Не,нису јер то није важило за припејд кориснике и кориснице бројева мобилног.Pa već su povezani, kad si dobio broj, potpisao si pristanak da tvoji
podaci, uključujući i JMBG mogu biti korišćeni u svrhu obrade podataka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не,нису јер то није важило за припејд кориснике и кориснице бројева мобилног.Pa već su povezani, kad si dobio broj, potpisao si pristanak da tvoji
podaci, uključujući i JMBG mogu biti korišćeni u svrhu obrade podataka.
Ono što jes, jes, ispravno si primetio...Не,нису јер то није важило за припејд кориснике и кориснице бројева мобилног.
Dovoljno je što potpisuješ ugovor sa provajderom. I tu ostaviš sve podatke. Jedino možda da čovjek kupi brojna kiosku i koristi javni internet. U smislu samo internet od kafića, ustanova i slično.Pa isti ti je qurac.
Provajder ti dodeljuje IP adresu koja se pamti kod njih, znači automatski
se povezuje sa tvojim ličnim podacima.
Има корисника припејд бројева.Ono što jes, jes,
Samo što ti pripejd brojevi ili više ne postoje ili su prebačeni
na postpejd.
Корисници припејд бројева не дају ЈМБГ надлежнима.Али са новим законом ће морати сви то да ураде.Nema vlasnika mobilnog broja u Srbiji za koga provajder nema JMBG...
Ja kupio brioj u MTS poslovnici prije 15-ak godina. I tražili mi ličnu kartu. I svima koji su kupili pri paid broj u poslovnici bilo kog telekom operatera.Има корисника припејд бројева.
Корисници припејд бројева не дају ЈМБГ надлежнима.Али са новим законом ће морати сви то да ураде.
У Србији су личне карте тражили пре дадесет и више година при куповини припејд броја у пошти и то је престало у неком тренутку.Ja kupio brioj u MTS poslovnici prije 15-ak godina. I tražili mi ličnu kartu. I svima koji su kupili pri paid broj u poslovnici bilo kog telekom operatera.
Не саветујем!Sad pošto neće moći da lupaju po tastaturama ima da tresu yaya demokratska po kasirkama u MAXI-ju
Ja kupio broj u MTS poslovnici u NS. I ljudi ml tražili ličnu.У Србији су личне карте тражили пре дадесет и више година при куповини припејд броја у пошти и то је престало у неком тренутку.
Број телефона се купује на трафици,
(плати се и купи),не знам о чему пишеш.
Постпејд?Ja kupio broj u MTS poslovnici u NS. I ljudi ml tražili ličnu.
Не знам да ли је то што пишеш тако било ал' на трафици су се куповале без тога.Pripejd.
Pa ja nisam na traficiНе знам да ли је то што пишеш тако било ал' на трафици су се куповале без тога.
Nema na traficiНе знам да ли је то што пишеш тако било ал' на трафици су се куповале без тога.
Da, pogotovo ako imaš 5 ljudi koji koriste isti komp Mora da su za svakog zapisali lične podatkePa isti ti je qurac.
Provajder ti dodeljuje IP adresu koja se pamti kod njih, znači automatski
se povezuje sa tvojim ličnim podacima.
Јербо ће да им увале салмонелу у мортаделу, а таки никад не узу влас'!Zašto?
Ovo je u celom svetu već godinama, decenijama, jedino još u Srbiji i možda na još par mesta se čeka. Još uvek je kod nas moguće kupiti pripejd karticu na prodajnim mestima bez LK osim u poslovnicama, ali će od 10. februara morati da budu registrovane uz dokument.