Kad dođem na forum hoću da ...

... sta je @Sensei opet lepo smislio za nas od tema.

Pa se pitam jer konacno placen po temi ili po postu.

Pa da se druzim

Da pobegnem od ostalih "stvari" koje radim na kompu i zbog kojih sam na platnom spisku gospodaru.

Da se druzim ( nzma bilo je)

Da flertujem samo u dozvoljenim obimima bez da nekom dajem laznu nadu

da se posvadjam sa kojekakvima

Da puknem na ignore bar 2 nika dnevno jer se pretvarama u drkosssa i nije mi krivo
nema zasta da trpim kojekakve

Da naucim nesto na pdf gde pisu i dalje zaista jako kvalitetni ljudi i vrlo pismeni za razliku od mene.

da se salim....

i tako to

:heart:

Dobro jutro :) . Sad najviše dolazim iz navike. (neki forumi su se pogasili, gde sam radje obitavao - o biljkama i ribolovu)
Drugi razlog su ljudi, koji su uvek zanimljivi, "kao večito novi i nepoznati svetovi". Ja sam idealista, pa dosta grešim kod procene ljudi, pa mi biva zanimljivo.
Na forum sam došao zahvaljujući LBarbari,.. ulovila me je zbog biljaka, tada je to uređivala, pa sam joj slao neke predloge. I mislim da sam joj se svideo, kao i ona meni,.. Po prirodi sam "detinjast", ali vidim da ima i gorih,.. pa je to malo utešno :kafa: .
Ne gledam TV (lažoviziju), ovde su dosta realnije informacije.
U međuvremenu i zavoliš neke ljude,.. i tako,..
Lepa vremena :heart:...sad naisla neka cudna, vise nikoga nista ne razumem...:lol:

DVE SU SVEŽE RAZVEDENE: Dara i Kaja priznale zašto dolazi do KRAHA BRAKA, a  zbog Anabelinog odgovora nećete znati da li da se smejete ili PLAČETE!

:hahaha:

...se opustim i malo prozezam.

Zašto vi dolazite?
Све се више питам шта ћу овде. Генерално гледајући, ниво дискусија на овом форуму више је него приземан. Пар пута сам навео, ово је он лајн копија фарме и парова.
Само треба да поставите оног криминалца за супермодератора.

Godinama pratim portal Krstarice. Prvi put sam došla na forum iz radoznalosti. Na forumima na kojima sam aktivno učestvovala pominjao se forum Krstarica.

Uglavnom se pozitivno pisalo o ovom forumu.

Napisala sam tada malo poruka i shvatila da ne mogu da se uklopim u društvo. Vratila sam se na neke manje forume.

Prošle godine sam se vratila ovde. Napustila sam forum na kome vlada jednoumlje i kada su politika, društvo, religija u pitanju. A bila sam na tom forumu od samog početka ( osnovan je 2019.kada se u potpunosti ugasio forum b92 ).

I sada sam ovde. Dolazim da se opustim, da se malo, ili malo više iznerviram 🙂, da se informišem, da saznam nešto novo, da se družim sa ljudima sa kojima imam slična interesovanja.

Da ne zaboravim... Pročitala sam knjigu o forumu i nije mi se dopala. Nisam znala da je autorka ovde učesnica.

I na kraju.. Ne bih želela da odem odavde...neka mi Krstarice bude nov, matični forum..kao što je nekada davno bio jedan forum sa koga sam upoznala par forumaša i admina.

Back