K-World dvb-s 100se RODESAVANJE

vladica3007

Obećava
Poruka
60
Jedan moj drug je kupio K-World dvb-s 100se, prikljucili na maticnu plocu i povezali sa satelitskom antenon, instalirao sam drajvere i softver koji se dobija uz nju. Na TV ima satelitskog signala sa satelita HOT BIRD ali je problem sto na racunaru nemogu naci ni jedan. Pitao sam jednog druga koji mi je rekao da skinem i instaliram PROG DVB ali opet ista stvar NEMOGU NACI PROGRAME.

Dali neko ima neko uputstvo ili zna da mi objasni gde sam gresio?

Unapred zahvalan.
Vladica Stefanovic

Не користим ту сателитску картицу, али претпостављам да је слично оним "земаљским".
Елем, уз ту картицу си добио (или си бар требао да добијеш) Упутство за инсталацију картице, као и Упутство за руковање DVB-S PLUS програмом. Е сад, ако си картицу правилно инсталирао, што подразумева инсталацију:

• DirectX 9.0c (ако је потребно)
  • TV remote control
  • DVB-S 100 PCI TV card driver
  • DVB-S 100 BDA driver
  • DVB-S PLUS software
... онда ти преостаје да покренеш DVB-S PLUS програм и урадиш скенирање канала > клик на иконицу STVR и кад се отвори прозор десни клик на њега и одабереш Setup (или из контролног панела).

Уосталом, одавде можеш скинути то упутство (PDF) и од 8-ог питања - Q8. How to setup application? ... имаш детаљно објашњење. Испрати упутство, требало после тога да све ради како треба.

Back