Kad ona/on ne prihvataju raskid!!!!

Moze biti vrlo zeznuto jer je doslo do klasicne povrede muskog ega. Kada covek ima posao sa takvima (a to se da naslutiti bar pred kraj veze) onda je bolje napraviti neko njesra pa da te doticni ostavi nego ti njega. Ovo vazi i za muskarce i za zene.
Dobro kažeš, može se naslutiti. :ok: Treba znati kako se oparati od takvih osoba, ali ti adekvatni načini raskida zavise upravo od toga koliko smo upoznali osobu s kojom smo bili, nema tu jasnih pravila kako postupiti.

Poslednja izmena:
Dobro kažeš, može se naslutiti. :ok: Treba znati kako se oparati od takvih osoba, ali ti adekvatni načini raskida zavise upravo od toga koliko smo upoznali osobu s kojom smo bili, nema tu jasnih pravila kako postupiti.

Moj drugar je svojevremeno bio u vezi sa ribom koja je imala sa njim dva abortusa.Zbog tih abortusa je preziveo pakao kad je raskinuo.Bilo je:' ti si mi zivot upropastio itd'

:aha:Ja cenim iskrenost pre svega,i to vrednujem...Postenije je da nekome kazes da ga ne volis,nego da ga foliras,vuces za nos..i glumis da je sve u redu a nije. I zato mi je neshvatljivo da se neko ne moze pomiriti sa raskidom..Oh,Boze...Pa u ime onih lepih dana zasluzuje da mu se kaze istina,ma kakva ona bila.

:aha:Ja cenim iskrenost pre svega,i to vrednujem...Postenije je da nekome kazes da ga ne volis,nego da ga foliras,vuces za nos..i glumis da je sve u redu a nije. I zato mi je neshvatljivo da se neko ne moze pomiriti sa raskidom..Oh,Boze...Pa u ime onih lepih dana zasluzuje da mu se kaze istina,ma kakva ona bila.

Naravno, ali potrebno mu je vreme da prihvati istinu..

Nisam imala takve...bogu hvala... Bogte, kako nisi primetila nikakve indikacije kod njega dok ste bili zajedno da je sklon takvom ponasanju?:eek: Ipak ste bili zajedno vise od 2 godine!
Nadji mu ribu.z:mrgreen: Ono, plati nekoj da je kresne, malo ga zamajava, cisto da zaboravi na tebe. I zaboravice. Eto.

z:lol:z:lol:z:lol: :ok: S tobom vredi raskidati uz te manijačke fore... he he he... Jesi ti riba boli glava i sve, ali dvaput je dvaput... z:dm3:

imala vrlo slicno iskustvo, ali davno, kad sam imala 19...probala sam svasta, ali se nije otkacio godinama...mislim, nije me maltretirao fizicki, ali nije mi izbijao iz zivota, onako, ili ovako....dosada na kvadrat....sad bih drugacije, ne bi ga trpela ni mesec dana...promenis broj telefona, na fiksnom uvedes identifikaciju, prijavis ga tati, bratu, muriji, ako te uznemirava, das bolestan oglas u novinama sa njegovom adresom i telefonom..

Back