Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Ne znam.
Verovatno kada dobijes prvo dete. Shvatas da zivot vise nije igracka i da osim samo o tvom zivotu moras da brines i o tudjem...I da imas vise obaveza... I sve to...
А они који не добију дете?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.
Verovatno kada dobijes prvo dete. Shvatas da zivot vise nije igracka i da osim samo o tvom zivotu moras da brines i o tudjem...I da imas vise obaveza... I sve to...
Ja kad idem u skolu, navijam alarm pet mnuta ranije, i tih pet minuta pokusavam da se rasanim, jer retko, ali bas retko kad ustanem odmah (to se desava kad sam baas naspavana).
Kad ustajem sama, tj. kad ja hocu, mogu da se izlezavam i po sat vremena u krevetu.![]()
nekome nikad ni ne pocne
kao tebi.
e ljudi, objasnite mi, kako to prwo ti ne postojish, onda se rodish, i pochnesh da postojish, pa umresh, pa ponowo ne postojish...
Neka kupe neku zivotinjku da brinu o njoj...![]()
Moja drugarica kaze " Kad budem zelela obaveze,rodicu dete"...
Znate,lako je nama da pricamo,kad nas jos roditelji hrane,oblace,placaju racune koje napravimo,i sl...![]()
kao tebi.
pa nemate,tata siluje mamu i onda postojis,onda ti budes silovana dok si mlada,posle ostaris,i posle dugog vremena bez silovanja umres i onda te nema.....![]()
Ti deliš istu filjozofiju ili zabadaš zakljućke bez da pružiš prst ?
a nije to baš 'rišćanski, dijete ....
Nije vama lako... xD