kad muskarac zeli bebu...

Molila bih da mi se svi postovi vrate tamo gde su stajali ili da mi se kaže ko ih je
i zašto izbrisao kako bih sama mogla doneti neke odluke.
Dobro jutro.
На претходној страници постоји јавно обавештење које се односи на СВЕ учеснике теме:

Ја бих вас молила да приватне разговоре обавите на ПП и да се држите теме.

Уосталом, пошто си била мод, бесмислено је да ти објашњавам како функционишу ствари на форуму, јер ти то јако добро знаш.;)

Nisu.
Možda sa drugim partnerom, u drugačijim okolnostima, u drugo vreme.Ovakav problem u razumevanju međusobnih želja i potreba uopšte nije naivan, i ne predstavlja dobar preduslov za trajnu vezu.

Mene više interesuje pitanje zbog čega bilo koji muškarac u tim godinama, u takvoj vezi (nazovi-idealnoj) insistirao na detetu? Zbog čega mu se "očajnički" žuri? :think:
Iz svog bliskog okruženja poznajem par muškaraca koji su smatrali da će rođenje deteta učvrstiti vezu ili, čak, malo usporiti ženu u njenim ambicijama (biće više kod kuće, više okupirana gnezdom, više "njegova") ... pogotovu u vezama gde postoji razlika u godinama. Naravno, ne mora da znači da je o tome reč o navedenom slučaju.
(Izvinjavam se, nisam sve pročitala pa ne znam je li neko pokušao da da odgovor na ovo pitanje.)

...borcice ne znamo mi zasto i da li ocajnicki zeli dete.... kad zelis cokoladu kupis, kad zelis dete dogovoris se ili ne sa partnerom.... niko ovde nikog nije ucenjivao, covek rekao sta zeli, ona nije bila sigurna da je to pametno a mi iskuckali 30 strana projekcija ... pricala mi drugarica da njena sestra zeli jos jedno dete (ima sina) ali muz ne pristaje (ima dvoje iz dva prethodna braka), njemu dosta a zu nju ga bas briga :sad2:

На претходној страници постоји јавно обавештење које се односи на СВЕ учеснике теме:

Уосталом, пошто си била мод, бесмислено је да ти објашњавам како функционишу ствари на форуму, јер ти то јако добро знаш.;)

Također je besmisleno da mod sam svoje diskusije izbriše i to u trenutku kada mu se suvislo replicira. Skandal neviđen. Ja bi se stidela i podnela
bi ostavku na mesto moda. Šta kažeš na to?

Poslednja izmena:
...borcice ne znamo mi zasto i da li ocajnicki zeli dete.... kad zelis cokoladu kupis, kad zelis dete dogovoris se ili ne sa partnerom.... niko ovde nikog nije ucenjivao, covek rekao sta zeli, ona nije bila sigurna da je to pametno a mi iskuckali 30 strana projekcija ... pricala mi drugarica da njena sestra zeli jos jedno dete (ima sina) ali muz ne pristaje (ima dvoje iz dva prethodna braka), njemu dosta a zu nju ga bas briga :sad2:

Mnogi su umjesto sustine vidjeli ZNAK MORANJA u mojim postovima i zato je otislo tako daleko.
On joj je rekao sta zeli i osjeca...ona se nije mogla naci ali je ipak zelela da udje u visi nivo veze...sto sam ja negodovao.

Sa primjerom tvoje kolegice suosjecam...njen muz je tenkre...kako moze biti takav...kako moze reci da ga njena osjecanja ne interesuju.
Nikada nisam niti cu moci razumiti takve ljude.

Mnogi su umjesto sustine vidjeli ZNAK MORANJA u mojim postovima i zato je otislo tako daleko.
On joj je rekao sta zeli i osjeca...ona se nije mogla naci ali je ipak zelela da udje u visi nivo veze...sto sam ja negodovao.

Sa primjerom tvoje kolegice suosjecam...njen muz je tenkre...kako moze biti takav...kako moze reci da ga njena osjecanja ne interesuju.
Nikada nisam niti cu moci razumiti takve ljude.

Spojili se pogrešni ljudi, šta je tu nerazumljivo Borise. Nekima pođe za rukom da ceo život imaju sa partnerom podnošljiv ili lagodan odnos,
neki tek nakon nekoga vremena shvate da to neide pa se ljudski raziđu a neki i kada se raziđu zaborave da više nisu u braku. Ima varijacija
na temu koliko ti duša ište.
Sve što ne ide treba razbucati u startu jer što se dulje stvari otežu to život postaje nepodnošljiviji. Svi grešimo ali agonija ne treba nikome samo
što do takvog stepena svesti treba doći,poželjno je,što pre.

Poslednja izmena:
Također je besmisleno da mod sam svoje diskusije izbriše i to u trenutku kada mu se suvislo replicira. Skandal neviđen. Ja bi se stidela i podnela
bi ostavku na mesto moda. Šta kažeš na to?

Не знам о чему причаш. :dontunderstand:
Нисам брисала никакву своју дискусију и ниједан свој пост, обрисала сам пар постова који су били пријављени као офтопик и задирање у туђу приватност и ни са једним тим постом ја немам никакве везе, нити ти постови имају било какве везе са мном (никакве ''реплике'' на моје постове ту није било) и ти то јако добро знаш! :rtfm:

Радим посао који ми је поверен, а ако сматраш да си било чиме оштећена - знаш процедуру!
Свака даља расправа о овом питању ће такође бити брисана као офтопик...да се не изненадиш опет.;)

Poslednja izmena:
Msm obožavam ove velemajstore iz Švice i Austrije kako palamude o razmaženim Srpkinjama. Bre ljudi ovde visokoobrazovani zaposleni roditelji jedva mogu da omoguće pristojan život za dvoje dece! Ču šta će mu more i planina? Šta će mu patike i cipele, nek nosi opanke! Bre bre, od ovakvih zadrtih talibana najviše se ovajdi moj muž jer ga kad pročitam ovakve teme izljubim što je pametan i normalan i džentlmen i onda ...:zper::zper:

Msm obožavam ove velemajstore iz Švice i Austrije kako palamude o razmaženim Srpkinjama. Bre ljudi ovde visokoobrazovani zaposleni roditelji jedva mogu da omoguće pristojan život za dvoje dece! Ču šta će mu more i planina? Šta će mu patike i cipele, nek nosi opanke! Bre bre, od ovakvih zadrtih talibana najviše se ovajdi moj muž jer ga kad pročitam ovakve teme izljubim što je pametan i normalan i džentlmen i onda ...:zper::zper:

Eto..vidis kako si ti imala srecu (: ...
Idi ga brzo jos jednom....ljubni (: ...

• Podržavam
Reactions: Nez

A pobunila bi se da te koji od tih velemajstora pozove "u život"?

Zive zajedno dve godine, vole se, savrseno funkcionisu na svim poljima, planiraju svadbu na leto...Ona studira, a on je svoj faks zavrsio i zaposlen je. I sad...on ocajnicki zeli bebu, a ona bi da malo sacekaju, da prvo zavrsi druge stvari, rano joj je sa 22. On vise ne moze da izdrzi cekanje,oseca se uskraceno, a ona smatra da je on pozuruje i forsira. Jesu li, po vama, ovo dvoje, uopste, za bebu? Oboje imaju svoje razloge i na neki nacin su upravu,ali...ko tu treba da popusti, ako uopste moze? On zeli porodicu iskljucivo sa njom, sada, a i ona bas sa njim, ali malo kasnije.

Ja recimo imam 30 i želim bebu sa udatom ženom koja ima 55..

Zive zajedno dve godine, vole se, savrseno funkcionisu na svim poljima, planiraju svadbu na leto...Ona studira, a on je svoj faks zavrsio i zaposlen je. I sad...on ocajnicki zeli bebu, a ona bi da malo sacekaju, da prvo zavrsi druge stvari, rano joj je sa 22. On vise ne moze da izdrzi cekanje,oseca se uskraceno, a ona smatra da je on pozuruje i forsira. Jesu li, po vama, ovo dvoje, uopste, za bebu? Oboje imaju svoje razloge i na neki nacin su upravu,ali...ko tu treba da popusti, ako uopste moze? On zeli porodicu iskljucivo sa njom, sada, a i ona bas sa njim, ali malo kasnije.

cek da bacim pasulj pa ce ti kazem

Njegovo ponasanje po ovom opisu je egoisticno i verovatno se to ispoljava i u nekim drugim aspektima njihove veze, ali ona jos uvek to nije primetila jer ga voli. Valjalo bi joj da taj njegov egoizam otkrije na vreme dok se pitanje bebe ne prosiri na sva ostala pitanja koja bi trebalo da rese dogovorom.

Poslednja izmena:
Naravno. Mada mislim da sa 22 godine retko ko je baš spreman za majčinstvo, posebno na pola faksa. Ili im dosadi studiranje pa trudnoću iskoriste kao razlog da odustanu (i skinu roditelje-finansijere školovanja) s vrata, ili se trudnoća "dogodi" pa eto, odluče se za bebu a ne za abortus. Ali ako devojci faks ide kako treba, zašto bi remetila kontinuirano kretanje ka konačnom cilju: diplomi? I ko, normalan, traži od svoje devojke/momka da napusti studije jer se eto njemu/njoj nafrljilo da ima dete?:roll:
22 retko ko spreman??? WTF!
Zar vi zene ne tvrdite da ranije sazrevate i ostale gluposti, a sad ni sa 30 niste zrele.
Spremna je ona, ako nije kad vidi stomak spremice se.

I još nešto, da je tema obrnuta, da se muškarac požalio kako njegova devojka (koja je završila faks, ima 28 godina i radi) traži od njega da imaju bebu a on je na pola faksa, sjatio bi se i muški i žeMski deo foruma da je proglase bludnicom i hvatačicom na bebu sirote mladeži. Licemerje na kvadrat!
Jer normalno je da muškarac nije spreman da postane otac do sedamdesete ali "tak je prirodno" da mi žene to želimo od kad se rodimo.
Nego sta nego ga hvata na bebu. Razlika je jer vi to mozete a mi ne. I nije licemerje.

pricala mi drugarica da njena sestra zeli jos jedno dete (ima sina) ali muz ne pristaje (ima dvoje iz dva prethodna braka), njemu dosta a zu nju ga bas briga :sad2:
I nju je za njega bas briga!
Treba i ona da shvati da on ima 3 i troskova preko glave i da mu se ne ide na cetvrto.
Ebiga o tome je trebalo da razmislja pre nego sto se udala za coveka koji vec ima dvoje dece.

Muškarac je odgovoran samo u slučaju da prenese polno prenosivu bolest, tada je odgovoran i tada
bi ga trebalo sterilizirati a ako ti znaš da možeš da zatrudniš a pri tome se ne zaštitiš tada si odgovorna ti što
znači ili snosi posledice svoje požude ili se okreni nekoj drugoj aktivnosti dok se ne pripremiš

Konacno neka zena koja normalno razmislja na ovu temu.
Zebrice divna si.

J.bg ako je samo zena odgovorna sto li sud uvede tuzbu za utvrdjivanje ocinstva i upis imena oca u krstenicu i ako se otac ne slaze?
Mora da su oni svi svetski doktori prava i akademici (posto to postoji i u evropskom i u aglosaksonskom pravnom sistemu) sto pisashe porodicno pravo i ustav blesavi :roll: :lol:

WTF!
Zena je 100% odgovorna sto je zatrudnila. Zasto? Znala je da moze da zatrudni a nije se cuvala. Znaci nema nezeljene trudnoce.
Ali muskarac je kao otac odgovoran prema detetu.

Jel ti sad jasnije?

Back