- Poruka
- 95
uzimate li si za pravo da partnerima objasnjavate sto zapravo misle jer ih navodno poznajete u dusu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bar me ne banuju za to što se kloniram nego što kažem šta mislimdi si brate po banovima
Kazu da su muskarac i zena dve polovine jedne celine tj. jednog tela. Na osnovu toga se moze izneti zakljucak da je jedna polovina celo telo bez mozga, dakle muskarac, a druga polovina je sam mozak tj. zena. Zato u svakoj vezi i braku, muskarac pita svoju zenu sta da misli, tj. celo telo pita mozak sta da radi, a mozak jel te komanduje telu. Isto tako muskarac i zena.
- - - - - - - - - -
Ovo polovina ne uzimajte bukvalno 50% i 50%.
stvar je totalno suprotna
zenama treba stalno pomagati i objasnjavati im jer njih komplikovane stvari zbunjuju
ako su zene mozak a muskarci misici jel to razlog zasto zene cesce imaju migrene
a štaje sa nama koji nemamo mišiće...koja smo mi kategorija ?![]()
pink , imam dobru vijest za tebe . otkrio sam novi slovenski forum a posto znam slovenski ako me ne bude par dana znaci da sam u EU
Zar niste vi Hrvati u EU, usli ste letos, kad vec?
možda nije čuo
pricalo se nesto na tv da smo usli ali ja ne vjerujem . tako su tvrdili i da se sunce okrece oko zemlje pa ispo bullshit na kraju
krive su macke sto je neobavesten![]()