Kad neka zena

Za sve treba vežba, šta znam... možda da probate da vežbate jedno godinu dana da vidimo onda kako biste okretni bili i kako biste pevali dok grebete viljuškom zagorelu tepsiju :tease:

a mogle bi vi malo da vezbate da klofate tepih...ooruk pa na ledja pa u dvorishte i udri
dobro je i kkao gimnastika za grudi i razvoj grudnog kosha...a i za srce

Фуј, ништа горе него кад чујеш мушкарца како му је тешко ово, тешко оно, како му је мрско да кува, мрско му да пере посуђе...мис'м...:roll:
Ја мислила да мушкарци то све раде са уживањем и пуни елана, очекивала сам да ћеш рећи да сваки дан својој породици куваш укусна и здрава јела, поспремаш после, опереш посуђе, рашириш један, опеглаш други веш, орибаш купатило, усисаш, обишеш прашину...и то све кад се вратиш посла и све певајући...:mrgreen:

Сад си ме збунио тотално. :confused:

Baš me zanima da li pametni muškarci pod kuvanje podrazumevaju:pripremu sve potrebne hrane(od prodavnice, do ljušćenja, seckanja...itd), višesatnog kuvanja, postavljanja stola, donošenja hrane, odnošenja tanjira(jednih, drugih, trećih...), seckanja hleba, vađenja raznoraznih dodataka koji se jedu ukućanima u tom trenutku, raspremanje istog stola, pranje svog suđa koje je učestvovalo u ručku, brisanje istog i vraćanje na mesto, ribanje šporeta, ribanje sudopere...
Ma mislim sve u 3 lepe p.m.
Uffffffff što sam ljutaaaaaaaaaaaa...:evil::evil::evil::evil:

...sreco moja nije dosao Jope "na zene", dosao da Vas razveseli i razbije Vasu iluziju o "teskim, groznim, nikakvim, ubi Boze kakvim" poslovima zene". Tesko porodici, braku, gde je zeni pegla k'o olovo, varjaca ponizenje...

Nije strasno JOPE, takve smo zbog nabujalog matrijarhata :mrgreen: posebno na severu

Jadni nasi muzevi jadna nasa deca jadna nasa kuca od kad je taj matrijarhat nabujao.

Baš me zanima da li pametni muškarci pod kuvanje podrazumevaju:pripremu sve potrebne hrane(od prodavnice, do ljušćenja, seckanja...itd), višesatnog kuvanja, postavljanja stola, donošenja hrane, odnošenja tanjira(jednih, drugih, trećih...), seckanja hleba, vađenja raznoraznih dodataka koji se jedu ukućanima u tom trenutku, raspremanje istog stola, pranje svog suđa koje je učestvovalo u ručku, brisanje istog i vraćanje na mesto, ribanje šporeta, ribanje sudopere...

Ne podrazumevaju.

Ta stvar, (čast izuzecima, koji žive sami i uredili su sebi život po svojoj meri, a vole da kuvaju..) uglavnom izgleda ovakoooo:

"Izađi samo već jednom iz kuhinje, samo mi smetaš, ja najbolje radim kad sam sam!" (strpljivim, malo nadmenim glasom)
"Gde je seckalica?" (običnim glasom)
"Pa gde stoji u ovoj kući vatrostalna tepsija? " (nestrpljivim tonom)
"Jel' ima još jaja?" (vrlo znatiželnim i slatkim tonom)
"Gde je brašno!" (oštro, mada ne i besno)
"Hej, dođi samo da mi kažeš jel' ovo so ili šećer!?" (po malo bojažljivo)
"Mogla bi bar da postaviš sto!" (iziritirano našim neradom)
"Donesi mi još krompira iz ostave!" (kao veselo-normalnim tonom)
" A pavlaka? Nisi mi rekla da nema pavlake!" (sad već sa prekorom) (ima, ali on iz nekog razloga misli daje to kiselo mleko)

"Sve sam oprao uz put, ti samo operi čaše, bojim se da mi ne puknu, tako su tanke... I tepsiju, to ne znam kako se riba!" (vatrostalnu :mrgreen: )

A u kuhinji: Još za pranje: seckalica, rende, činijica u kojoj je mutio jaje, daska za seckanje. I tanjiri: "Pa valjda možeš ti da opereš sudove, ja sam kuvao!" I escajg: " To malo, šta ti je teško, meni je to pipavo!"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
a mogle bi vi malo da vezbate da klofate tepih...ooruk pa na ledja pa u dvorishte i udri
dobro je i kkao gimnastika za grudi i razvoj grudnog kosha...a i za srce

Tepisi se više ne klofaju, za to se pozovu oni iz "firmezačišćenjeipranjetepihavrlopovoljno", odnesu prljav - donesu čist - i to je to.:mrgreen:
Baš bi i mogle da probamo.Mislim da pozovemo te... za tepihe...valjda nije jako teško!?:mrgreen:

kako si to slikovito objasnila!!!
hahahah

eto meni to nije tesko, do pranja i rbanja...to ostavljam za onog kome smrdi sudje u sudoperi..ja zatvorim vrata...

I jos da se pohvalim! Opeglala sma jutros kosulju za job interview!!!
:klap::klap:

Ne podrazumevaju.

Ta stvar, (čast izuzecima, koji žive sami i uredili su sebi život po svojoj meri, a vole da kuvaju..) uglavnom izgleda ovakoooo:

"Izađi samo već jednom iz kuhinje, samo mi smetaš, ja najbolje radim kad sam sam!" (strpljivim, malo nadmenim glasom)
"Gde je seckalica?" (običnim glasom)
"Pa gde stoji u ovoj kući vatrostalna tepsija? " (nestrpljivim tonom)
"Jel' ima još jaja?" (vrlo znatiželnim i slatkim tonom)
"Gde je brašno!" (oštro, mada ne i besno)
"Hej, dođi samo da mi kažeš jel' ovo so ili šećer!?" (po malo bojažljivo)
"Mogla bi bar da postaviš sto!" (iziritirano našim neradom)
"Donesi mi još krompira iz ostave!" (kao veselo-normalnim tonom)
" A pavlaka? Nisi mi rekla da nema pavlake!" (sad već sa prekorom) (ima, ali on iz nekog razloga misli daje to kiselo mleko)

"Sve sam oprao uz put, ti samo operi čaše, bojim se da mi ne puknu, tako su tanke... I tepsiju, to ne znam kako se riba!" (vatrostalnu :mrgreen: )

A u kuhinji: Još za pranje: seckalica, rende, činijica u kojoj je mutio jaje, daska za seckanje. I tanjiri: "Pa valjda možeš ti da opereš sudove, ja sam kuvao!" I escajg: " To malo, šta ti je teško, meni je to pipavo!"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jao!!!
Stvarno su takvi!

Joj..strah me!
:sad2::sad2::sad2:

Moj brat kad usisava, treba da sklanajm stolice...da bi mogao da prodje usisivacem...kad riba kupatilo ja treba da iznosim i redjam kozmetiku...
Moj bivsi momak...stavi ves u masinu, ali ja da sklonim sve sa nje...
On ce stavi kafu, ali ja da zakuvam...Itd...
Nista ne mogus ami da zavrse...oni su bre CASKAROSI!

Oni su zene zrtve! Jadan ja, sta sve treba da radim umesto da sam u kafani, kladionici!
Brrrrrrr

Imaš brata koji usisava i riba kupatilo :eek: wow :eek:

Mukotrpno je bilo prevsapitavanje...Mrzelo me isto sa momkom da radim...mada dobro mi je krenulo...
hahahha
Situacija...
Njegovi drugovi on i ja pijuckamo viski, jedemo prsutu. Ko ce po hleb? Svi gledaju u mene...a on kaze..."Nije ona takva!"...i onda sam skontala da je ipak bolje da ustanem, drugari me tek upoznali, nije mi tesko, samo ne razumem...sto ja?

Ништа ми није тешко да урадим за особу коју волим...баш ништа...чак и то да пеглам (што иначе не волим) и да певам...ма нема те ствари коју не бих урадила...само још да нађем неког вредног тога...

Back