krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
A to je ono tzv. TITOVO Užice ?!?topmodelsica:Da, u Uzicama, samo shto se ne kaze u Uzicama nego u Uzicu,i u Beogradima i u Novom Beogradu i u starom delu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je ono tzv. TITOVO Užice ?!?topmodelsica:Da, u Uzicama, samo shto se ne kaze u Uzicama nego u Uzicu,i u Beogradima i u Novom Beogradu i u starom delu.
krvolok:A to je ono tzv. TITOVO Užice ?!?
E, super, pa da uzvratim darežljivost ; a tebi onako jedan veći KVISKO, ali možeš da ga koristiš barem 3 puta !!! :-)topmodelsica:To je to Uzice, pogodio si, tri bambija za tebe.
Meni treba samo pratnja, a kviska zadrzi, bonusi i unapredjenje, to ne, samo telohranitelji i visoko drushtvo, to mi treba.krvolok:E, super, pa da uzvratim darežljivost ; a tebi onako jedan veći KVISKO, ali možeš da ga koristiš barem 3 puta !!! :-)
slazhem se...a kako bi izgledalo....pa plazha i shuma i nema insekata,i gmizavaca i vodozemaca i riba i ptica....samo ponekih sisaraSpiritcraft:potpuno pusto mesto...
gde bih mogao na miru da ne radim ništa što ne volim i ne gledam nikoga koga ne volim.
batka_mija:...da pobegnete od svih negde (sto svako od nas pozeli s' vremena na vreme) kako bi to mesto izgledalo?
livija:e jeste.... sve bi ja vas shto hocjete da ne prichate ni sa kim dovela u scarsdale..... posle pola sata bi svi plakali da idete qcji..... :-?