- Poruka
- 3.706
da se rodite kao muskarac ili zena, koji bi vas izbor bio i zasto?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se rodite kao muskarac ili zena, koji bi vas izvor bio i zasto?
zena,koliko god teze bilo
de je el da napomene biste problem
ko musko, mislim da im je lakse u mnogo cemu u zivotu
homosapiens je bio u prednosti u odnosu na neandertalca
- - - - - - - - - -
u svakom slucaju pecinska zenka jer je bio matrijarhat
- - - - - - - - - -
haha tebi teze
jel si sisla skoro u rudnik ili kanalizaciju
u cemu
najzad odgovormalo musko, malo zensko..kako kad mi odgovara.
zena,koliko god teze bilo
A ovo čini muškarca... @tema .....muskarac mnogo je lako cim nesto ne umeju,ne mogu, ne snadju se uvek su im zene krive ....samo kukaju ovde na forumu...a da ne idem dalje da ih gledaju kao objekte ...ima i onih koji malo glume dusebriznike ... :zjubljena:- - - - - - - - - -
haha tebi teze
da se rodite kao muskarac ili zena, koji bi vas izbor bio i zasto?
A ovo čini muškarca... @tema .....muskarac, mnogo je lako cim nesto ne umeju,ne mogu, ne snadju se uvek su im zene krive ....samo kukaju ovde na forumu...a da ne idem dalje da ih gledaju kao objekte ...ima i onih koji malo glume dusebriznike ...haha tebi teze
A ovo čini muškarca... @tema .....muskarac mnogo je lako cim nesto ne umeju,ne mogu, ne snadju se uvek su im zene krive ....samo kukaju ovde na forumu...a da ne idem dalje da ih gledaju kao objekte ...ima i onih koji malo glume dusebriznike ... :zjubljena:
malo musko, malo zensko..kako kad mi odgovara.
najzad odgovor
kad i u kom ti slucaju odgovara da budes zensko a kad da budes musko?
sad mi je jasno sto patis od nehebice
sta se umnozavas amebo?
- - - - - - - - - -
![]()
sta se umnozavas amebo?
p[ih zene..
Eto,dao si mi razlog više ... dopunio si mi postne kapram te uopste draga prijateljice...
kad citam tvoj post cini i se da opisujes vecinu zena
A ovo čini muškarca... @tema .....muskarac mnogo je lako cim nesto ne umeju,ne mogu, ne snadju se uvek su im zene krive ....samo kukaju ovde na forumu...a da ne idem dalje da ih gledaju kao objekte ...ima i onih koji malo glume dusebriznike ... :zjubljena: