Kad ce se Boograd, rsi zloglacsnu kucu cveca?

Obersturmfuehrer:
znas sta...MARSH ODAVDE kretencino nijedna.
odakle tebi, tako nepismenom PRAVO da ovaj grad nazivas svojim??? ne znas srpski, ne znas da pises, ali bi zato rusio i palio...
bezi nazad, ispod tog kamena iz kog si ispuzio seljacino jedna drtava...
...kad su Nemci i Anglosaxonci, bombardovali Beograd, Ti si jos bio u mujina m*da, a sad si se zabrinio zlocinceve kucu cvece,jer ti je Cacu skolovao.
Beograd je Srpska prestolnica, i zasluzan je da u njemu (umiraju) zive Srbi, a ne gamad koji taj grad postuju k'o kravu muzara.
Tvoje vredjanje pokazuje koliko si intelgentan a naj manje da si normala, jer si vec reko da nisi Hritianin, pa od tebe ne ocekivam nista koje moze da korisi Srbinu!...

S.Sindjelich 2:
...kad su Nemci i Anglosaxonci, bombardovali Beograd, Ti si jos bio u mujina m*da, a sad si se zabrinio zlocinceve kucu cvece,jer ti je Cacu skolovao.
Beograd je Srpska prestolnica, i zasluzan je da u njemu (umiraju) zive Srbi, a ne gamad koji taj grad postuju k'o kravu muzara.
Tvoje vredjanje pokazuje koliko si intelgentan a naj manje da si normala, jer si vec reko da nisi Hritianin, pa od tebe ne ocekivam nista koje moze da korisi Srbinu!...

Sto se mene tice, nemam nikakav odnos prema toj gradjevini. Ali za tebe imam poruku:

Sindjelicu:
1. Nauci da pises i govoris neki od jezika bivse Jugoslavije
2. Nauci da pises i govoris BILO koji jezik
3. Ne lupetaj
4. Ne zaboravljaj da uzimas pilulice redovno, nije ti dobro bez njih - vidis?
4a. MARS POD KAMEN IZ KOG SI IZMILEO !, sto neko rece....

codemaker:
Sto se mene tice, nemam nikakav odnos prema toj gradjevini. Ali za tebe imam poruku:

Sindjelicu:
1. Nauci da pises i govoris neki od jezika bivse Jugoslavije
2. Nauci da pises i govoris BILO koji jezik
3. Ne lupetaj
4. Ne zaboravljaj da uzimas pilulice redovno, nije ti dobro bez njih - vidis?
4a. MARS POD KAMEN IZ KOG SI IZMILEO !, sto neko rece....
codemaker, odgovori cu ti kad ti meni!
1) kad te ne interesuju crklog mrtvaca J.B.TiTo gradjevina, koj se k*rac penjes a neznas na cega?
2) od 1-4 code, vazu za Tebe, jer dok ne opises kakva te je majka rodila s'tobom nema diskusju!...

S.Sindjelich 2:
codemaker, odgovori cu ti kad ti meni!
1) kad te ne interesuju crklog mrtvaca J.B.TiTo gradjevina, koj se k*rac penjes a neznas na cega?
2) od 1-4 code, vazu za Tebe, jer dok ne opises kakva te je majka rodila s'tobom nema
diskusju!...

Pod 1.
Smeta mi tvoja zapanjujuca nepismenost i zapenusenost nad necim sto je najmanje vazno u ovoj drzavi. Mozes misliti koliko je vazno resiti bas taj "problem". Dakle, nisam ti odgovorio zbog zaintersovanosti za problem te gradjevine niti doticnog "druga", vec sto si toliko neuk i nepismen a guras se u neke diskusije. Nauci najpre da govoris i pises pa dodji ponovo. To je primarni razlog mog javljanja.

Pod 2.
Ne mesaj majke u diskusiju mediokritetu! Nisam ni ja tvoju pomenuo!
Posto si polupismen, pogledaj sta znaci mediokritet u nekom recniku, ako uopste umes da nadjes biblioteku da bi tamo nasao recnik.

Dakle, ako nesto zelis da diskutujes, ili da nekoga u nesto ubedjujes, prva stvar je da budes pismen i elokventan, da ti se sagovornik ne smeje vec kad pocnes da pricas - onda od ubedjivanja nema nista.
A ako ti se gradjevina bas toliko rusi, osnuj brigadu "mucenika" pa navalite krampovima ali nocu, da imate vise sansi da ne zaglavite u CZ. Ne moras zbog toga da zagadjujes forume.

@pukovnik
Potpuno si u pravu, samo sto mi sve teze pada da citam idiotluke.
Covek polupismen, verujem da mu i fale dva-tri prednja zuba, frflja sigurno kad prica, okice malo zakrvavljene - a bistri covek veeeelike brige....
K'o mutav na telefon...
I da je jedini, nego pun forum budaletina koji imaju ideje o kojecemu a niko da se motike pri'vati....

codemaker:
Pod 1.
Smeta mi tvoja zapanjujuca nepismenost i zapenusenost nad necim sto je najmanje vazno u ovoj drzavi. Mozes misliti koliko je vazno resiti bas taj "problem". Dakle, nisam ti odgovorio zbog zaintersovanosti za problem te gradjevine niti doticnog "druga", vec sto si toliko neuk i nepismen a guras se u neke diskusije. Nauci najpre da govoris i pises pa dodji ponovo. To je primarni razlog mog javljanja.

Pod 2.
Ne mesaj majke u diskusiju mediokritetu! Nisam ni ja tvoju pomenuo!
Posto si polupismen, pogledaj sta znaci mediokritet u nekom recniku, ako uopste umes da nadjes biblioteku da bi tamo nasao recnik.

Dakle, ako nesto zelis da diskutujes, ili da nekoga u nesto ubedjujes, prva stvar je da budes pismen i elokventan, da ti se sagovornik ne smeje vec kad pocnes da pricas - onda od ubedjivanja nema nista.
A ako ti se gradjevina bas toliko rusi, osnuj brigadu "mucenika" pa navalite krampovima ali nocu, da imate vise sansi da ne zaglavite u CZ. Ne moras zbog toga da zagadjujes forume.
...slusaj bre, tvoje znanje iz Srpskog, u opste me ne interesje, jer tema je zapoceta o rusenje crklog zlocinca J,B.TiTo kucu cvece, a ne u vezi Srpskog jezika.
By the way, ja se nisam skolovao iz TiTovog fonda, a potom da Srbiju navedem na tanak led!..

Vidim "zabava" se i dalje nastavlja. Primetio sam da se srpski za nijansu popravio, pa se sve mislim da hoće provokacijama ovde da nauči jezik. Ako je tako da angažujemo nekog da ga nauči jezik, biće svima prijatnije.

Iz pouzdanih izvora sam saznao da ćeš moći da srušiš pomenuti objekat, čim srušiš sve objekte koje poseduješ, a zemlju koju imaš toliko zagadiš da na njoj neće ništa rađati u narednih 200 godina, svu ostalu imovinu pokloniš nezbrinutoj deci u ovoj zemlji i da za sve to priloži odgovoarajuće potvrde i uverenja. Naravno objekat ćeš morati da dođeš da rušiš lično i obavezno ponesi pomenuta dokumenta.

Da li si ti normalan, pitam se? Lepo ti je napisano da ovde ima mnogo važnijih problema koje treba rešiti nego što je rušenje pomenutog objekta, da je ljudima dosta rušenja i da ne žele da se ponašaju vandalski. Šta treba još da ti se napiše da bi ti to postalo jasno?

Izvinjavam se što moram da parafraziram samog sebe, ali ...

Gluvome pričati, slepom pokazivati, onima bez mozga objašnjavati je uvek bio totalno uzaludan posao, te mislim da će ovo trajati dok "crkli zločinac" ne bude banovan ili svi odustanu od reagovanja na njegove poruke.

bojan p:
Vidim "zabava" se i dalje nastavlja. Primetio sam da se srpski za nijansu popravio, pa se sve mislim da hoće provokacijama ovde da nauči jezik. Ako je tako da angažujemo nekog da ga nauči jezik, biće svima prijatnije.

Iz pouzdanih izvora sam saznao da ćeš moći da srušiš pomenuti objekat, čim srušiš sve objekte koje poseduješ, a zemlju koju imaš toliko zagadiš da na njoj neće ništa rađati u narednih 200 godina, svu ostalu imovinu pokloniš nezbrinutoj deci u ovoj zemlji i da za sve to priloži odgovoarajuće potvrde i uverenja. Naravno objekat ćeš morati da dođeš da rušiš lično i obavezno ponesi pomenuta dokumenta.

Da li si ti normalan, pitam se? Lepo ti je napisano da ovde ima mnogo važnijih problema koje treba rešiti nego što je rušenje pomenutog objekta, da je ljudima dosta rušenja i da ne žele da se ponašaju vandalski. Šta treba još da ti se napiše da bi ti to postalo jasno?

Izvinjavam se što moram da parafraziram samog sebe, ali ...

Gluvome pričati, slepom pokazivati, onima bez mozga objašnjavati je uvek bio totalno uzaludan posao, te mislim da će ovo trajati dok "crkli zločinac" ne bude banovan ili svi odustanu od reagovanja na njegove poruke.
...volino jedan! sta si navalio...Jezik-jezik, nisa otvorio temu o Srpskom, nego o smdljivu kucu cveca crklog J.B.TiTo.
Probleme koje stoji na Srpsih pleci, to ste vi, Srbija se moze resiti takvih problema!... samo ako sve vas strpamo u VSZ, pa onda po zasluzi na konopac!

Svarno nevoljnice, odakle si ti? kojim to jezikom pricas? Siptar?
Nijedan normalni Srbin, ma kako bio neobrazovan, nece tako kasapiti svoj jezik. Ti mi smrdis na Siptara , .. ti ga siptarske!
U par recenica napraviti toliko gramatickih gresaka, to moze samo Siptar koji ne zna ni svoj ni srpski jezik da koristi:
"...volino jedan! sta si navalio...Jezik-jezik, nisa otvorio temu o Srpskom, nego o smdljivu kucu cveca crklog J.B.TiTo.
Probleme koje stoji na Srpsih pleci, to ste vi, Srbija se moze resiti takvih problema!... samo ako sve vas strpamo u VSZ, pa onda po zasluzi na konopac!"
????
Ajde Sindjelicu moj, zacepi vise tu poganu siptarsku gubicu!

codemaker:
Jesi :(
Al' kako da ne poblesavis od kreatura poput onog Sindjelica? Ne mogu ni da zamislim mentalni sklop tog pacenika.....
Evo, necu vise da se nerviram zbog budala
Mentalni sklop?! Misliš da on ima nešto između ušiju sem papria sa napomenom "mesto za mozak"!

Pošto moderatora nema, a administratori izgleda navraćaju jedanput godišnje, da pustimo oovg "crklog zločinca" da piše šta god hoće, njegova tema, njegova stvar, pa će se smiriti ili će nastaviti da odgovara samom sebi.

Ne vredi se zbog budala nervirati. 8)

codemaker:
Jesi :(
Al' kako da ne poblesavis od kreatura poput onog Sindjelica? Ne mogu ni da zamislim mentalni sklop tog pacenika.....
Evo, necu vise da se nerviram zbog budala
...gnjido jedna!...preporucujem Ti da smiris zivce, jer si nedavno napustio bolnicu mentalnih!...
As far as the flower house, and great saton is concern, the time will tell, thus my say is clear and sound!...

Back