Kad momak postane rob

Ti resio da se zenis i sad bi kao da kupis neku na pijaci i jos na brak gledas kao na robiju.:confused:

Da sam slican tebi ne bih se zenio uopste. Jedino ako hoces dete, ali brak ti ne treba za to. Danas preko fejsa mozes da smuvas neke u srednjem dobu, a imas i onaj Badoo koji je za muvanje, pa SpeedDating, a kako vreme bude prolazilo bice sve vise takvih sajtova/servisa, pa i Krsta moze da se koristi za to na kraju krajeva, a i druzenje na Krsti moze da bude toliko dobro da covek nikad ne bude usamljen, mada to zavisi i od coveka.

Srecno ako si resio da se zenis, inace.:maramica:

Ti resio da se zenis i sad bi kao da kupis neku na pijaci i jos na brak gledas kao na robiju.:confused:

Da sam slican tebi ne bih se zenio uopste. Jedino ako hoces dete, ali brak ti ne treba za to. Danas preko fejsa mozes da smuvas neke u srednjem dobu, a imas i onaj Badoo koji je za muvanje, pa SpeedDating, a kako vreme bude prolazilo bice sve vise takvih sajtova/servisa, pa i Krsta moze da se koristi za to na kraju krajeva, a i druzenje na Krsti moze da bude toliko dobro da covek nikad ne bude usamljen, mada to zavisi i od coveka.

Srecno ako si resio da se zenis, inace.:maramica:

Pa zar ti ja delujem tako glup? Ma kakav Badoo, to su sve stare hartave i prejahane bedevije. Kad pogledas one slike, to kao da su sa talibanima bile u vezi citav zivot.

- - - - - - - - - -

Jeste, sa 22 moze mnogo toga da se uradi.

Sta mislite koje su zadnje godine za muskarce kad trebaju da se ozene, ono da mogu psihicki da podnesu zenu u kuci i braku?
dje si sinke sto dina?:lol:
pa ti nikako ne bi mogo ni ko deda da istrpis nijednu koja nije nemaXD
mozda probas da navatas neku kineskinju ovo ono:D..u sv sl srecno..
ako bas oces mozemo da otvorimo oglas i tvoje ime ce ti nadjemo neku ce da sijas:lol:

Sta mislite koje su zadnje godine za muskarce kad trebaju da se ozene, ono da mogu psihicki da podnesu zenu u kuci i braku?

Psihički ne znam ali kad krene lumbago i išijas da koče bolje im je da imaju neku sposobnu barem telefon i čašu vode da im dodaje. Obezbediti se na vreme ili štedeti za dobar dom,izbor je vaš :D

Jeste a i mnogi koji su u braku trpe kao da su u gulagu staljinovom.

Da, onaj KiZo na pdf Muskarci je prokukao kao niko. Sta bi on dao bude na tvom mestu.:worth:

Ali to se bas primeti, da najveci papucari koji ne mogu nista da odgovore zenama, nemaju hrabrosti, najvise i kukaju.

Na primer, ako bi mene zezala kao onog KiZu pa sutno bi je samo tako. Ne moze to kod mene.:nono3:

Da, onaj KiZo na pdf Muskarci je prokukao kao niko. Sta bi on dao bude na tvom mestu.:worth:

Ali to se bas primeti, da najveci papucari koji ne mogu nista da odgovore zenama, nemaju hrabrosti, najvise i kukaju.

Na primer, ako bi mene zezala kao onog KiZu pa sutno bi je samo tako. Ne moze to kod mene.:nono3:

Ma ko zna da li bi je sutnuo. Sta ako je ostao bez posla pa mora da je trpi jer ga hrani. Samo sto to ni jedna zena ne radi dugo. Ma u pravu si treba da je sutne ko kantu

- - - - - - - - - -

kakve ja veze imam i sa cim?
dr o kom trpljenju pricas jer ja sam za tebe rekla da ti treba neka koja nije alapaca sebe nisam spomenula u smislu sta ja ne volim i sta bi trpela...

- - - - - - - - - -

boze kad vam citam rasprave prosto.mi tuzno bidne...

A sta te nagoni na plakanje? Konkretno sta?

Ma ko zna da li bi je sutnuo. Sta ako je ostao bez posla pa mora da je trpi jer ga hrani. Samo sto to ni jedna zena ne radi dugo. Ma u pravu si treba da je sutne ko kantu

Ti nisi video koliko on kuka na forumu.:eek: Jbote, pa ja da sam 30% onoliko nesrecan u braku pa razveo bi se jbote.

I nije tako, cak je suprotno, ona ne radi, a on radi. Sexa nikad, a koliko sam provalio ni po kuci ona ne radi mnogo i jos psihicko sikaniranje.:lol:

Plus rasipnistvo po njegovoj prici.:kafa:

Poslednja izmena:
Ti nisi video koliko on kuka na forumu.:eek: Jbote, pa ja da sam 30% onoliko nesrecan u braku pa razveo bi se jbote.

I nije tako, cak je suprotno, ona ne radi, a on radi. Sexa nikad, a koliko sam provalio ni po kuci ona ne radi mnogo i jos psihicko sikaniranje.:lol:

Plus rasipnistvo po njegovoj prici.:kafa:

Ma taj je onda neki idiot. Daj nik da vidim tog sampiona.

Back