Nisam,...znaci smuvao si se sa @LBarbara -om?![]()
Eeh, sa koliko sam žena ja mogao biti ,.. samo da su one htele

Mi smo džentlmeni, ne pričamo o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam,...znaci smuvao si se sa @LBarbara -om?![]()
po zadatku..............da pratim one koji su ovde po zadatku....se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Lepa vremenaDobro jutro. Sad najviše dolazim iz navike. (neki forumi su se pogasili, gde sam radje obitavao - o biljkama i ribolovu)
Drugi razlog su ljudi, koji su uvek zanimljivi, "kao večito novi i nepoznati svetovi". Ja sam idealista, pa dosta grešim kod procene ljudi, pa mi biva zanimljivo.
Na forum sam došao zahvaljujući LBarbari,.. ulovila me je zbog biljaka, tada je to uređivala, pa sam joj slao neke predloge. I mislim da sam joj se svideo, kao i ona meni,.. Po prirodi sam "detinjast", ali vidim da ima i gorih,.. pa je to malo utešno.
Ne gledam TV (lažoviziju), ovde su dosta realnije informacije.
U međuvremenu i zavoliš neke ljude,.. i tako,..
Све се више питам шта ћу овде. Генерално гледајући, ниво дискусија на овом форуму више је него приземан. Пар пута сам навео, ово је он лајн копија фарме и парова....se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Bude mi dosadno, pa dođem malo da igram igre i "mudrujem"....se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?