kad ne znam sta hocu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta? Da ostane neodlučna? Ili nezrela? Ili šta?
Šta da ne menja?
:thumbdown:
koji je vama djavo svima? mislim za nekoga me ne cudi, ali sta tebi treba ovakav komentar?
sad jos i nezrela?!:eek:
ako meni ne smeta sta se to koga tice...
pitali kako donosimo odluke, ja odgovorila...
da imam problem s tim i da mi treba pomoc forumasa pitala bih.
ali, u principu boli me uvo sto sam neodlucna. svako je svasta nesto. ja sam eto neodlucna. moja stvar.
boze sacuvaj sta napraviste od jedne bezazlene vickaste price! :roll:
vajni forumaski psihoanaliticari.

koji je vama djavo svima? mislim za nekoga me ne cudi, ali sta tebi treba ovakav komentar?
sad jos i nezrela?!:eek:
ako meni ne smeta sta se to koga tice...
pitali kako donosimo odluke, ja odgovorila...
da imam problem s tim i da mi treba pomoc forumasa pitala bih.
ali, u principu boli me uvo sto sam neodlucna. svako je svasta nesto. ja sam eto neodlucna. moja stvar.
boze sacuvaj sta napraviste od jedne bezazlene vickaste price! :roll:
vajni forumaski psihoanaliticari.

Ja se slazem s tobom...
Na kraju od jedne bezalene teme ispade neka velika frka..te ovaj je ovakav te onaj je onakav...

Inace sam vec rekla 100 puta da se ne kejem zbog svojih izbora. Imala sam mnogo dramaticnih i naglih promena u zivotu. Uvek sam izbrala ono sto mi je vise odgovaralo. Nikada nisam pogresila.

MOJE PITANJE JE BILO KAKO SE NOSITE SA STRESOM KOJI DONOSE TAKVE SITUACIJE. NA KOJI NACIN RESAVATE DILEME!!!

O boze!!!

I NIJE RUKOVODECE MESTO, S OBZIROM DA IMAM MALO GODINA ZA TAKO NESTO. I NE ZNAM COVEKA KOJI JE DOBIO RUKOVODECE MESTO SA MOJIM GODINAMA I ISKUSTVOM.

A MOJE RADNO ISKUSTVO JE KRATKO, ALI RAZNOVRSNO I BOGATO, STO ME PREPORUCUJE U MNOGE FIRME I OBLASTI!

Na forumu su ocigledno svi prepametni, pa su adekvatne teme za diskusiju, rucak i ljubavni jadi...

O boze me sakloni od prepotentnih ljudi sa ispunjenom karijerom, sto drugima govore da nisu zasluzili prilike u zivotu.

Blago vama!!!

Neka hvala!!!!

Moze li moderator da zakljuca ovu temu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back