Kad biste mogli da ponovo stvorite ljudsko telo šta biste promenili?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.036
Kad biste mogli da ponovo stvorite ljudsko telo šta biste promenili?

1697784659295.png

pa evo korona je već završila pola posla sa tim čulom mirisa…

Ne znam o cemu govoris draga ne cujem te :D

Salu na stranu necu da slusam ni struku
ni savete ni nista
kom je veka tom je leka
a meni vala i da zivim beskonacno
tj dok se rakija pece u kazanima.

E da ugradio bih umesto doopeta mali kazan za instant rakiju
kod doopeta moje velicine to bi vise bila
neka mini destilerija :mrgreen:

Ne znam o cemu govoris draga ne cujem te :D

Salu na stranu necu da slusam ni struku
ni savete ni nista
kom je veka tom je leka
a meni vala i da zivim beskonacno
tj dok se rakija pece u kazanima.

E da ugradio bih umesto doopeta mali kazan za instant rakiju
kod doopeta moje velicine to bi vise bila
neka mini destilerija :mrgreen:
još ako naučiš da flaše pakuješ dupetom u gajbice
možeš i fabriku otvoriti

Да очи буду од најтврђег стакла. Да се могу мењати и тиме омогућити да се чуло вида никада не изгуби. Исто и за чуло слуха. Да кичена мождина увек може да се санира и да човек никад не остане у колицима. Да никад не можеш да се угојиш. Да никад не можеш нервно да оболиш. Да зуби немају свој васкуларни систем и дубок корен, већ да буду део виличне кости који се никада не квари и има супер тврдоћу. Да нокти не могу да урастају у месо. Да ендокрини систем ради савршено. Да никад немаш камен у жучној кеси, бубрегу и мокраћној бешици. Да не постоји могућност кијавице и слина и темпаратуре. И да организам има урођен антибиотик и антисептик који једе све типове рака и санира сваку врсту посекотине и инфекције.

Да очи буду од најтврђег стакла. Да се могу мењати и тиме омогућити да се чуло вида никада не изгуби. Исто и за чуло слуха. Да кичена мождина увек може да се санира и да човек никад не остане у колицима. Да никад не можеш да се угојиш. Да никад не можеш нервно да оболиш. Да зуби немају свој васкуларни систем и дубок корен, већ да буду део виличне кости који се никада не квари и има супер тврдоћу. Да нокти не могу да урастају у месо. Да ендокрини систем ради савршено. Да никад немаш камен у жучној кеси, бубрегу и мокраћној бешици. Да не постоји могућност кијавице и слина и темпаратуре. И да организам има урођен антибиотик и антисептик који једе све типове рака и санира сваку врсту посекотине и инфекције.
šta će ti sve to ako ti je mali ko u zeca ?

Back