kad ne znas sto mislis , pitaj svoju zenu !

Kazu da su muskarac i zena dve polovine jedne celine tj. jednog tela. Na osnovu toga se moze izneti zakljucak da je jedna polovina celo telo bez mozga, dakle muskarac, a druga polovina je sam mozak tj. zena. Zato u svakoj vezi i braku, muskarac pita svoju zenu sta da misli, tj. celo telo pita mozak sta da radi, a mozak jel te komanduje telu. Isto tako muskarac i zena.

- - - - - - - - - -

Ovo polovina ne uzimajte bukvalno 50% i 50%.

Kazu da su muskarac i zena dve polovine jedne celine tj. jednog tela. Na osnovu toga se moze izneti zakljucak da je jedna polovina celo telo bez mozga, dakle muskarac, a druga polovina je sam mozak tj. zena. Zato u svakoj vezi i braku, muskarac pita svoju zenu sta da misli, tj. celo telo pita mozak sta da radi, a mozak jel te komanduje telu. Isto tako muskarac i zena.

- - - - - - - - - -

Ovo polovina ne uzimajte bukvalno 50% i 50%.

kad čujem onu - muškarac je glava al je žena vrat dođe mi da puknem tog što je reko to

- - - - - - - - - -

a inače et tema...taj iz uvodnog posta je papučar klasični

ako su zene mozak a muskarci misici jel to razlog zasto zene cesce imaju migrene

Verovatno. Nas obicno kicma boli od rada, rintanja, a zene glava jel te, mozak. Od toliko misli koje kad pretrpaju mozak, popune ga do kraja, nastaje napetost i bolovi. Zato zene cim umoran muz dodje kuci, krenu da zvocaju i da izbacuju, prazne to sto imaju u mozgu recima. Posle toga se osecaju lakse.

- - - - - - - - - -

a štaje sa nama koji nemamo mišiće...koja smo mi kategorija ? :sad2:

Jel imas neki deo telo koji ti je poprilicno dobar i ''imas ga''? Kicma, jetra, junacina, koleno, stopala?

Back