Кад се повежу бројеви мобилних телефона са ЈМБГ-ом неће смети да се пише ништа нигде на интернету

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.009
Кад повежу надлежни бројеве мобилних телефона са ЈМБГ-ом сваког корисника угасиће критичко мишљење и неће смети да се пише ништа нигде на интернету.Јер ће бити лако да лоцирају сваког пошто су ЈМБГ и број телефона повезани.
Нисам очекивала да ћу живети у дистопији,Орвел и Хаксли уживо баш.

Poslednja izmena:
Кад повежу надлежни бројеве мобилних телефона са ЈМБГ-ом сваког корисника угасиће критичко мишљење и неће смети да се пише ништа нигде на интернету.Јер ће бити лако да лоцирају сваког пошто су ЈМБГ и број телефона повезани.
Šta ti znači "kad se povežu"?
Pa već su povezani, kad si dobio broj, potpisao si pristanak da tvoji
podaci, uključujući i JMBG mogu biti korišćeni u svrhu obrade podataka.

mogu da ti se napasu
il da te corkiraju
il da te polome
il da te ucenjuju
il da te osakate
il da te konacno ubiju

ali nikada nece moci da ti istaerju misao iz glave sta mislis o njima i o onome sta rade

to ima i svojih prednosti, kad dodje opozicija na vlast onda ce da proveri ko je najvise pljuvao i psovo predhodnu vlast i daju im drzavne poslove

Pa već su povezani, kad si dobio broj, potpisao si pristanak da tvoji
podaci, uključujući i JMBG mogu biti korišćeni u svrhu obrade podataka.

Mislim da čovek misli na pripejd brojeve. Realno, treba takve kartice ukinuti jer svako može da kupi i da zove random brojeve i preti.

Кад повежу надлежни бројеве мобилних телефона са ЈМБГ-ом сваког корисника угасиће критичко мишљење и неће смети да се пише ништа нигде на интернету.
Одлично! :bravo: :vatromet:
Да се мало смањи количина глупости на нету...

Ja ne znam zasto mislis da ce se ugasiti kriticko misljenje, ono ne sme ni po Ustavu da se ugasi ako cemo bas.

Ja imam odavno registrovan broj mobilnog jer sam kod takvog operatera, MTS, na cijem sajtu sam i registorvala broj odavno, i ne znajuci za ovo.

Iako kuckam uglavnom sa kompa, kucam ponekad i sa mobilnog, pa sam kucala isto kao i sada, i ne vidim cemu ovaj strah?

Кад повежу надлежни бројеве мобилних телефона са ЈМБГ-ом сваког корисника угасиће критичко мишљење и неће смети да се пише ништа нигде на интернету.

Piši preko kompa ;)

Za mastovite uvek ima prostora za slobodu...

Ako kazem AVtihrist...samo @Jugoslav Čvarak zna na koju prokletinju mislim 😄

...

to ima i svojih prednosti, kad dodje opozicija na vlast onda ce da proveri ko je najvise pljuvao i psovo predhodnu vlast i daju im drzavne poslove
Odlično razmišljaš!

Pazi ovo - kasno uveče, mlad klipan, idem sa drugarima "da jurimo ribe"... Nismo ni poĉeli a ja se spotaknem u novim cipelama i razvalim se ko seljo auto u preticanju...

Otekne ti meni ruka do ujutru ajd u Gradsku bolnicu...

Neko matoro hercegovsko smeće napiše izveštaj više pandurski nego lekarski:
"Na demonstracijama u centru grada oko 22h 05.10.2000-te pao i nagnječio ruku"

Alo "doktore" u 22h nije bilo demonstracija, bilo gotovo...

I tako sa "lekarskim nalazom" da je SPS 1st edition ostao na vlasti ja bih morao da se natežem po.panduraciji

Pošto su pobedile "demokrate" oni su znali da u 22h moglo samo da se jure ribe

Tako da te neće zaposli ni opozicija ni pozicija
Ali mogu ja ako hoćeš u MAXI :D

Pa prijatelju ako si korektan i govoriš onako kako je onda ne treba da se bojiš A ako si od onih što šire lažne vesti izazivaju paniku ili prete nekome onda moraš da snosiš neku odgovornost

Odavno su već povezani. Čim kupiš ma kakav broj u poslovnici imaju te registrovanu. Kao što si registrovana kod svog internet provajdera. Na Facebooku i Instagramu jedno 60% ljudi ostavlja sve na izvolite. I baš im JMBG nešto mijenja.

Pa prijatelju ako si korektan i govoriš onako kako je onda ne treba da se bojiš A ako si od onih što šire lažne vesti izazivaju paniku ili prete nekome onda moraš da snosiš neku odgovornost
Nije to zastita.....kakva zastita kad je sve zloupotreba...o cemu mi pricamo..

Zastita moze biti samo ovo sto radimo nas nekoliko , cas smo za ovo cas za ono , forum nam je zaebancija, blage veze nemas sta stvarno zastupamo , iako vidis ili nazires neku logiku...

Ja sam stvarno propagandista Srbije na vodi...jer je tako blizu da se ostvari , a neka pametna zemlja u Srbiji da se napravi , to nece da bude nikad....to je utopija, a ovo , da svi raduckaju , kraduckaju , vec to rade, imuckaju , i ebuckaju , to je za ovaj IQ i ovu lenjost koju trenutno imamo u Srbiji izvrsna populaciona politika, plus sansa za turizam i prodaju nekretnina za trojni pakt Vucic Mali Milo.........

Jedno zastupas, kad je ovakva situacija, nenormalna, a ko bi normalan hteo da zivi u zemlji debila , nasilne dece i rafala u skoli, ali sta ces, rafali u skoli ce prestati ako se deci smanji napor ucenja i daju diplome lakse u skolama....tri odelenja u jednoj skoli za talente to je dosta za celu Srbiju , pa nek tate i mamo odrese, a cisto sumnjam da ce da odrese kese...i bosanci i srbi su poznati po tome da za decu nece da odrese kesu , ali hoce da kupe hranu i odecu....ali nesto strategijski , to nece...ide cuvena prica, ni meni niko nije bacao pare na mene...ili nesto u tom stilu..ili jednostavno nema....treba tati za kola...jel hoces da ides na more jednom godisnje kolima...e pa tati treba...

Odavno su već povezani. Čim kupiš ma kakav broj u poslovnici imaju te registrovanu. Kao što si registrovana kod svog internet provajdera. Na Facebooku i Instagramu jedno 60% ljudi ostavlja sve na izvolite. I baš im JMBG nešto mijenja.
Ja jedino što ne ostavljam je broj Master Card kartice.
Gde god može da se odštiklira "pamćenje" to uradim
GooglePay ne dolazi u obzir.

Sistemske, igračke i e-mail platforme obavezno idu preko authenticatora preko mobilnog.
Dok ne potvrdim nema ni igrica da se pokrene a kamoli neko da kupi nekom gift..

A što se tiče ostalog - izvolte
Lepi Stojko
Mite Balije BB
Gangulagrad

A to hakerima ne treba...

Screenshot_20240929-220142_Yettel.jpg

Back