filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Neko vece sam radio na kompjuteru,ali nisam imao mira od Natalije koja se stalno vrzmala tamo vamo.Odjednom je stala ispred mene i ukrstila svoje ruke na bok i pocela cokce veoma nervozno sto me je veoma uplasilo.-Sta je?-upitah je zagledavsi je.Hoces u krevet,mogu da te izmasiram,vidim da si se ukocio od tog kucanja,hajde bice ti lakse a i mogu ti i popusiti da znas,sad imam novu tehniku kombinovanu sa poljupcem i laganim grickanjem sta kazes ha?-rece ona skidajuci bademantil i skinu se gola preda mnom,mozete to zamissliti onako gola preda mnom i poce da se masira.-Hajde molim te,izmasiracu te veoma nezno necu biti gruba,hajdeeee bas mi vodi ljubav-Izvini,nisam raspolozen za masiranje a ni za pusenje tako da molim te odjebi dok ti nisam razvalio facu agresivna kucko ! -Moooliim,sta si to rekao folirantu jedan uobrazeni,mislis da se sa mnom mozes zajebavati ha,e pa ne mozes jer ja sam ja prokleto seksi zgodna a i jaca sam od tebe,to se moze vidjeti po seksu kad te grizem po tvom malisanu,ali sad cu ti bas ono fino popusiti samo da znas,bice to vrhunsko pusenje obecavam ti,nece boleti,mozda samo malo ali kasnije ces biti bas odusevljen,samo da znas ja sam u tome majstor,mnogima sam ja pusila i svi su bili zadovoljni.-Odjebi Natalija,ne zanima me kako ces mi popusiti,moram da zavrsim ovo veceras,a samo da znas nisi ti bas sjajna u seksu,ti samo grizes kao divlja zivotinjai nanosis mi bol a ja to ne mogu podnijeti jest da dobro radis ono ali moras malo da rashladis glavu inace cu ja da ti razvalim tvoju facu i da ti popravim taj nos koji ti je kriv od rodjenja-rekoh joj ja.-Ma nemoj kako to mozes to reci kada sam ti popusila u wc od restorana tad se nisi bunio vec si vristao od zadovoljstva tako da nemoj pricati-Da secam se toga bilo je veoma seksi to pusenje u prljavom wcu od restorana,jos me bole ledja kad sam te je*ao na klozetskoj dasci samo da znas !-Ok,to je to,dosta je bilo pricanja sad ima da ti ga popusim idiote jedan nezadovoljni,meni se niko nije zali a i neces ni ti jesi cuo mamlaze jedan nezahvalni,svi bi momci voleli da im popusim,zato sad lezi i cuti jesi cuooo! A onda je pobjesnila i rastrgala mi je kosulju na nekoliko komada, a to je bila veoma skupa kosulja.-Hejj,kucko jedna vidi sta si mi uradila od kosulje,ima da platis za ovo-rekoh joj ja dok je ona skidala svoj crni grudnjak koji je otkrio njene grdi koje su bile srednje velicine bas za mene stvorene.Nakon sto se skinula gola, sjela je na mene i skinula mi je hlace munjevitom brzinom,i ostale su samo gace koje su bile nabrekle od mog terminatora.Skinuvsi gace zinula je iznenadivsi se mojom reakcijom njene grudi koje su me uspalile do bola.-Woooooowwww,vidis da te jos palim kad ti je vec spreman i tako izazovan sad ima da ti ga popusim i da te dovedem do ludila jesi cuo,spremi se za poletanje decko!.Pocela mi je da ga pusi,i da ga grize pa sam nekoliko puta vrsinuo od boli jer je ona koristila svoje zube na veoma seksi nacin.Osjetio sam da sam pri kraju,da cu svrsiti pa sam joj uhvatio glavu da je maknem lai nije mi dopustila to.-Natalija,makni glavu svrsavammmmm,aaaaaaaaaahhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhaaaaahhhh,oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh,aaaaa aaaahhhhhhhh,***** ti sveeeee!!! Svrsio sam joj u usta i sve je progutala,gledala me je sa mracnim pogledom dok je ustajala na noge.-Ufff,bio si ukusan dragi moj,jeam ti rekla da ces dobiti najbolje pusenje na svijetu,vidis da sam bila u pravu . -A sad jesi spreman za novu turu-rece ona meni posle sat vremena odmora.-More mars tamo i poklopi se tim jastukom,jesi cula dok te nisam zveknuo ovom knjigom sa stola! Tako se zavrsilo to njeno famozno i veoma agresivno *******.