Kacin kaže da Srbija mora da se izdeli na banovine da bi bolje živeli

ja ne govorim o divljacima i ubicama, ja govorim o državljanima Republike Srbije, Albanaca kojih je bilo oko milion, koji su nešto tražili...nisu dobili, uzeli su na kraju sami

A pita se onoga ko živi tamo, ti nećeš iz Beograda ili odakle god da kažeš meni šta da ja radim u Novom Sadu, ako sam ja sam u svojim stremljenjima, onda si mirna, ali ako nas, mojih istomišljenika ima 70-80%, onda si ti u problemu... i ti ne možeš ništa.

dali su korzikanci u pravu
dali su severni irci u pravu
dali su baskijci u pravu
dali su kosovari u pravu
dali su sardinci i sicilijanci u pravu
dali su valonci u pravu
dali su grenlandski eskimi u pravu
dali su kanadjani iz kvebek u pravu
dali su skotlandjani u pravu

e ako su oni u pravu ondak oma da si na sledece zasedanje ujedinjenih nacija osudio drzave koje im ne daju da se ocepe
i tek tada tvoja ulica moze dobiti nezavisnost od ostalog dela novog sada

ja ne govorim o divljacima i ubicama, ja govorim o državljanima Republike Srbije, Albanaca kojih je bilo oko milion, koji su nešto tražili...nisu dobili, uzeli su na kraju sami

A pita se onoga ko živi tamo, ti nećeš iz Beograda ili odakle god da kažeš meni šta da ja radim u Novom Sadu, ako sam ja sam u svojim stremljenjima, onda si mirna, ali ako nas, mojih istomišljenika ima 70-80%, onda si ti u problemu... i ti ne možeš ništa.

Nisu nista uzeli,a pogotovu ne sami.

Naravno da su dobili to sto su trazili i mnogo vise pre rata ali ameri im nisu dozvolili da prihvate niti 1 uslov..........to treba znati.

dali su baskijci u pravu
dali su kosovari u pravu
dali su valonci u pravu

e ako su oni u pravu ondak oma da si na sledece zasedanje ujedinjenih nacija osudio drzave koje im ne daju da se ocepe

:ok:.......

dali su baskijci u pravu
dali su kosovari u pravu
dali su valonci u pravu

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::poklon:

Back