tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
I zašto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmedju 40 i 50.
Provereno.
I zašto ?
Izmedju 40 i 50.
Provereno.
E šta se sve može pročitati na ovom forumu ...
Heh,muškarac u četrdesetim godinama je ostvaren i u punoj snazi.Pa taj muškarac koji sebi dozvoli da tek u četrdesetoj bude ostvaren,po meni bi odmah trebao da se ubije.Odgovor na pitanje u kojim je godinama muškarac najbolji ne postoji,jer je pitanje samo po sebi totalno pogrešno.Muškarac koji želi da bilo šta uradi u svom životu (da bude uspešan,obrazovan,kulturan,emancipovan,vredan) on će uvek biti takav,bez obzira na to koliko ima godina.Ako on nije uspeo da kod sebe razvije neke ključne sposobnosti na vreme,takav garantovano ni sa četrdeset godina neće biti drugačiji.
I voleo bih da mi neko objasni kako neko od 40 godina može biti u boljim godinama u odnosu na nekoga sa 30 ili manje godina.Ima daleko veći rizik da oboli od mnogih bolesti,prostata mu je veća nego što treba i dok teku te idealne četrdesete,prostata sve više raste dok se na kraju ne upali.I šta ćemo onda ? Zatim tu su visok krvni pritisak,opadanje kose,gubljenje polne moći,pojava bora,gubljenje koštane mase itd. To je samo jedan deo onoga što starije godine sa sobom nose.
Kao i ta priča da muškarac tek sa 40 godina zna šta hoće.Ako je njemu potrebno da 40 punih godina provede u neznanju i još neizgradjenom stavu šta želi od života,takvom definitivno nema spasa.![]()
Sta je Blajbi,nisi valjda presao na drugu stranu?![]()
Presao sam 50.