Kad je zena ljuta

Sta mislite sta je gore jednoj zeni, kad je prevari decko muskarac ili decko papucar?

Ja mislim da je gore kad je prevari decko papucar, jer se tome nije nadala.

Kad je prevari muskarac,onda je stvarno povredjena.Kad je prevari papucar,onda je besna:)
slazem se
Gore joj je kada je prevari papucar, oseca se jadnije nego da je prevario onaj drugi. Kada se lik jadnije oseca, kada ga prebije zivotinja od 100 kg ili kada ga prebije neko od 60 kg? :D

sagledavajuci okolinu dosla sam do zakljucka da ipak manje pate za papucarom, jer mozda ce joj biti povredjena sujeta, ali to je neuporedivo s povredjivanjem osecanja i svega sto ide uz prevaru pravog muskarca, to su totalno dve razlicite stvari, kako se odrazim, zena kada je s pravim muskarcem ona ga voli na totalno drugaciji nacin, voli ga kao partnera, svoju srodnu dusu, poneke cak i kao nekog vodju, ove koje su s papucarom gledaju ga bas bre ko papucu, ona je ta koja vodi pricu, ona je ta koja je njega izabrala, ta koju on treba da prati, slusa i sve sto ide uz to, ko pas bre, nuspojava je to da ih se brzo zasite...zato mislim da ipak vise pati ova sto je s pravim muskarcem (mislim kad smo vec upotrebili taj izraz)

ne nego ako joj dozvoljava da ga gazi, ako nema muda da iznese svoje misljenje, stavove, nego toliko ugadja da gubi svoje JA, ona ga bukvalno vrti oko prsta

i to je uzasno za gledanje...bar meni

Kako nije. To je stvarno uzas. Meni dok sam odlazio kod papucara nije smetalo nekoliko puta to njeno izivljavanje, ali kasnije to stvarno nije za gledat.

Bolestan je to odnos.

Sta mislite sta je gore jednoj zeni, kad je prevari decko muskarac ili decko papucar?

Ja mislim da je gore kad je prevari decko papucar, jer se tome nije nadala.

zabole je mnogo što ju je prevario, bio on papučar ili pravi muškarac
"papučar" ??? kakav odvratan izraz , šta znači to ; ako momak voli svoju devojku on je papučar ?

ne...to je muškarac koji kod kuće ne nosi papuče nego patofne

papučar je slina > obožava dragu do imbecilnosti > prevari je, nači nije mu ona više tako jak lik > nači ona se ofucala > ona svojim oštrim umom dolazi do tog zaključka i proverava se u zrcalu > vidi da liči na konja > pokušava za večerom da obrlati svog papučara i govori mu Dragi, nešto mi je toplo oko srca > dobija odgovor: mrš budalo, upala ti sisa u supu! ae mrš, mrš!!!

>>>> ergo, kad papučar prevari, žena treba da ide na generalnu

ja sam od zena koje furaju papucare slusala izjave tipa - bolje da me prevari pa da se rastanemo nego da se rastanemo zato sto nam nesto ne funkcionise, zato sto mu se ne svidjam, zato sto mu ne odgovoram jer ce mi to vise povrediti sujetu.....

Back