Vladimir983
Aktivan član
- Poruka
- 1.092
Ne znam kako da objasnim taj fenomen i da li uopste u psihologiji postoji neki termin za to.Jel primecujete koliko devojaka pokusava da lici na Cecu Raznatovic,zato sto su njeni fanovi? I gle cuda - zaista mnoge od njih pocnu da lice na nju.Ja sam jos kao klinac zavoleo onu narodnu muziku sa kraja 60-ih i slusam je i sada rado.Gledam neke omote od ploca,pa kazem,majku mu...pocinjem da licim na ove pevace,da licim vise na to vreme i na te ljude,nego na ove danas.Vise bre licim na njih,nego na rodjenu majku!
Dok sam radio davno u jednoj trafici,pored hale Pionir,posmatrao sam pse i njihove vlasnike.Neverovatno je to koliko su kucici licili ili ponasanjem podsecali na svoje vlasnike.Bilo je jedno krakato,zuto,grbavo kuce - i gazdarica je bila plava,visoka i grbava.Zatim jedan ogroman dugodlaki pas - i gazda je bio debeo i sporohodan,bas kao i njegov ljubimac.Pa onda neko malo brkato kuce - i njegov gazda je imao potpuno iste brkove i bio hitar kao ono.
Jednom mi prilikom rece covek "Ma nije to nista,videces vremenom kako ljudi,koji dugo imaju jedan isti automobil,pocnu da lice na sopstvena kola".
Sta vi mislite o tome?
Dok sam radio davno u jednoj trafici,pored hale Pionir,posmatrao sam pse i njihove vlasnike.Neverovatno je to koliko su kucici licili ili ponasanjem podsecali na svoje vlasnike.Bilo je jedno krakato,zuto,grbavo kuce - i gazdarica je bila plava,visoka i grbava.Zatim jedan ogroman dugodlaki pas - i gazda je bio debeo i sporohodan,bas kao i njegov ljubimac.Pa onda neko malo brkato kuce - i njegov gazda je imao potpuno iste brkove i bio hitar kao ono.
Jednom mi prilikom rece covek "Ma nije to nista,videces vremenom kako ljudi,koji dugo imaju jedan isti automobil,pocnu da lice na sopstvena kola".

Sta vi mislite o tome?