Kad kombinacija zeli bebu

denira

Početnik
Poruka
5
Vidjam se sa jednim likom povremeno radi sexa, moze se reci da smo u kombinaciji. Usla sam u to bez ocekivanja, zabave radi. Medjutim, on mi je skoro rekao, a pritom ima zrele godine, da zeli da mu rodim dete. Ne znam sta da mislim, pa bih da cujem vasa misljenja

Vidjam se sa jednim likom povremeno radi sexa, moze se reci da smo u kombinaciji. Usla sam u to bez ocekivanja, zabave radi. Medjutim, on mi je skoro rekao, a pritom ima zrele godine, da zeli da mu rodim dete. Ne znam sta da mislim, pa bih da cujem vasa misljenja

A želiš li ti dete sa njim?
To je pitanje svih pitanja i ako ne želiš...promeni kombinaciju i ne lupaj glavu o njegovim motivima i pusti ga nek traži sebi ženu i stvara porodicu jer očigledno da mu je do toga.

Mogu ti ja sad reći da će odluka biti tvoja, ali čim te pitanje toliko tangira da si se potrudila da ga staviš na forum; najverovatnije će ipak biti njegova.

Žene bi trebalo da shvate da su praktično sve odluke muške.

Naravno, govorim o muškarcu, ako me pratite.

Mogu ti ja sad reći da će odluka biti tvoja, ali čim te pitanje toliko tangira da si se potrudila da ga staviš na forum; najverovatnije će ipak biti njegova.

Žene bi trebalo da shvate da su praktično sve odluke muške.

Naravno, govorim o muškarcu, ako me pratite.
Pratimo, kako da ne pratimo. Kad već spomenu muškarca, to biće iz predanja staroslavnih koje je posedovalo moć da donosi odluke, kako sopstvene tako i ženama svojim, reko da te uputim na Natprirodne Pojave i Misterije, drugi sprat, šesta vrata s leva, stoji natpis Teorije Zavere na njima ali kad uđeš videćeš da je to to, zna da zbuni i zato se ne ljutimo kad neko ovde zaluta, ćao, zdravo.

Postavi temu na podfprum "Ljubav i seks". Tamo ima jedna što je dugo imala kres kombinaciju, hvalila se kako uživa i kako je to super i kako ne želi ništa drugo. Onda se pojavi neki tip i ona se smuva sa njim, pa ispali onog iz kombinacije, a on onda počne da priča o ljubavi i bebi i kako je to želeo, ali cvrc, ona onom drugom rodi bebu i sada se hvali kako ima puno ljubavi.
Možda će ona umeti nešto da te posavetuje.

Hvala na postovima :-) Da ne bi bilo zabune, a velika je fizicka privlacnost, na pocetku smo definisali da je u pitanju samo sex i tako je i bilo. ja sam insistirala da se odredimo kao kombinacija, jer nisam htela da pomisli da cu da ga navatam na bebu posto smo u pravim godinama za to. sad on prica kako sam mu slatka, lepa, bas bi mogla da budem majka njegove dece. I toliko ga zanima da li imam jos nekoga, da li mi neko prilazi....itd. ne znam da li me folira sa tim bebi pricama ili ga je uhvatio neki ocinski "insekt" :-))))

Hvala na postovima :-) Da ne bi bilo zabune, a velika je fizicka privlacnost, na pocetku smo definisali da je u pitanju samo sex i tako je i bilo. ja sam insistirala da se odredimo kao kombinacija, jer nisam htela da pomisli da cu da ga navatam na bebu posto smo u pravim godinama za to. sad on prica kako sam mu slatka, lepa, bas bi mogla da budem majka njegove dece. I toliko ga zanima da li imam jos nekoga, da li mi neko prilazi....itd. ne znam da li me folira sa tim bebi pricama ili ga je uhvatio neki ocinski "insekt" :-))))

Izgleda da si ga na'vatala :D Ako već ima sex sa tobom ne vidim razlog da ti podilazi tim bebi pričama pa je vrlo moguće da razmišlja u pravcu stvaranja porodice i da si mu ti kandidatkinja,e sada da li zato što se ozbiljno primio na tebe ili si mu jednostavno najpogodnije što ima pri ruci u ovom trenutku :cool: ...to sama proceni Tvoja je odluka na kraju priče..Ne moraš odmah sutra da zatrudniš valjda. Uđi u neku formalniju vezu sa njim ako se nalaziš u toj priči, isprobaj,pa ako ide... super,a ako ne...druga kombinacija se uvek lako nađe.

Meni nije ni jasno šta je toliko neshvatljivo i neprihvatljivo u tome što je čovek poželeo dete.

Ma nije neprihvatljivo nego ljudi logično razmišljaju da čovek obično ne želi dete da bi ga viđao preko vikenda i slao pare preko banke svakog meseca.
Uglavnom se formira porodica,formalno ili neformalno. A ovo dvoje nisu baš u takvom aranžmanu.

Back