dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
papucari su najgori
Jesu.... šta možeš sa čovekom koji ti stalno povlađuje i radi šta mu kažeš...jedino da ga zameniš pravim muškarcem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
papucari su najgori
"papučar" ??? kakav odvratan izraz , šta znači to ; ako momak voli svoju devojku on je papučar ?
Jesu.... šta možeš sa čovekom koji ti stalno povlađuje i radi šta mu kažeš...jedino da ga zameniš pravim muškarcem![]()
nema to veze jedno sa drugim ne znam kako poveza babe i zabe"papučar" ??? kakav odvratan izraz , šta znači to ; ako momak voli svoju devojku on je papučar ?
Sta mislite sta je gore jednoj zeni, kad je prevari decko muskarac ili decko papucar?
Ja mislim da je gore kad je prevari decko papucar, jer se tome nije nadala.
slazem seKad je prevari muskarac,onda je stvarno povredjena.Kad je prevari papucar,onda je besna![]()
Gore joj je kada je prevari papucar, oseca se jadnije nego da je prevario onaj drugi. Kada se lik jadnije oseca, kada ga prebije zivotinja od 100 kg ili kada ga prebije neko od 60 kg?![]()
nema to veze jedno sa drugim ne znam kako poveza babe i zabe![]()
"papučar" ??? kakav odvratan izraz , šta znači to ; ako momak voli svoju devojku on je papučar ?
Sta mislite sta je gore jednoj zeni, kad je prevari decko muskarac ili decko papucar?
ne nego ako joj dozvoljava da ga gazi, ako nema muda da iznese svoje misljenje, stavove, nego toliko ugadja da gubi svoje JA, ona ga bukvalno vrti oko prsta
i to je uzasno za gledanje...bar meni
Kako nije. To je stvarno uzas. Meni dok sam odlazio kod papucara nije smetalo nekoliko puta to njeno izivljavanje, ali kasnije to stvarno nije za gledat.
Bolestan je to odnos.