Pa prijatelju ako si korektan i govoriš onako kako je onda ne treba da se bojiš A ako si od onih što šire lažne vesti izazivaju paniku ili prete nekome onda moraš da snosiš neku odgovornost
Nije to zastita.....kakva zastita kad je sve zloupotreba...o cemu mi pricamo..
Zastita moze biti samo ovo sto radimo nas nekoliko , cas smo za ovo cas za ono , forum nam je zaebancija, blage veze nemas sta stvarno zastupamo , iako vidis ili nazires neku logiku...
Ja sam stvarno propagandista Srbije na vodi...jer je tako blizu da se ostvari , a neka pametna zemlja u Srbiji da se napravi , to nece da bude nikad....to je utopija, a ovo , da svi raduckaju , kraduckaju , vec to rade, imuckaju , i ebuckaju , to je za ovaj IQ i ovu lenjost koju trenutno imamo u Srbiji izvrsna populaciona politika, plus sansa za turizam i prodaju nekretnina za trojni pakt Vucic Mali Milo.........
Jedno zastupas, kad je ovakva situacija, nenormalna, a ko bi normalan hteo da zivi u zemlji debila , nasilne dece i rafala u skoli, ali sta ces, rafali u skoli ce prestati ako se deci smanji napor ucenja i daju diplome lakse u skolama....tri odelenja u jednoj skoli za talente to je dosta za celu Srbiju , pa nek tate i mamo odrese, a cisto sumnjam da ce da odrese kese...i bosanci i srbi su poznati po tome da za decu nece da odrese kesu , ali hoce da kupe hranu i odecu....ali nesto strategijski , to nece...ide cuvena prica, ni meni niko nije bacao pare na mene...ili nesto u tom stilu..ili jednostavno nema....treba tati za kola...jel hoces da ides na more jednom godisnje kolima...e pa tati treba...