Kad dobije vlast da li se čovek promeni

Banshee
Bellatrix
Supermoderator

Podrazumevano Re: Zaštićen kao medved uTitovo doba
nije dozvoljeno otvaranje tema o drugim korisnicima.

sve zalbe prosledite nekom od administratora ili supermoderatora,redovno se razmatraju.

Mitternachtsträumer
ist aus!
Moderator

Ok, ja imam stvarno dosta strpljenja, ali ne treba preterivati. Juče sam dozvolio da se raspravlja o radu moderatora, iako je to protiv pravila i fino sam odgovarao na sve kritike. To ne želim da postane učestalo. Zabranjeno je otvarati teme o drugim korisncima i o radu moderatora.

Gospođice Banshe i prijavljeno je više puta imate i citat poruke neše t

Poštovani Marko juče je bilo juče ,a danas je on nastavio da vređe i nikom ništa,pa sada nastavite jučerašnju retoriku o tome kako svi imamo ista prava

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko ima istine u toj staroj narodnoj mudrosti...da li se covek menja posle dolaska na vlast ili tek tada pokazuje svoje pravo lice...misli se na bilo koju vrstu vlasti od mesne zajednice pa do vrha drzave ukljucujuci i raznorazne forumske i podforumske vlasti na razno-raznim internet sajtovima!!!???

zavisi od kvaliteta coveka.

medjutim u ovom danasnjem sistemu, po nashovoj teoriji, ako pojedinac radi jedino i samo za svoj interes, svima ce biti bolje.

ta teorija je zasniva na drugoj teoriji, da je covek sebicno, materijalisticko i bice kojem upravljaju seksualni nagoni i sve sto od toga sledi (borba za prevlast, frojd)
tom teorijom su se sluzili kasnije neokonci i danas je na snazi na zapadu a kod nas uvezena na valika vrata.

kao rezultat toga, korupcija je neminovna.

i onda sledi da vlast korumpira, jer je taj sto je dosao na vlast, dosao tu zbog vlastitog interesa.

apsolurna vlast korumpira apsolutno .

i tako drustvo jede sebe.

ne zove se absolut votka tek tako absolut

absolut_vodka_ad.jpg

Па зар није истина да сви јавни радници треба да раде у интересу народа и државе?
Како сад у свом личном интересу?
Боже где иде ова демократија

pa po pravilo, mi ih placamo, oni rade za nas.

u praksi, to su sve sefovi, od portira pa do salterusa, svi se izivljavaju kako stignu.

malo salterce, masa ljudi ceka, dosla sa sela da izvadi licnu kartu ili pasos. pola ih vrate kuci, pola zayebavaju po 30 minuta i kad sam ja doso na red, imam sta da vidim, sedi zenska sa pundjom a iza njega cajos podigo noge na sto i nesto joj prica, ona me i ne vidi.

naravno, vratila me je, falilo je nesto.

vlast bre, status

Vlast , odnosno moc ogoljuje ljude i pokazuje pravo lice ,to je tako u svim sferama zivota ,moc nije samo vlast ona moze biti i izgled kod zenskog pola, materijalni status ,nadredjeni polozaj u drustvu itd Cest je slucaj da osoba koja dodje u poziciju moci kada ima vise zivotnih mogucnosti menja ponasanje i skida masku

Koliko ima istine u toj staroj narodnoj mudrosti...da li se covek menja posle dolaska na vlast ili tek tada pokazuje svoje pravo lice...misli se na bilo koju vrstu vlasti od mesne zajednice pa do vrha drzave ukljucujuci i raznorazne forumske i podforumske vlasti na razno-raznim internet sajtovima!!!???

Рекао бих да,али сам променио мишљење кад сам видео Деда Мраза.Деда Мраза нико ништа није питао док није постао премијер,а нико га не пита ни од кад је постао.Што ће рећи,остао је исти.:lol:

Back