Vidim "zabava" se i dalje nastavlja. Primetio sam da se srpski za nijansu popravio, pa se sve mislim da hoće provokacijama ovde da nauči jezik. Ako je tako da angažujemo nekog da ga nauči jezik, biće svima prijatnije.
Iz pouzdanih izvora sam saznao da ćeš moći da srušiš pomenuti objekat, čim srušiš sve objekte koje poseduješ, a zemlju koju imaš toliko zagadiš da na njoj neće ništa rađati u narednih 200 godina, svu ostalu imovinu pokloniš nezbrinutoj deci u ovoj zemlji i da za sve to priloži odgovoarajuće potvrde i uverenja. Naravno objekat ćeš morati da dođeš da rušiš lično i obavezno ponesi pomenuta dokumenta.
Da li si ti normalan, pitam se? Lepo ti je napisano da ovde ima mnogo važnijih problema koje treba rešiti nego što je rušenje pomenutog objekta, da je ljudima dosta rušenja i da ne žele da se ponašaju vandalski. Šta treba još da ti se napiše da bi ti to postalo jasno?
Izvinjavam se što moram da parafraziram samog sebe, ali ...
Gluvome pričati, slepom pokazivati, onima bez mozga objašnjavati je uvek bio totalno uzaludan posao, te mislim da će ovo trajati dok "crkli zločinac" ne bude banovan ili svi odustanu od reagovanja na njegove poruke.