Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
pravo pitanje je..sta ti radis sa tim izgovorom od muskarca ?
to bi protumacio...s onom genijalnom..s kim si takav si si si si![]()
Skinsi takav si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravo pitanje je..sta ti radis sa tim izgovorom od muskarca ?
to bi protumacio...s onom genijalnom..s kim si takav si si si si![]()
..nachee "druzzis " se sa umisljenim latino ljubavnicima ????
tc tc tc el ti prija to ?![]()
Ne znam... reci mi.![]()
Kako bi ste protumačili da neki muškarac očigledno nije ništa posebno a da kad bude sa vama, on se istripuje u ‚‚latinskog ljubavnika‚‚....tj. umisli da je frajer?!![]()
mislim da bi trebalo da sednes i razmislis o sebi malo
da se preispitas![]()
Ima ljudi koji poput tebe džabe troše prostor, vazduh i ovozemaljsko vreme....ne brini se ti za mene...već gledaj šta ćeš sa sobom.![]()
Kako bi ste protumačili da neki muškarac očigledno nije ništa posebno a da kad bude sa vama, on se istripuje u ‚‚latinskog ljubavnika‚‚....tj. umisli da je frajer?!![]()
Znam ja par kojima uspeva mačo bolšit![]()
Nisam imala takve..pa valjda vuce samopouzdanje od ribe...kad je solo ne ceni se ali posto uhvatio dobru cicu mora da je dobar frajer pa se puva, el to?
kad vidim teme od malo zvocalo odmaah ga bacam u nesvestne mogu da se suzdrzim!
Iznenadio bi se o kakvim se intelektualkama i vaspitanim pametnicama radi...aj oni...al te kod kojih je upalilo...![]()