Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Je l ovo poziv na revoluciju?
Da se vratim na temu.Nema toga ko se ne mijenja kad dobije vlast (citaj MOC).
Poštovna naravno da je poziv.
Mislim da grešite stvar je u integritetu,i čojstvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l ovo poziv na revoluciju?
Da se vratim na temu.Nema toga ko se ne mijenja kad dobije vlast (citaj MOC).
Banshee
Bellatrix
Supermoderator
Podrazumevano Re: Zaštićen kao medved uTitovo doba
nije dozvoljeno otvaranje tema o drugim korisnicima.
sve zalbe prosledite nekom od administratora ili supermoderatora,redovno se razmatraju.
Ok, ja imam stvarno dosta strpljenja, ali ne treba preterivati. Juče sam dozvolio da se raspravlja o radu moderatora, iako je to protiv pravila i fino sam odgovarao na sve kritike. To ne želim da postane učestalo. Zabranjeno je otvarati teme o drugim korisncima i o radu moderatora.
Koliko ima istine u toj staroj narodnoj mudrosti...da li se covek menja posle dolaska na vlast ili tek tada pokazuje svoje pravo lice...misli se na bilo koju vrstu vlasti od mesne zajednice pa do vrha drzave ukljucujuci i raznorazne forumske i podforumske vlasti na razno-raznim internet sajtovima!!!???
Па зар није истина да сви јавни радници треба да раде у интересу народа и државе?
Како сад у свом личном интересу?
Боже где иде ова демократија
јер част је част а власт је власт
ХОЋЕМО ЧАСНУ ВЛАСТ НОРМАЛНИХ ЉУДИ
Koliko ima istine u toj staroj narodnoj mudrosti...da li se covek menja posle dolaska na vlast ili tek tada pokazuje svoje pravo lice...misli se na bilo koju vrstu vlasti od mesne zajednice pa do vrha drzave ukljucujuci i raznorazne forumske i podforumske vlasti na razno-raznim internet sajtovima!!!???