Kad sam to samo Ja..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jos samo ovo i ovo i necu vise..
Idem ja na strelicarstvo i tako oduze se ti treninzi i umeju bad da potraju..kako ove vrucine bas uticu jer im nikako nije vreme u maju mesecu..posle treninga zapita mene jedan gospodin da me poveze-treniramo skupa,ali se ne poznajemo..I ja odusevljeno pristanem i sednem pozadi u kola..I tako persiramo se nas dvoje u nekoj neobaveznoj konverzaciji,doveze me do centra i tako uljudno izadje da mi otvori vrata od kola..Ne znam kako se to dogodilo,ali nisam izasla cela iz kola..Zaostao je moj palac i covek je zatvorio vrata preko njega..Tri dana i noci posle toga sam umirala od bolova..Odgovorno tvrdim da posedujm pistolj da bi sigurno upucala sopstveni prst koliko je izludjujuci taj bol..Sad kad zagledam prst,cini mi se da je ispod ovog crnog nokta prazan prostor..nista ne nice samo je rupa ostala..
Ej, nemoj da ides.
Mnogo lepo kukas... Jedino jos brbljiva kisa ume tako da zapomaze. Ali ona ovih dana nije tu, pa bi ti mogla da upotpunis forumsko sarenilo.

Voleo bih da pises o strelicarstvu, posto se vec neko vreme nosim mislju da je to sport za mene. Navezbao sam na pikadu u kafani, pa mogu da se oprobam i u tome.
Djasvi mi se, opustencija, elegancija, na otvorenom... Bas za ovakvog gospodina poput mene.
A ti si u Novom Sadu? Ja nisam... Ako mozes da me povezes sa nekim u Beogradu, bio bih ti zahvalan. Znam da gadjaju tamo ispod Kalemegdana.

Ako ti je glupo da pises o strelicarstvu bez da kukas, slobodno pricu zacini nekim detaljima tipa ''... i tako ja odapnem strelu i pogodim jednog kolegu u vrat. Posle sam uzela maramicu da zaustavim krvarenje, ali nije htelo da stane...''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back