Imam ih troje ! Sina i 2 ćerke
Svaku trudnoću sam " odbolovao" sa brigama da sve bude u redu i da porodjaj prodje dobro .
Nisam osećao neko veiliko ushićenje valda zbig brige ( nekako sam sagoreo u tome ) , znam da sam jedino osećao olakšanje kad sam saznao da je sve prošlo ok prilikom porodjaja i da su beba i majka dobro . Posle mi je prvi zadatak bio da ih izvučem što pre iz porodilišta i dovedem kući
Sa 1. ženom imam sina i mislim da nisam bio zreo i spreman za tako nešto
Imao sam 23 godine i teško mi bilo da shvatim da moram da menjam obaveze i navike , a navučen na kafanu piće i skitnju .
Sve je to opstajalo zahvaljujući ljubavi i požrtvovanosti te žene
Posle 5 godina zabavljanja i 4 godine braka razišli smo se jer sam postao nepodnošljiv, ali smo ostali u dobrim odnosima
Za svu ljubav sina prema meni dugujem toj ženi koja ga je stalno usmeravala ka meni
Posle nje otišao sam u vojsku ne bi li se doveo u red , ja izašao još gori , sledećih 20 godina samo samo pio radio po terenu i skitao po Evropi i Aziji
U Kijevu- Ukraina upoznah sadašnju ženu koja je rodom iz Kazastana i tu bila na studijama
Ona mi je rodila dve prelepe ćerkice koje su mi izmenile tok života i dale mu smisao inače pitanje kako bi završio u životu
Tu 1. put osetih radost očinstva gledajući ih kako rastu , baš sam osećao sreću šta sam stvorio u životu
Ovo su te dve male "Egzotične životinjice " zbog kojih sam postao boljim čovekom
Sad su to 2 prelep devojke na studijama talentovane za strane jezike IT tehnologije i slikarstvo
Što je najbitnije imaju lepo kućno vaspitanje i naučen da pravilno razmišljaju i rezoniju

Sin je zreo i uspešan čovek sa svojom porodicom