Kad ćete se oženiti ?

Ma kakva zenidba, cujem to, "kad ces, vreme ti je" cesto u polu-sali.
Kad budem bio finansijski stabilan da mogu da prehranim porodicu koliko-toliko, a sa 20 000 mesecno to ne ide i kada budem nasao zenu za koju smatram da cemo moci zajedno da zivimo i osnujemo porodicu.

Finansijski sam obezbedjen tako da tih problema nemam a zenidba mi nije prioritet u zivotu. Izuzetak bi bila neka bas atraktivna, izuzetnog izgleda .

Greska u koracima...zbog toga se ne zeni. Izuzetak treba da bude lojalna,posvecena porodici i normalna u glavi. Sise ce da se otrambese pre ili kasnije,ako je budala ostane ti sta...?

Zenite se zbog dece i porodice, sve ostalo je glupost.

:lol:...vidi stvarno.

Prerano sam ustao jutros...sorry :fdlan:

Ma ja sam redovno isto sav smoren, umoran ili na telefonu pa sve gledam ovlas i ne znam ni gde se nalazim, na kojoj temi...
Ma redovno ne mogu da se savatam i forumasim.:lol:

- - - - - - - - - -

Greska u koracima...zbog toga se ne zeni. Izuzetak treba da bude lojalna,posvecena porodici i normalna u glavi. Sise ce da se otrambese pre ili kasnije,ako je budala ostane ti sta...?

E bas ovo!:ok:

To mi iskreno na pamet ne pada i to je najveca zamka za muskarce. Ukoliko se ozenim , to moze biti jedino devojka izuzetnog izgleda inace se ne isplati ulaziti u brak, ni po koju cenu. Sve sto sam stvorio, stvori sam teskim radom sam, bez icije pomoci i nije mi bilo kakva zena potrebna. Mene su uvek privlacile jedino ekstra ribe a ostale me ne zanimaju niti bi sa njima ista delio a jos manje imao porodicu. Brak je danas robija za muskarce.

evo šta kaže statistika
751160-24sata-grafika-beogradsko-izdanje.jpg

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...z-partnera-34-zena-i-39-muskaraca/83973.phtml
mada je ovo malo bezveze jer se gledaju stariji od 15 godina, da li su u braku ili nisu.
ako si neoženjen to ne znači da si bez partnera. mene zanima koliko ima stvarnih samaca, tj. onih koji su single recimo posle 30.

- - - - - - - - - -

kako se kreću neke vaše procene kad pogledate poznanike, koliko ljudi uzrasta 30+ nije u vezi/braku?

Back