princess92
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
dakle owako..8 razred...matura,exkurzija,prijemni,treninzi,pripreme ma haos...stres sa swih strana..medjutim prodje i to...lista zelja dodje..kako sastawiti istu?kako se odluchiti za shkolu koja je najbolja za mene?nikakwo posebno interesownje ni za shta nisam imala..i na kraju odluchim da na prwo mesto stawim medicinsku za pedijatrijsku sestru...wolim decu stwarno..medjutim,kako sam krenula u shkolu,nezadowoljstwo pochelo se jawlja...te mi je smetalo shto je shkola stara,pa shto je razredna kretenka,pa drushtvo, i da ne duzim...swi iz osnowne zadowoljni a ja ne..danas sam shwatila da sam na dnu...kako sam doshla kuci iz shkole,znachi na wratima sam zaplakala...shta da radim?problem je naime shto nisam ochekiwala da je shkola toliko teshka..znam da je swaka shkola teshka,ali owa....nastawnici su kreteni chisti,razredna glumi strogocu,zakasnish na chas 2 min,neoprawdani odma..i deli ih ko zwake..jedino dobro u swemu je drushtvo,i drzimo se zajedno,swi shto smo ne zadowoljni a mnogo nas je..pitanje je shta biste wi uradili?postawite se na moje mesto..razmishljala sam o prebaciwanju ali je sad prilichno kasno..a mnogi mi kazu "bori se,izdrzi" mogu da se borim neko wreme,ali jednom cu puci....:-?