Tema za muškarce.
Kabriolet?
Da/Ne i zašto?
U zavisnosti od finansijske situacije koji model?
Boja?
Ima li u vama snage za to?
Kabriolet?
Da/Ne i zašto?
U zavisnosti od finansijske situacije koji model?
Boja?
Ima li u vama snage za to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je postavi na pdf Muškarci.Tema za muškarce
to je dobro na moruSvejedno ću da napišem.
Super je osećaj. Ali ne kao loženje nego kao osećaj kretanja, kontakta sa svetom, većeg stepena slobode, zezanja.
Potpuno isti osecaj u voznji kabrioletom i biti go na nudistickoj plazi. Osecaj slobode i sjedinjavanja sa prostorom.Svejedno ću da napišem.
Super je osećaj. Ali ne kao loženje nego kao osećaj kretanja, kontakta sa svetom, većeg stepena slobode, zezanja.
Dobro, valjda kasnije dosadi, ali ne mogu da tvrdim jer nisam imala kabrio.
Kao i bazen u dvorištu što dosadi.
Mada ni to nisam imala.
To sve stoji, zato i jeste za klince, njima ništa ne smeta.kabriolet je bio odlican auto u vreme kad nije bilo klima u kolima.
sad je prevazidjen i los izbor.
vozio sam automobil sa siberom svojevremeno i samo sam ga jednom otvorio..brate, kad upekne zvezda da poludis dok te udara u celenku
kabriolet je nepraktican jer si na suncu koje przi.
takodje ima problem pri brzinama vecim od 60km/h, preterano duva.
Ma ne u tom smislu, ja auto koristim i za posao i prevoz stvari, ali 306 za kuliranje super.Zašto nepraktičan? Sve je isto samo se krov spušta. Nebi ja toliko generalizovao stvari. Lep dan spustiš krov, pada kiša digneš.
Ja bih Džordžiju npr. ubacila punu kutiju štenaca.
jer ces ga retko voziti sa spustenim krovom jer kad zvezda upekne ima samo da se preznojavas i dobijas suncanicu.Zašto nepraktičan? Sve je isto samo se krov spušta. Nebi ja toliko generalizovao stvari. Lep dan spustiš krov, pada kiša digneš.
Imam rucni frizider, ne prevozim ja takvu vrstu stvari vec alatke.Staviš frižider i voziš po meni praktičan auto![]()
Može i veš mašina na zadnje sedišteImam rucni frizider, ne prevozim ja takvu vrstu stvari vec alatke.
A šta je valjalo na fordu lakše je utvrditi ford bio i ostao krš.Ćale je ovo vozio kad smo bili klinci, i sećam se da je prokišnjavao, nešto nije valjalo u dihtovanju krova.
Pogledajte prilog 1548843