Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Ništa ti to ne vredi ako nisi džangrizava!kučka:Ne umem da je pravim ..ali umem lepo da je serviram....:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa ti to ne vredi ako nisi džangrizava!kučka:Ne umem da je pravim ..ali umem lepo da je serviram....:wink:
?Hvala ti, Maro. I ti si slatka!marina.c:JEA!!!!![]()
![]()
Pravi si!!!

Dodaj tunjevinu, naseckaj svez paradajz, moze i svez krastavac, malo rendanog kackavalja...gossca:kad nisam on dobije makarone s kecapom...
Budalica 07:Koliko je bitno, da odabrana devojka, za koju se pretpostavlja da ce biti buduca supruga, ume da sprema pozeljna jela ?![]()
Da li je nebitno , to shto Ona ume samo da skuva jaja, i shto cete trchati kod mame, da biste se poshteno jeli ? :razz:
Da li je opasno, to shto Ona ceo kucni budzet sroka na pizza servis i pljeskavice ?![]()
Nije li malo opasno, to shto necete jesti kuvana jela u prvih tri godine braka ? :?

Banshi kletvo moja i ja bi malo tebe da razvlacimBanshee:kropirusa je fakat odlicna.i ja bih muza koji ume da razvlaci kore i pravi pite.
otkacena slavonka:evo ja vas sve pozivam na pravu dobru slavonsku sarmu... ;-)
a poslje ljepo strudla od maka...i pivce za zivce... :wink:

'De si bre slavonka, ne daš se videti ! :-Dotkacena slavonka:evo ja vas sve pozivam na pravu dobru slavonsku sarmu... ;-)
a poslje ljepo strudla od maka...i pivce za zivce... :wink:
Iivija:ili jednostavno kompleksashica.. miss'm ne samo zhena... vecj i mushkarac.. bilo ko....
kakav je to chovek koji ne ume da se prehrani? to je valjda prvi nagon
medved_bg:'De si bre slavonka, ne daš se videti ! :-D
A di je sarma, a? ;-)
Budalica 07:Godinama gajimo kult Krompirushe , poshtujemo je i zato je i pishem velikim slovom. Zahvaljujuci Njoj, mnoge naizgled dosadne vechere, pretvorene su u najludje zurke.
Mnogi prijatelji su pokushavali moju devojku i mene da impresioniraju, tako shto ce nam za vecheru prirediti prezentaciju morskih plodova.
Trpati u mene, kontinentalca, razne morske zivuljke i josh pri tom traziti da se sa svakim zalogajem odushevljavam i hvalim domacicu, ma daj....
Kada smo odluchili da prekinemo farsu od pripremanja vechera, koje nikada sami ne jedemo, onda sam doneo odluku da napravimo vecheru iznenadjenja.
Krompirusha !
Milica je sama odluchila da priprema vecheru uz prisustvo gostiju.
Kakav je shok izazvala, kada su pochele da upadaju u stan njene drugarice, sa chijih je vratova "otpadao" tako zestok miris skupih parfema, da sam se ozbiljno uplashio da ne pokvare domacinsku atmosferu , obogacenu mirisom kuhinje.
nisu mogle da veruju svojim ochima i veshtachkim trepavicama, kada su ugledali Milicu sa keceljom oko pojasa i sa oklagijom u rucu.
"Drage moje drugarice, vecheras cu vam pokazati kako treba da izgleda evropska zena u kuhinji".
Kokoshke su blenule otvorenih usta, dok su posmatrale Milicu kako spretno razvlachi jufke i kako barata oklagijom, a svo vreme sa njihovim jachim polovinama vodi polushkakljiv razgovor.
Nazdravljajuci, a da pri tom ne obustavlja "proizvodnju hrane", kako ona kaze, ostavila je bez daha drugarice, koje su pozele da nisu ni doshle tu noc.
Kraljica hrane, Krompirusha , bila je gotova, a da ni prva flasha vina nije bila ispijena, predivno....
Komentari tipa,
" Ljudi, ja nikada nishta ukusnije nisam jeo ", ili " maco, molim te zamoli Milicu da te nauchi kako se pravi ovo charobno jelo "..... Izazvali su vidnu ljubomoru njenih drugarica.
Jedna od njenih kokoshkica je htela da bude duhovita, pa je pecnula sa komentarom " Nadam se da nece sledeci put biti pasulj sa suvim rebrima ".
Ne, nece. sledeci put ce Milica da vam napravi bosanski lonac, ako volite.
Jedina mana te fantastichne vechere, je to shto je Milica svojim umecem pripremanja jela, napravila takav dzumbus da je nashe druzenje i okupljanje bilo zaustavljeno, a i umalo ugasheno, dobrih dva meseca.
Sve sam vratio u normalu, kada sam ih pozvao i rekao da dodju kod nas na roshtilj, ja sam glavni majstor, Milica zeli da pije i pleshe, kecelja je nocas moja.
otkacena slavonka:ma evo me proganja me doktor stalno pa sam se malo sakrila :wink:
samo javi kada stizes...sarma ce da ceka... :wink:

medved_bg:Što ja volem sarmu, eh....a i štrudlu![]()
chika_doktor:jaka si ti zena dok se krijesh od mene![]()