- Poruka
- 20.975
Prelepo...
Dušu sam odmorila danas uz ove diiiivne ruske pesme...
Molim vas, dragi moji, postavljajte ovde još lepih ruskih pesama...
Hvaaaaalaaaaa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepo...
Napisala sam iskreno kako zvuči sa strane, nisam očekivala da te pogodi nego da te motiviše da preformulišeš naslov. Ok, izbriši onda tu poruku, a i ovu sad.Čudo jedno, da forumaši dolaze, komentarišu i postavljaju muziku koju vole, a naslov je patetičan...
Pitam se šta bi bilo da je naslov primamljiviji?
Zeja mi je da ih susam uzivo,ali nije bilo prilike.Kaljinka i Katjuša...
Hor Crvene Armije u beogradskom Sava centru...
![]()
![]()
![]()
Staromodniji....Pa dobro, uvek ima pojedinaca koji su zreliji od svojih vrsnjaka.
Ne znam da je nesto uopste bila popularna.U principu, kod nas pesma je bila popularna zbog visecevnog raketnog bacaca, i ne verujem da iko ko nije razumeo tekst mislio
da se radi o devojci.
Ruska varijanta lili marlen
Otvori drugu temu, pa stavljaj četničke...Површно упућен и реално глуп коментар, хипстерија, али и ми "Амери" имамо изненађујући осећајну песму "I'll Be Seeing You" (мени најлепше од Jo Stafford) а пошто се даље унеређујете са партизанштином упућујем вас на очеву омиљену четничку "Опадај Лишће".
Otvori drugu temu, pa stavljaj četničke...
I mani se politike na ovoj temi...
Politika je drugi bulevar desno, pa treća ulica sa leve strane...
Veliki mag pesme, Radmila Karaklajić...Poslušajte ovu varijaciju Oči čornje, izvodi je naša Radmila Karakljajić, ali najbolja je!
1.25, 2.10, 2.40 oči, ooooči
![]()
Kakve to veze ima sa mnom, kauboju? Obrati se ovima koji kace partizanske pesme.Површно упућен и реално глуп коментар, хипстерија, али и ми "Амери" имамо изненађујући осећајну песму "I'll Be Seeing You" (мени најлепше од Jo Stafford) а пошто се даље унеређујете са партизанштином упућујем вас на очеву омиљену четничку "Опадај Лишће".
Kakve to veze ima sa mnom, kauboju? Obrati se ovima koji kace partizanske pesme.
Znaci ne smes da se obratis moderatorki? Hrabar kauboj. Ciao, bella!Ко те покондирена пастирко тера на површна повезивања?
У музици има варијанта извођења песме и композиције што овде није у питању.
Покри се чиме год кад уши немаш.
Sada vidim... prošlo je već 35 godinica od kada je snimana ova pesmica...Volim da slušam Bajagino "muzikalno recitovanje"
Najverovatnije je da publika već dobro poznaje ovo remek delo i kvartet koji bez muzičke pratnje izvodi ovu dramu,nekima su na ovim prostorima ocigledno bili saveznici
Bez premca.Misterija je kako je publika tako brzo uspela da izvodjenje nagradi aplauzom,meni bi licno trebalo bar pola minuta da prvo dodjem sebi
Nisam našla na ruskom jeziku...Ne mogu da nadjem na ruskom,posto to i jeste ruska pjesma,onu nasu partizansku "Konjuh planinom".
Ako nadjes,postavi.