gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Ako se niste oženili do sad, kad planirate da to uradite ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se niste oženili do sad, kad planirate da to uradite ?![]()
Resenje je uvek da se to uradi kada se nadje prava devojka za to.
Medjutim, tu moze da se pogresi.
Inace, ne zurim se uopste, a sasvim moguce da necu uopste. Ne mislim da mi je to potrebno toliko i nije hitno.
Vjerovatno kad napumpam malu.
Pa nisam ja postavio ovu temu vec Vaske.Cim ti postavljas temu...sumnjiv si...trazis zenu![]()
Pa nisam ja postavio ovu temu vec Vaske.
A sto postavljam teme po Muskarcima, pa one su obicno dosta drugacijeg sadrzaja od one oko zenidbe.![]()
Finansijski sam obezbedjen tako da tih problema nemam a zenidba mi nije prioritet u zivotu. Izuzetak bi bila neka bas atraktivna, izuzetnog izgleda .
Finansijski sam obezbedjen tako da tih problema nemam a zenidba mi nije prioritet u zivotu. Izuzetak bi bila neka bas atraktivna, izuzetnog izgleda .
...vidi stvarno.
Prerano sam ustao jutros...sorry![]()
E bas ovo!Greska u koracima...zbog toga se ne zeni. Izuzetak treba da bude lojalna,posvecena porodici i normalna u glavi. Sise ce da se otrambese pre ili kasnije,ako je budala ostane ti sta...?
Zenite se zbog dece i porodice, sve ostalo je glupost.
Greska u koracima...zbog toga se ne zeni. Izuzetak treba da bude lojalna,posvecena porodici i normalna u glavi. Sise ce da se otrambese pre ili kasnije,ako je budala ostane ti sta...?
Zenite se zbog dece i porodice, sve ostalo je glupost.
Dobro otvorite oci kad se zenite...a posle ih zatvorite.