kad puknem, puknem...

šta napraite kada vas neka osoba duže vreme provocira i kad vam je u jednom trenutku stvarno previše???
je.bati mu sve po spisku ili ne pružati satisfakcije dotičnoj osobi da gleda kako vam je totalno digo živac i da bi ga u tom momentu udavili ko zeca???

(pustimo šta je kulturno/fino/razumno/glupo...:D)

nemam bas mnogo takta i zivaca, diplomatija-0:|
mnogo puta me je to kostalo, ali sta cu:|
trudim se samo da ne "puknem" kada su u pitanju neke drage mi osobe, prema njima sam beskrajno tolerantna i mogu da mi "skacu po ganglijama" koliko zele:)
moj bes je kratkotrajan, zestok i krajnje iscrpljujuc po mene samu, zato izbegavam konfliktne situacije:|

šta napraite kada vas neka osoba duže vreme provocira i kad vam je u jednom trenutku stvarno previše???
je.bati mu sve po spisku ili ne pružati satisfakcije dotičnoj osobi da gleda kako vam je totalno digo živac i da bi ga u tom momentu udavili ko zeca???

(pustimo šta je kulturno/fino/razumno/glupo...:D)
ja takvim osobama u principu ***** sve po spisku ali bas..... jer po meni je bolje da pruzim sebi satisfakciju da se nekome ko me iritira najebem keve a pritom da pruzim i njemu jer ce videti koliko mi je pukao film jer je.bes njegovu satisfakciju od toga ako mi pukne film i bude ko zna sta po njega lose,nego da ja nemam nikakvu satisfakciju i plus da se nerviram i dalje nego da pruzim njemu drugaciju satisfakciju time sto cu mu dozvoliti da me maltretira na bilo kakav nacin...
Ps.****** stavrno sam mnogo puta upotrebio rec "satisfakcija" u textu iznad :):):)
Pss.Serem ko grlica:)

radi se o mom bivšem dećku koji je prekinuo sa mnom a sada još uvek ne da mira, namerno me provocira, muva moje drugarice i tome slično...ja sam se pravila luda ali šta je previše previše je...

Tek sad videh u cemu je problem. Nisi ocigledno raskrstila jos uvek sa covekom, inace bi te bolelo uvo koga muva. Ignore, sestro, on je sad problem tvojih drugarica ako ih smara, ne tvoj. Kad je covek razuman, onda je sve prosto ko pasulj. :-)

Koliko god da je raskrstila to sto taj radi je bas bljutavo i nije korektno...Ali ja bih se pravila luda, i ignorisala ga namerno...To je za takve najbolnije.On jedva ceka reakciju, jer mu je povredjena sujeta :D...Joj kako smo svi slicni...:)

Kada sam na ivici... cutim i cutim i cutim... i onda puknem... I urlam na tu osobu iz sveg glasa... i prebacujem za svaku sitnicu shto me nervirala... pa i ono shto sama nije znala... i onda se on/ona uplashi... i posvadjamo se... pa ne prichamo par dana... pa se chujemo i pomirimo i sve oki :D
To tako sa drugaricama i drugovima...

Kada sam na ivici... cutim i cutim i cutim... i onda puknem... I urlam na tu osobu iz sveg glasa... i prebacujem za svaku sitnicu shto me nervirala... pa i ono shto sama nije znala... i onda se on/ona uplashi... i posvadjamo se... pa ne prichamo par dana... pa se chujemo i pomirimo i sve oki :D
To tako sa drugaricama i drugovima...

Ako se posle pomirite, jeste oki ali treba znati reci u lice kad nisi puk nego u razumnom stanju...Normalnije je :shock:

Tek sad videh u cemu je problem. Nisi ocigledno raskrstila jos uvek sa covekom, inace bi te bolelo uvo koga muva. Ignore, sestro, on je sad problem tvojih drugarica ako ih smara, ne tvoj. Kad je covek razuman, onda je sve prosto ko pasulj. :-)

ma nisam, ja sam ga ignorisala totalno i za mene bi bila stvar svršena ako bi se on mogo ponašat bar malo normalnije, mislim da sam se ponjela korektno ali ako namjerno provocira, to je sasvim druga prića...inače nisam svadljiva po prirodi(radije malo umotam stvari i pokažem svoju diplomatsku stranu jer ne mi nije užitak vređati ljude-osim ako to stvarno zasluže i sami traže)...monogo toga sam progutala...i sretna sam što sam se rešila budale...samo hoću da to još podelim s njim
ne mogu dozvolit da neko namerno prca...ako se neću sama posaviti za sebe neće niko...

Ma ignore je najbolji, sta god on radio i koliko god provocirao, sebe blamira. Sta ima ti da pucas sto je neko jadan i nemocan i ne zna da ti doskoci. Moze samo da se javi sazaljenje, al' onda je stvarno gotovo. :wink:

Back