KAD SE RAZOČARATE U LJUBAV...

aaaaaaa...
a015.gif

Onda ne znam...

Kako se osećate kada volite nekog dugi niz godina i nakon nekog vremena uvidite da je sve otišlo u tri lepe?
Kad se razočarate u ljubav, kako se osećate? Da li vam to teško pada ili se pomirite sa sudbinom?

EDIT: da li ste previše zahtevni kad su u pitanju partnerski odnosi, odnosno- da li su vaša očekivanja prevelika pa stoga dolazi do razočarenja?

imam realna ocekivanja. najvise reagujem na nelojalnost. u onom ljudskom smislu. posto sam sama odana kao pas. kako prijateljima tako i osobi sa kojom sam. izdaju ne umem da oprostim niti da zaboravim. izdaja u smislu- ljudksa izdaja. ne prevara.
posle takve izdaje sledi moj unutarnji krah. razocaram se do koske. i posle toga sam nemilosrdna.

Kako se osećate kada volite nekog dugi niz godina i nakon nekog vremena uvidite da je sve otišlo u tri lepe?
Kad se razočarate u ljubav, kako se osećate? Da li vam to teško pada ili se pomirite sa sudbinom?

EDIT: da li ste previše zahtevni kad su u pitanju partnerski odnosi, odnosno- da li su vaša očekivanja prevelika pa stoga dolazi do razočarenja?

Nikad se ne razočaram u ljubav, a u svoje reakcije da, ponekad:cool:

ako jos uvek ima cemu vredi boriti se
ne nije odgovor
uvek postoji alternativno resenje
tek kad izgubimo shvatimo sta smo imali

Kako mislis "mirite se sa sudbinom"? Ostajes, odlazis, ne razumem.
Ne mogu da se razocaram u ljubav, nego u taj odnos. A tu smo oboje, ne samo on. Znaci, umesto sto planiras da ga otrujes :D, mozda da razmislis sta te je dovelo do toga?
A kad nesto pukne, osecam se tuzno i oslobodjeno u isto vreme. Je.biga, sta da ti kazem. :(

Ne znam kako se to mere zahtevi i na osnovu cega, pa ne mogu ni na to da ti odgovorim.

imam realna ocekivanja. najvise reagujem na nelojalnost. u onom ljudskom smislu. posto sam sama odana kao pas. kako prijateljima tako i osobi sa kojom sam. izdaju ne umem da oprostim niti da zaboravim. izdaja u smislu- ljudksa izdaja. ne prevara.
posle takve izdaje sledi moj unutarnji krah. razocaram se do koske. i posle toga sam nemilosrdna.

pre toga sam slomljena..i pokusavam da slozim kockice, nadajuci se da izdaja nije bila namerna i planirana od strane iste te osobe..nego prosto - posledica ne razmisljanja..
i nisam nemilosrdna..

tesko mi je da priznam samoj sebi da sam imala pogresne ljude oko sebe u jednom trenutku svog zivota i da sam mogla toliko da se prevarim u proceni, da na kraju budem toliko pogodjena njihovom izdajom.

svako od nas vuce teret svoje nekorektnosti kroz zivot..

nekome su ruke prazne, pa je lagan ko perce - a oni drugi...ne bih volela da sam na njihovom mestu.. savest svako ima..ma koliko je potiskivao..

Poslednja izmena:

Cuj kako se osjecam:?:
Ponizeno, odbaceno, iznevjereno i dugo mi treba da se oporavim.
Nakon svega zaboravila sam , ali je ostala gorcina i strah da mi se isto opet moze desiti.:(

Back