kad donesesh pogreshnu odluku...

jeste i ja sam kampanjac pa kad se nakupi... zalim sto nisam streber :lol::lol:... znaci pon-uto-sre ja odgovaram/radim pismene iz: hem, fizike, muzickog, geografije, srpski, istorija, biologija i nemacki!! znaci poludeo sam... ali sad sam sve zavrsio imam fore da se opustim...uzas :shock:

Tako je i meni bilo ove dve nedelje, kao da sam bila na lomaci,ali sve sam zavrsila,zato sad cu slatko da se odmaram do jedno 15,decembra,dok svi ispredaji,pa onda dok streberi odgovaraju pa se ja budim iz slatkog sna,inace sam 5,00 ali sve ucim vece pred ispitivanje.......I bas mi je super.....:razz:

Tako je i meni bilo ove dve nedelje, kao da sam bila na lomaci,ali sve sam zavrsila,zato sad cu slatko da se odmaram do jedno 15,decembra,dok svi ispredaji,pa onda dok streberi odgovaraju pa se ja budim iz slatkog sna,inace sam 5,00 ali sve ucim vece pred ispitivanje.......I bas mi je super.....:razz:

pa to...samo sto sam izostavio deo gde sam ja lezao i odmarao 2.5 nedelje jer sam imao upalu grla :lol::lol:...a oni su odgovarali...:razz:

dakle owako..8 razred...matura,exkurzija,prijemni,treninzi,pripreme ma haos...stres sa swih strana..medjutim prodje i to...lista zelja dodje..kako sastawiti istu?kako se odluchiti za shkolu koja je najbolja za mene?nikakwo posebno interesownje ni za shta nisam imala..i na kraju odluchim da na prwo mesto stawim medicinsku za pedijatrijsku sestru...wolim decu stwarno..medjutim,kako sam krenula u shkolu,nezadowoljstwo pochelo se jawlja...te mi je smetalo shto je shkola stara,pa shto je razredna kretenka,pa drushtvo, i da ne duzim...swi iz osnowne zadowoljni a ja ne..danas sam shwatila da sam na dnu...kako sam doshla kuci iz shkole,znachi na wratima sam zaplakala...shta da radim?problem je naime shto nisam ochekiwala da je shkola toliko teshka..znam da je swaka shkola teshka,ali owa....nastawnici su kreteni chisti,razredna glumi strogocu,zakasnish na chas 2 min,neoprawdani odma..i deli ih ko zwake..jedino dobro u swemu je drushtvo,i drzimo se zajedno,swi shto smo ne zadowoljni a mnogo nas je..pitanje je shta biste wi uradili?postawite se na moje mesto..razmishljala sam o prebaciwanju ali je sad prilichno kasno..a mnogi mi kazu "bori se,izdrzi" mogu da se borim neko wreme,ali jednom cu puci....:-?

Znam da ovo sad ne mozes da verujes ali,NE BRINI ,sve ce doci na svoje mesto. Kazem,znam da to tebi nije sad neka uteha,nije ni meni bila,ali je cista istina. Don't worry about not knowing what you have to do, that you don't have all the answers,in your age your not supposed to,and it's completely normal :) Znam da ti je tesko sad-dolazis u skolu,sve novo,a celo vreme se pitas kad ces se vratiti nazad medju stare,poznate hodnike,medju znane face....Vreme ide,a s njim cete uvek i vi. Nemoj misliti ni slucajno da se samo ti tako osecas,evo ja sam treca godina a i nama vala nije bilo svejedno.Nema osobe koja nije prosla kroz sta ti prolazis,veruj mi..Ako ti ista pomaze,evo,moja najbolja drugarica,u prvoj godini lagala mamu tri nedelje da ''ide u skolu'' a zapravo se krila negde levo..Pa onda kad mu dodje kraj sedmog casa ona se '''vrati''..Tako keva dosla u skolu da joj donese nesto kad ono razredna ''Ali gospodjo,Natase nema vec tri nedelje! '' ,a mi patos..( Ja sam se preselila u Novi Sad i otisla od mame,keva i cale rezvedeni)Onda isto jedna iz mog razreda nije bila deset dana,pa neki moj drug (zivi u kuci ),isto ide on kao u skolu pa se kroz prozor vrati u sobu..Zamisli koliko smo tek mi bili ocajni kolektivno da ne idemo tako..Ne bih da te deprimiram ovim primerima samo da ukazem da svi znamo taj osecaj,i nije da smo to sad bili nas pet sest pa ajde,ludaci,nego bas svi...Tako i mi ponosni trecaci a ocene su nam bile Gospode pomiluj...Evo ja sam bila 3.50 i to morali muzicko da mi dignu na kraju godine, a u drugoj sam bila 4.50. :) Tako da...don't worry 8-) Ne znam koliko sam ti pomogla,jer bas nesto nisam u elementu,al' cisto da znas da nisi sama...I kad prodju casovi u toj ''uzansoj,novoj '' skoli,posle druzenja s nepoznatima,na kraju dana,imaces uvek tvoju staru raju,tu dobru,poznatu gardu likova iz osnovne,da placu sa tobom,da se zezaju,ili samo povremeno za nalazenje u gradu na pice. Izgleda da neke stvari ipak ne mogu promeniti,makar ne potpuno;-)

I tako,posle tri godine,ta ista Natasa, i Marija( moja druga najbolja drugarica ) su i dalje nezaustavljive party girls k'o sto su bile,prave trodupli haos i za mene dok se ne vratim na leto..A ovi iz mog razreda za koje sam prvo mislila da su umisljeni,fenseri,sada se cepamo zajedno,jedna nasa drugarica napunila osamnaest a zivi u Titelu,i mi svi uzeli karte i tako joj samo dosli na prag.Zamilsi ti 36 pred jednim ulazom.

Jao ljudi,ja idem u 12-u(KATASTROFA)...jos mi predaju najgori nastavnici..Milanovski(ludi istoricar),FIZICARKA NAM JE KRETEN,HEMICAR ISTO....ALI swi SU KRETENI SEM GEOGRAFICARA...uzas,INACE SAM PRWA GODINA,na polugodju sam bila 3,80 iako sam imala TROJKU IZ FIZICKOG(!!!!) i LIKOVNOG!!! swi su iskompleksirani ludaci,valjda ce biti bolje
Ali definitivno,12-a je najteza gimn u Bg-u

i meni je bilo jako loshe kad sam na pochetku otishla u novu shkolu...
Sve mi je bilo grozno i profesori i drushtvo i sama shkola koju sam toliko zelela...
A onda sam se jednostavno pomirila sa tim i skontala da je MNOGO bolje nego shto sam mislila...
Ja sam se prebacila iz jednog u drugi smer(ali u istoj shkoli) i sada mi je skroz extra... sada nemam zamerki!
Trebala si se prebaciti...:(
Ali shta sada....?:roll:

tAKODJE I MI....ali nasa HEMICARKA je toliki kreten.....radimo mi test,dobijemo keca,ona nas isti cas prozove na tablu da odg. i da jos jednog keca :roll: a razredna nam je rekla da niko nema pravo da na jednom casu da dve ocene.....strasno!!!I jedinice,ako na testu nisu znale za 2,kako onda ocekuje da odmah taj dan znaju...znaci strasno!
A FIZICARKA...i ta babetina je posebna prica....kad ispituje..ako neko ne kaze NJENIM RECIMA bukvalno sweee....ona se dere kao luda.....i ako je tacno izgovorena definicija.....strasno!!!!
Imamo jos par takvih ludaka u nasoj MEDICINSKOJ Princess92 i ja...al oni su manji ludaci od ove dve.....

ewo i mene:)) pa ono...proshlo je dosta vremena od kada sam owu temu postavila...mogu reci da sam se uklopila..dugo sam razmishljala shta da uchinim dalje,kako da se pomirim sa sudbinom da sam upisala shkolu koja je po kriterijumu haos,kako da se suochim sa swim tim ludacima koji nam bukwalno ziwot znaju zagorchati u sekundi?i da...jednog dana sam sela i isplakala se kao malo dete kad mu mama ne da igrachku:) suza i suza i reshila da se borim do kraja...ono...na polugodishtu sam imala 2 keca i to bash iz hemije i fizike od owe dwe diwljakushe ali smatram da je i to uspeh jer neki su imali po 7 komada...prihwatila sam chinjenicu da moram da guram napred i ne oswrcem se na loshe..ali uwek me iznowa poremeti neka sitnica i padnem u bedak sa razmishljanjem "Boze shto upisa owu shkolu" i kada nastupe ti trenuci,dowoljan je samo jedan osmeh bebe koju sretnem na ulici da shwatim kako cu se boriti jer jednoga dana zelim da lechim i negujem ta mala stworenja koja chak i najdublje suze mogu pretworiti u smeh:)

znas kako.. ja sam trebala da upisem prvu beogradsku gimnaziju.. medjutim dok se popunjavala ta lista zelja ja sam bila na pripremama sa klubom a keva mi je popunjavala listu.. i nije ni stavila prvu na spisak.. sto znaci da sam ja upisala sestu beogradsku gimnaziju drustveno-jezicki smer.. a trazila sam prirodni.. sad mozes da zamislis kolika je tek meni zbrka.. ali se ne bunim.. izdrzavam i trudim se.. a znam da ce mi se to na kraju isplatiti..
uradi i ti isto.. trudi se.. isplatice se.. veruj mi

tAKODJE I MI....ali nasa HEMICARKA je toliki kreten.....radimo mi test,dobijemo keca,ona nas isti cas prozove na tablu da odg. i da jos jednog keca :roll: a razredna nam je rekla da niko nema pravo da na jednom casu da dve ocene.....strasno!!!I jedinice,ako na testu nisu znale za 2,kako onda ocekuje da odmah taj dan znaju...znaci strasno!
Jeebiga, ako znash da si sjeebala test, onda ti je u interesu da shto pre popravish i sasvim je logichno da se spremish za prvi sledecji chas :lol:

Back