esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
I neke tate mogu da dobiju post porodjajnu depresiju. Ha,ha mozda je prelazno. Salu na stranu,to je jako ozbiljno posto i oni kao i mame izgube volju za sexom i svim onim lepim stvarima koje su radili pre nego sto je beba dosla.Jedna drugarica me je posavetovala da u slucaju da moj muz pocne da daje takve znake obavezno uzmem stvar u svoje ruke i otrgnem ga ugadjajuci mu,zavodeci ga u neglizeu kad beba zaspi....Nemojte samo da dozvolite da idete masne kose,rascupane i dlakave, jer to muskarce strasno odbija.Znam da je beba velika obaveza i da nam nekad ne dozvoljava ni da se ispiskimo ko ljudi,ali to je zlatno pravilo.To mi je i mama rekla.Ne dozvoli da te vidi neurednu i nedoteranu.I stvarno je tako.Mada,ja volim da se doterujem prvenstveno za sebe,a posle za muza.
Da rezimiramo: ako muz nema preveliku zelju za sexom - bebu na spavanje, neglize na telo,sminkica,parfemcic i hop na njegovu stranu
.Pa da vidimo onda cija baba ima klempave usi
Da rezimiramo: ako muz nema preveliku zelju za sexom - bebu na spavanje, neglize na telo,sminkica,parfemcic i hop na njegovu stranu
.Pa da vidimo onda cija baba ima klempave usi

Ustajanje noću, pored mojih problema sa dojenjem bili su prava noćna mora za svo troje, ali smo oboje ustajali svaki put kada zaplače. Pomagao mi je uvek i u svemu, jer mi je pomoć zaista bila potrebna, imala sam jako težak porođaj, tek deset dana posle sam da kažem bila koliko-toliko normalna. Radila sam u kući koliko sam mogla, skoro pa ništa, mm je radio sve i tek kada sam malo