Kad porastem hoću da postanem Vučić,i budem veliki ko 150kvm

Veplika:

Sestro slatko ovo pocinje da lici na chat,ali jos jednom da kazem da nisi u pravu:

Ne, ovo ne liči na chat, nažalost, ovo je baš ono što treba da bude, samo što sam ja pogrešila u izboru sagovornika. Možda ćeš shvatiti zašto.

1.pakovanje je stvar ukusa,mislim da naslov ove teme nije bas toliko neukusan

Naslov, baš on, je krajnje neukusan.
Ali ja nisam govorila samo o naslovu. Govorila sam o gadnom tonu koji koristiš, o groznom izboru reči za uvrede i o bezobzirnosti. Vidiš, za Radikale mi je manje-više svejedno, ali "demokrate" baš ne volim. Pa dosad nisam otvorlia temu u kojoj sam tako direktno ironično i prepotentno govorila koliko mi idu na živce. A ti ovde svoje stranačko opredeljenje pokušavaš da opravdaš kroz neku priču o nekom stanu koji nije ni milijarditi deo onoga što je ovde ukradeno od strane vlasti, svake vlasti.

2.ili da kazem ono sto sam hteo - pa jesam: Vucic se napario kao mnogi na vlasti,to sto vi skrecete temu sa toga,vasa je krivica a ne moja.

Kakvoj vlasti? Znaš li ti, bre, uopšte ko je na vlasti? Vučić je, koliko se ja sećam, izgubio zadnje izbore, a taj stan je dobio od stranke (ako ga je i dobio), a ne od neke svoje "vlasti".
O kakvoj vlasti ti govoriš?

3.Vucic nema brke, a stan nije trac - sam priznaje da ga je dobio od vlade u kojoj je bas i on vladao.

OK, ovo je potpuno nepotrebno komentarisati... :roll:

To je sasvim ok ako njega pitas.A eto vidis ja bih taj stan dao nekom ko ne moze sam da ga ukrade,
jer ima xy dece i radi za 10.000,ili je izgubio deo tela ili duse na ratistu,ili je 'samo' radio u trepci 30 godina,ili je bio postar ako hoces.

Pazi, sad si ti neki humanitarac, ovde? Čim si počeo "o jadnim ljudima sa ratišta i sirotinji", tu je kraj. Nema razgovora.
Uostalom, čekaj malo, ti bi, da dobiješ stan, DAO TAJ STAN NEKOME? Mislim, koja muda trebaju da se tako nešto izjavi... :lol: ... u stvarnom životu. Ovde svako može da lupeta šta stigne i da se qurči onim što nema.

To je - meni ovako ludom za razliku od tebe normalne -ok

Ju, izvini, molim te...
A ko te je nazvao ludim? Osim tebe?

Pa izgleda da me ti pravis ludim.
A sad ja tu od tvog diseciranja A4 formata,trebam da opet isticem nelogicnosti koje se pojavljuju u maltene istoj recenici:

"Kakvoj vlasti? Znaš li ti, bre, uopšte ko je na vlasti? Vučić je, koliko se ja sećam, izgubio zadnje izbore, a taj stan je dobio od stranke (ako ga je i dobio), a ne od neke svoje "vlasti".
O kakvoj vlasti ti govoriš?
3.Vucic nema brke, a stan nije trac - sam priznaje da ga je dobio od vlade u kojoj je bas i on vladao.
OK, ovo je potpuno nepotrebno komentarisati..."

Jako je zgodno to tako lupati po tastaturi.Samo baci pogled na to sto pises,pa ce i sagovornik i razgovor izgledati smislenije

Lexa:
A, mislim da ja krajnje vreme da se ovo zaključa, kao što si i rekao - mi ovde chatujemo, ovaj put zaista... A to je nedozvoljeno :idea:
:!:

Au bre lexa,aj necemo da se svadjamo za novu godinu.
Srecna ti nova i sve najbolje od headhuntera...

Sad sam video i da si '85-to.Pazi svidja mi se kako se breckas("kao što si i rekao - mi ovde chatujemo, ovaj put zaista... A to je nedozvoljeno"),stvarno nisam hteo da te uvredim,i nemam obicaj da ulazim u ironicne i zlockaste rasprave sa ribama...So,predajem se,upravu si,ribe su uvek u pravu,makar gresile.
Odoh na docek,a tebi stvarno sve najbolje i sorry jos jednom

Razmisljao sam par godina kako da se naparim u ovoj zemlji,probao sam sa n poslova ali nesto ne ide...
Naravno ne sanjam ja o tom svedskom ili turskom parnom kupatilu,vec o koliko toliko para za bar 1 letovanje godisnje i komp svake druge,trece...zimovanje nemora.
I tako gledajuci tv,primecujem svakog dana tog naocitog baju-malog Vuleta od metar 90,i zahrdjala kasika...i tad mi sine ideja:
1.Zavrsicu Pravni (zavrsi ga ionako svake g. 1000de studenata),
2.Pa cu voziti gajbice po Londonu (ne raznositi ko Marko M.-vec citaj voziti!),
3.Uclanicu se u SRS,
4.Bicu ministar propagande 3 meseca (imam sve potrebne kvalifikancije i za premijera!)
I bonjur,this time next year I'll be a milioner -
dobijam stan od 150 kvadrata za 3 meseca radnog staza,pa ko je posle lud ja ili vi(mi) misevi :twisted:
Sta kazete za plan,vec je dokazan u praksi zar ne?

dobar plan keve mi! :super::super::super:

боље мало да се смањи као Божа Ђелић а не да порасте као Вучић, овако има 11 миља евра и југо кабрио,а оно само стан 150 квадрата

када погледаш шта су писали пре пар година и видиш садашње стање,не знам да ли да плачем или да се смејем колико су глупи.

Back