"Kaćuša" - pesma na koju plaču i Srbi i Rusi

Ruska varijanta lili marlen

Површно упућен и реално глуп коментар, хипстерија, али и ми "Амери" имамо изненађујући осећајну песму "I'll Be Seeing You" (мени најлепше од Jo Stafford) а пошто се даље унеређујете са партизанштином упућујем вас на очеву омиљену четничку "Опадај Лишће".

Површно упућен и реално глуп коментар, хипстерија, али и ми "Амери" имамо изненађујући осећајну песму "I'll Be Seeing You" (мени најлепше од Jo Stafford) а пошто се даље унеређујете са партизанштином упућујем вас на очеву омиљену четничку "Опадај Лишће".
Otvori drugu temu, pa stavljaj četničke...
I mani se politike na ovoj temi...

Politika je drugi bulevar desno, pa treća ulica sa leve strane...

Otvori drugu temu, pa stavljaj četničke...
I mani se politike na ovoj temi...

Politika je drugi bulevar desno, pa treća ulica sa leve strane...

Државни и народни покрет отпора (четнички) није дефинисан политиком док "револуционарни" јесте те ти селективно ритање пада у воду.

Kakve to veze ima sa mnom, kauboju? Obrati se ovima koji kace partizanske pesme.

Kakve to veze ima sa mnom, kauboju? Obrati se ovima koji kace partizanske pesme.

Ко те покондирена пастирко тера на површна повезивања?
У музици има варијанта извођења песме и композиције што овде није у питању.
Покри се чиме год кад уши немаш.

Ко те покондирена пастирко тера на површна повезивања?
У музици има варијанта извођења песме и композиције што овде није у питању.
Покри се чиме год кад уши немаш.
Znaci ne smes da se obratis moderatorki? Hrabar kauboj. Ciao, bella!

Ja sam kacila partizansku pjesmu,a nisam moderator.
I nisam je kacila zbog partizana ili bilo kakve politike,nego iskljucivo muzike.
Muzicki je ta pjesma vrlo lijepa,a poenta posta je bila da smo te melodije preuzimali od Rusa,iako smo mislili da su "nase".
I dan danas ima dosta plagijata,narocito grcke muzike.
I cetnickih pjesama ima lijepih...Meni se svidja "Morem plovi jedna mala barka".😀
Ali to nije tema...tema su ruske pjesme.

nekima su na ovim prostorima ocigledno bili saveznici
Bez premca.Misterija je kako je publika tako brzo uspela da izvodjenje nagradi aplauzom,meni bi licno trebalo bar pola minuta da prvo dodjem sebi
Najverovatnije je da publika već dobro poznaje ovo remek delo i kvartet koji bez muzičke pratnje izvodi ovu dramu,
pa je zato odmah aplaudirala...
Ovo je jedno i izvođenje i pesma - među najboljim koje poznajem...
Hvala na video klipu...
:heart2:

Back