gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
meni je to fantasticno
jos kad ga onako nesvesno dirka, mrducka, ceska jaja...
Eh da smo se ranije sreli...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je to fantasticno
jos kad ga onako nesvesno dirka, mrducka, ceska jaja...
Mislim stvarnooo da se vuce po zemlji pa da moram da brisem tragDrage dame, da li volite kad vam se partner šeta go po kući i kad mu k.ita landara?
El vas to uzbuđuje ili vas nervira?
Jurite se nagi kroz $umicu. Ubrza$ malo da je stigne$, a kita ti skache sa butine na butinu. Ona se okrene da vidi taj divan prizor i skuca se u drvo kao storm trooper u StarWarsima i eksplodira
Meni je full lose kad vidim svakog frajera sa
kojim sam spavala da se seta go po stanu...uzas!
Jutro posle je gadna stvarMeni je full lose kad vidim svakog frajera sa
kojim sam spavala da se seta go po stanu...uzas!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaMoj jedan bivsi decko, ne zelim da otkrivam ko je, je stalno hteo da seta go po kuci. Stalno mi se priblizavao, mazio me je, pricao sa mnom, ali meni je bilo jako neprijatno pored njega, pa sam mu rekla da se obuce. On je onda uzeo svoju carapu i stavio na polni organ. Tada sam odlucila da raskinem sa njim.
Hahaha, sad se setih one scene sa Samantom i dekicom koji ustaje iz kreveta posle sexa, a guzovi se otromboljili!![]()
Ha,ha,ha ....ne znam zasto, tvoj post me podsetio na moj slucaj.Dugo se nisam videla sa mojim dragim i kad je dosao sve od ulaznih vrata ,u svakom cosku stana smo se "parili" kao macke
....ma srusili smo stan
...inace nema naviku da se seta go,mada par puta je bilo toga...
Kladim se da ce ovo crnce na mm avataru imati po metra kobaje kad poraste. Kad vec pominjes to. imam mladjeg brata. Sunce ti poljubim koliku kurcinu on ima. Video ga slucajno dok se tusirao on a ja se brijao u istom kupatilu.(On bio zaklonjen tus kabinom.) mali je mladji od mene 2 godine a ima kitu vecu od moje za bar centimetar.
Bogte,ova deca sve gora i gora. Hibridi bre sve. Sve im raste abnormalno samo ne mozak.![]()
fina, lepo vaspitana![]()
obozavam da ga gledam golog....i on to zna i namerno mi se seta pred nosom...i onda se ja onako detaljno zagledam u alatku i on mi se pocne smejati....jednom se desilo, posle mase sexa, buljila sam u tv, on je prosao ispred ali ga nisam ni uregistrovala....i posle me zezao je najzad uspeo da me zadovolji, jer nisam ni primetila da je go........