Kad muskarac ne moze izdrzati

ne baljezgaj gluposti...kada moze onda i bude,kada ne bude,onda nema...kada se zena lepo smesti i odradi sto treba,onda i bude sve sto treba...ispadane da uvek dozivis ekstazu kada imas seksic...ili lazes da ima seksic ili seeres da imas neko ko ce da te firca...ili imas lika koji svaki put odradi orgazam...pa daj da mu dignemo bistu na sred trga u novom sadu...NARAVOUCENIJE:ne lupetati...

sta je tacno lupetanje u onom sto je napisala?:think:
nije li normalno da oboje svrse..ko da je to neka mudrost ***:lol:

Ah, meni ne smeta ako ne svrshim svaki put
ali mi smeta ako se nije zzestoko trudio
pa chak i tada mozze da me sprechi neka glupost
npr zazvoni telefon
ili chujem vrata
ili se setim da nisam otishla u Banku a da che prochi radno vreme
bezveze, onako niotkuda me strefi misao
al ne znachi da mi nije lepo
nako bash

ne baljezgaj gluposti...kada moze onda i bude,kada ne bude,onda nema...kada se zena lepo smesti i odradi sto treba,onda i bude sve sto treba...ispadane da uvek dozivis ekstazu kada imas seksic...ili lazes da ima seksic ili seeres da imas neko ko ce da te firca...ili imas lika koji svaki put odradi orgazam...pa daj da mu dignemo bistu na sred trga u novom sadu...NARAVOUCENIJE:ne lupetati...

O čemu ovaj priča???????

Ili ti mislis da ti je bolje nego drugima.:)
ne,ja samo mislim da je meni odlicno...imam neki kult sa tim seksicem...ne volim samo da naskocim...
O čemu ovaj priča???????

glupo bi bilo da ti ja sada objasnjavam neke stvari...i te varijante za trazenje podrske okoline su za iskompleksiranu decu...sledeci put mozes direktno mene da pitas...

Tako je !

Back