- Poruka
- 93.036
Kad biste mogli da ponovo stvorite ljudsko telo šta biste promenili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa evo korona je već završila pola posla sa tim čulom mirisa…5. ukinuo culo njuha
![]()
pa evo korona je već završila pola posla sa tim čulom mirisa…
još ako naučiš da flaše pakuješ dupetom u gajbiceNe znam o cemu govoris draga ne cujem te
Salu na stranu necu da slusam ni struku
ni savete ni nista
kom je veka tom je leka
a meni vala i da zivim beskonacno
tj dok se rakija pece u kazanima.
E da ugradio bih umesto doopeta mali kazan za instant rakiju
kod doopeta moje velicine to bi vise bila
neka mini destilerija![]()
šta će ti sve to ako ti je mali ko u zeca ?Да очи буду од најтврђег стакла. Да се могу мењати и тиме омогућити да се чуло вида никада не изгуби. Исто и за чуло слуха. Да кичена мождина увек може да се санира и да човек никад не остане у колицима. Да никад не можеш да се угојиш. Да никад не можеш нервно да оболиш. Да зуби немају свој васкуларни систем и дубок корен, већ да буду део виличне кости који се никада не квари и има супер тврдоћу. Да нокти не могу да урастају у месо. Да ендокрини систем ради савршено. Да никад немаш камен у жучној кеси, бубрегу и мокраћној бешици. Да не постоји могућност кијавице и слина и темпаратуре. И да организам има урођен антибиотик и антисептик који једе све типове рака и санира сваку врсту посекотине и инфекције.
Ја дајем један добар од 30 сантима (када бих га имао) за један од 15 см ПЛУС нов НЕРВНИ СИСТЕМ.šta će ti sve to ako ti je mali ko u zeca ?