KAD KI.TA LANDARA

Mozda nije bas u temi, ali su dogodovstine jednog mog drugara legendarne.....
Kako nije imao mogucnost da ribu odvede u hotel, a nije mogao ni kod sebe kuci, oni su se cesto zabavljali u kolima.
Elem, imali su "svoje" mesto, tik pored reke....Prevrcuci se po autu, slucajno izbace atuo iz brzine i auto ladno upadne u reku.....Jedva su ga izvukli kamionom, posle muka skoro cele noci i sutrasnjeg dana.
Sad, da se to ne bi ponovilo opet, oni promene mesto.....Nazalost, opet je "ubo" pravo u centar.....
Zavrsili oni, obukli su i da krenu, kad ono auto nece......zaglavio se u necemu.....Drugar otvori vrata da vidi gde se zaglavio, kad....Neko je na tom mestu praznio septicku jamu, tako da je auto prakticno plivao u govnima.
Drugo resenje nema nego.......
Devojka za volan, on lepo skine obucu, zavrne nogavice, i da gura....Nazalost izbor auta njegovog tate je bio skroz pogresan, jer je auto imao zadnju vucu, a obzirom na vozacko neiskustvo devojke, te malo jace pritisnutu papucicu gasa, mozete zamisliti kakav je bio......
Takav kakav je, odveze devojku kuci, pa pravo na benzinsku pumpu, da opere auto(nekad su pumpe imale crevo za pranje i proveravanje pritiska u gumama...)
I tako, u tri sata nocu, naidje policijka patrola, i vidi njega kako riba auto, u boksericama......
-Sta ti radis decko?
-Nista perem auto...
-Ajde ti lepo da duvas...Mora da si mnogo pijan kad peres auto u 3 nocu, i to skoro go.....
Naravno, nije pio, i ne "naduva" nista.Oni jos uvek ne verujuci, strpaju ga u auto i pravac u bolnicu na vadjenje krvi.....:rotf::rotf::rotf::rotf:

Moj jedan bivsi decko, ne zelim da otkrivam ko je, je stalno hteo da seta go po kuci. Stalno mi se priblizavao, mazio me je, pricao sa mnom, ali meni je bilo jako neprijatno pored njega, pa sam mu rekla da se obuce. On je onda uzeo svoju carapu i stavio na polni organ. Tada sam odlucila da raskinem sa njim.

Moj jedan bivsi decko, ne zelim da otkrivam ko je, je stalno hteo da seta go po kuci. Stalno mi se priblizavao, mazio me je, pricao sa mnom, ali meni je bilo jako neprijatno pored njega, pa sam mu rekla da se obuce. On je onda uzeo svoju carapu i stavio na polni organ. Tada sam odlucila da raskinem sa njim.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ha,ha,ha ....ne znam zasto, tvoj post me podsetio na moj slucaj.:mrgreen:Dugo se nisam videla sa mojim dragim i kad je dosao sve od ulaznih vrata ,u svakom cosku stana smo se "parili" kao macke:rumenko:....ma srusili smo stan:worth:...inace nema naviku da se seta go,mada par puta je bilo toga...

Dobro, ali sta ako je "vojnik" u stavu mirno i niti landara, niti skakuce, nego "preti", ono u fazonu, "no-no mala, dobices po guzi" ?! :zstidljivko:

Kladim se da ce ovo crnce na mm avataru imati po metra kobaje kad poraste. Kad vec pominjes to. imam mladjeg brata. Sunce ti poljubim koliku kurcinu on ima. Video ga slucajno dok se tusirao on a ja se brijao u istom kupatilu.(On bio zaklonjen tus kabinom.) mali je mladji od mene 2 godine a ima kitu vecu od moje za bar centimetar.
Bogte,ova deca sve gora i gora. Hibridi bre sve. Sve im raste abnormalno samo ne mozak.:super:

Ti stigao i da izmeris taj ybn cm ??? z:plez:

obozavam da ga gledam golog....i on to zna i namerno mi se seta pred nosom...i onda se ja onako detaljno zagledam u alatku i on mi se pocne smejati....jednom se desilo, posle mase sexa, buljila sam u tv, on je prosao ispred ali ga nisam ni uregistrovala....i posle me zezao je najzad uspeo da me zadovolji, jer nisam ni primetila da je go....:)....

Ti si, znaci, nezasita, tesko zadovoljiva ?! :zstidljivko:

Back