Desilo se da su totalno nenejavljeno(bar ja za to nisam znao)banule neke cure kod mene kuci.Jedna je bila burazerova drugarica(koju poznajem samo iz vidjenja)a ostale sam tad video prvi put u zivotu.Dosle su da gledaju neku svoju maturu na vhs-u(tad su jos bile popularne te kasete),dakle cure od 18-19god.Ne znam gde bas kod nas da dodju,ali verovatno sam jedini imao ispravni rekorder u komsiluku:?::).Elem ja nista nisam slutio-nisam imao pojma da ce neko da dodje.Spremao sam se da krenam napolje i posto je bilo vruce hteo sam da obucem sorts umesto trenerki.Skinem ja donji deo i taman uzmem sorts da navlacim kad se otvorise vrata i ultese ove cure i keva sa njima.U toj zurbi uspeo sam da navucem sorts jedva do kolena(sreca pa sam imao dugu majicu kojom sam prekrio to) i da brze-bolje sednem u fotelju.E sad resio sam da se ne pomeram dok ne odu,makar izgubio celo popodne.Drugog izbora nisam ni imao.Samo da glupi ekorder nije morao da zaglavi kasetu.Naravno od mene se ocekivalo da resim taj poblem.Njima cudno sto se ne pomeram i kao ''ajde popravi ovo''.I ja ustanem i nastane haous.Prvo se cuo onaj tipican zenski uzvik tipa ''ijuuuuuuuuu'' a posle i smeh.Ja sam brze-bolje stropostao na pod-praveci se da ne znam o cemu je rec'a osecao sam da crvenim ko zrela tresnja i znojim ko blesav.Tih sat-dva su mi bili najduzi.Ostao sam na podu da sedim,stalno vukuci guzicu po patosu kako bih neprimetno navukao sorts.Da li treba da kazem da mi to nikako nije uspevalo a da je jedini efekat koji sam postigao bila ozuljana ****** od tepiha?!.U svakom slucaju one su odgladale to sto su imale do kraja,videle to sto su videle(cak sam im dao i bonus),zahvalile se i otisle.Meni je ostalo samo da crvenim u prisustvu samog sebe.:oops:

Eto.Saljite i dalje i poz svima:):):):)

:D:D:D:D

Ja u proseku napravim jedan blam dnevno.
Pre neki dan odkunjam u busu, probudim se i onako sanjiva vidim coveka, stoji pored naseg duplog sedista i gleda me pravo u oci. Tako par sekundi i ja pomislim da je kontrolor koji mi trazi kartu. Izvadim novcanik iz njega povlasticu i stavim mu pred njonju a lik pocne da se smeje, kao i njegova drugarica koja je sedela do mene. Tada ukapiram - nije kontrolor :mrgreen:

Ja u proseku napravim jedan blam dnevno.
Pre neki dan odkunjam u busu, probudim se i onako sanjiva vidim coveka, stoji pored naseg duplog sedista i gleda me pravo u oci. Tako par sekundi i ja pomislim da je kontrolor koji mi trazi kartu. Izvadim novcanik iz njega povlasticu i stavim mu pred njonju a lik pocne da se smeje, kao i njegova drugarica koja je sedela do mene. Tada ukapiram - nije kontrolor :mrgreen:

ja rijtko kad pravim blamove, ali kad ga napravim onda je to za pamcenje.

elem,
juce sam navio telefon da mi zvoni u 8:20 i kako sam se ranije probudio zaboravio sam da iskljucim alarm, a kako sam prebacivao neke slike ostalo mi je u galeriji, i ono 8:20 zvoni telefon ja uzimam, i ono pishe neimenovano posto je galeriji, ja govorim: alo, mora da me neko zeza, ja pritisnuh da prekinem poziv, kad ono pishe alarm, brat mi se citav dan sprdao........:lol::-(:lol:

U srednjoj skoli me profesor istorije, (vrlo strog profesor) cesto izvodio na tablu da citam nekakvu knjigu. Redovno sam umesto crvena armija citala crkvena armija, skracenicu BiH (za ove male Bosna i Hercegovina) Bihac...Nikad nisam naucila da citam :(
Jednom prilikom sam pricala o hormonima hipotenuze umesto hipofize....
Drugarici kojoj je rodjendan krajem januara, posto je padao sneg greskom sam cestitala Novu Godinu....

Jednom davno u mom malom rodnom mestu, gostovalo pozoriste iz Bg (ne znam koje...) sa predstavom koliko se secam Cetiri zene. Glumice Svetlana Bojkovic, Vesna Cipcic....Ja bas setala sa drugaricom po gradu, vidimo predstava, uzmemo karte i udjemo pola sata ranije...Tu se domar obraduje i kaze: Bas lepo sto ste poranile, mogle biste da poslusate Vesnu Cipcic...Trebalo je da skoknemo do apoteke i uzmemo C SHISTECI VITANIM i jos par stvari koje su mi kao nekom ko tek ulazi u pubertet bile jako smesne...Pretpostavljam da je Vesna pomislila da je bas ne slusamo pazljivo pa je trazila da ponovim sta sve treba da se kupi. Ja nabrajam i neprimecujuci kazem VC SHISTECI VITAMIN. Vidim moja drugarica se bukvalno iskrivila do poda od smeha i Vesna Cipcic se takodje
nekontrolisano smeje, a ja ne kapiram :shock:.

sad bas nemogu da se setim nijednog blama(a bilo je,naravno),i volim da se salim,ali nekad,jednostavno neznam sta pricam!!!!zablentavim se skroz,i u ko u nekom transu,kad se mozak iskljuci,kazem-daj,smanji ovaj frizider(a mislim-radijator),,ili stavi u usisivac(a mislim na frizider),,,i tako,!!!!a imam obicaj da mi krenu neke zezalice po glavi,pa samo pricam i umirem sebi od smeha,naravno zarazim i druge,al me malo cudno gledaju,hehehe,evo i sad se sama smejem!!!!!aj dosta<<<ja sam inace nooormaaaaalna!!!! imam i dete,i neznam sta sad ovde radim,umesto da spavam,dok ne pocne jutarnja sizofrenija,znate,al,ajde,jos samo malo!!!! i dobra je tema,jer volim humor i rado se smejem,hehehhehe!!!!aj zdravo!!!!

Back