Kad se Beograđani zaljube....

Ah kako lepa tema...sasvim sam se raznezila citajuci je:zaljubljena: Otvorila sam je inace jer sam bila zaljubljena u momka iz Beograda do bola, doslovno da fizickog bola:dash:. Ne mogu da garantujem za ostatak muske populacije u Beogradu ali on se trudio i zauvek se odvojio od ostalih. Umeo je da ucini svaki izlazak drugacijim, da zacini i zaseceri taman toliko da ja osetim nesigurnost u kolenima a da ne budem napadnuta secerom koji je presladak. Znao je da posalje po 30 poruka dnevno, da razgovara po pet sati telefonom, da me pazi i razmazi, o pracenju i voznji je zaista izlisno pisati kod nas se, ne, zapravo kod njega se takve stvari jednostavno podrazumevaju. Da li je on bio poseban covek ili su se momci pomalo povukli u sebe pa se otvaraju retko i tesko ne znam...nemam pravi odgovor, znam samo da svaka zena voli da joj se sapuce, da pobegne kod njega kada se nesto lose dogodi, da vidi "ono nesto ne znam sta ali tako toplo i meko" u njegovim ocima, voli da bude mazena i cuvana i da oseti da je njemu potrebna takva kakva jeste. To ce zauvek za mene ostati pojam ljubavi

za mene je pojam ljubavi da ne mislim na hranu,da me hrani ljubav prema njemu...
za mene je pojam ljubavi ako mi ujutru,kad stigne na posao posalje sms `sta sada radi moja dusa`
za mene je pojam ljubavi kada se pod njegovim zagrljajem `istopim` i ucini mi se da imam dvaJest kila
za mene je pojam ljubavi kada kaze `zasto se nismo ranije sreli,ti si osoba za zivot udvoje`
za mene je ljubav kada prosto drhtim dok se spremam da izadjem na sastanak
ljubav je za mene kada mi dodje da platim da na bilbordima pise ..... ja te volim
ljubav je za mene kada nista posebno ne trazim
ljubav je za mene kada dugo trpim da neke ovako ne zahtevne stvari neko pocne da ignorise,a ja trpim.
e,kada mi dodje do guse-oteram sve u racq
a sada....izgleda da je stvarno ljubav,dok me trazi da me samo vidi...

zasto ljudi `ladno dopuste da nesto izgube,pa posle `trce` za istim?
meni je to extra glupo.

Back