Kad ce AI da pocne da radi moderaciju foruma?

moderator foruma ili tehnička podrška?
Sajber sigurnosni SEG AI sistem za odbranu i proveru email komunikacije u korporaciji. Zasnovan na generative AI.

Prvo je samo tumacio sadrzaj mejlova a mi smo mu davali smernice da li je u pravu ili ne. A sad je vec 90% autonoman.

Procita poruku,tekst, proceni sadrzaj,smislenost, nauce ga ,a da to ga nece nauciti, ali hoce ,znaju u USA jos 1993 kako se vodi forum...
I da AI radi moderaciju...

Ako neko pogresi slovce, to moze biti shvaceno kao greska, ali vise puta, i popije cosak...
to kad bude
imace i AI korisnike

Mi smo naseg trenirali pola godine, sad ga samo nadziremo povremeno, inace nije "nepogresiv"
I to imaš a nedaš:ljutka:
Dosadili mi oni tvoji hakeri što se na ganjaju po celom svetu. A niko ni pogledao c, C.
Ma dohakemo mi i AI. Ne može da banuje video:lol:
Izbušio bi celog Radovana III ☹️
I interesuju me SPOILER i.
Pa i sad kruži koliko oko 1500 robota oko Krste. Yandex i.

Sajber sigurnosni SEG AI sistem za odbranu i proveru email komunikacije u korporaciji. Zasnovan na generative AI.

Prvo je samo tumacio sadrzaj mejlova a mi smo mu davali smernice da li je u pravu ili ne. A sad je vec 90% autonoman.
dzaba ai.... ako kazes nekom povuces me za zivana nece znati...ili olizes mi sisarku opet nece znati...jer optuzeni uvek moze da se pozove na metaforu koja nije uvreda...ali dobro, pravda ovde bas nije cesto bila kao ona sto znamo sa vagom.

to kad bude
imace i AI korisnike
Написах исто на другој теми. :lol:
Замисли дивоте, сам отвара теме, сам се расправља са својим мултиналозима, сам модерира, сам се посјећује, сам се клонира кад се самобанује... Бројке скачу, теме и уписи се нижу... Апсолутна романтика! :mrgreen:

dzaba ai.... ako kazes nekom povuces me za zivana nece znati...ili olizes mi sisarku opet nece znati...jer optuzeni uvek moze da se pozove na metaforu koja nije uvreda...ali dobro, pravda ovde bas nije cesto bila kao ona sto znamo sa vagom.

Ne detektuje on rec po rec vec cita kompletnu poruku njen smisao i analizira prethodnu istoriju stilova i navika pisanja oderedjenog korisnika, ukljucujuci i to cime se zaposleni bavi, mozda sam vec negde spomenuo, ako izvali da se recimo racunovodja cesto dopisuje sa nekim Web dizajnerom (pogotovo ako je neko eksterni) prijavljuje kao "abnormalnu aktivnost" / "anomalija", neka mutna radnja, bukvalno stvara psiholoski profil.

Oni su bas i pravljeni za takve likove koji konstantno pokusavaju da ga zaobicu, koji su sigurno mnogo pametniji i lukaviji od mene i mojih kolega.

To govorim za ove hajde da kazem "industrijske" AI sisteme , a ovde nemam pojma sta se koristi, vrv. mozes da ga zahebes :p

Back