K R O M P I R U Š A ! ! !

Budalica 07

Početnik
Banovan
Poruka
26
Koliko je bitno, da odabrana devojka, za koju se pretpostavlja da ce biti buduca supruga, ume da sprema pozeljna jela ? :cry:
Da li je nebitno , to shto Ona ume samo da skuva jaja, i shto cete trchati kod mame, da biste se poshteno jeli ? :razz:
Da li je opasno, to shto Ona ceo kucni budzet sroka na pizza servis i pljeskavice ? :roll:
Nije li malo opasno, to shto necete jesti kuvana jela u prvih tri godine braka ? :?

Draga,
koju godishnjicu braka cemo slaviti, kada budesh umela da napravish pravu pitu Krompirushu, a ne da me pitash: "Jesi li kupio kore, ja ti ne mogu izigravati seljanku i razvlachiti jufke" ? :evil:

Ortak pricha za zenu :
"Jasno mi je gde nauchi imena tolikih parfema, ali gde nauchi trideset osam imena raznih salama" ??????

Budalica 07:
Koliko je bitno, da odabrana devojka, za koju se pretpostavlja da ce biti buduca supruga, ume da sprema pozeljna jela ? :cry:
Da li je nebitno , to shto Ona ume samo da skuva jaja, i shto cete trchati kod mame, da biste se poshteno jeli ? :razz:
Da li je opasno, to shto Ona ceo kucni budzet sroka na pizza servis i pljeskavice ? :roll:
Nije li malo opasno, to shto necete jesti kuvana jela u prvih tri godine braka ? :?

Nekom , verovatno, jeste bitno ili nebitno,a nekom nije!

Meni, licno, ne bi bilo bitno!

Budalica 07:
Jest, sve si je po kuhinjskom umeću birao.

Budalica 07:
Da bih se pošteno jeo, ne moram da trčim kod mame (mada trčanje otvara apetit). Savršeno mogu sam sebe da seckam i pojedem, čak i sirovog.

Budalica 07:
Skreši joj budžet, na za po jednu pašteticu i jogurt. Ako ti je već toliko bitno.

Budalica 07:
Ne, opasnije bi bilo jesti ih u te prve tri godine.

Budalica 07:
Draga,
koju godishnjicu braka cemo slaviti, kada budesh umela da napravish pravu pitu Krompirushu, a ne da me pitash: "Jesi li kupio kore, ja ti ne mogu izigravati seljanku i razvlachiti jufke" ? :evil:
Sa ovakvim stavom nećete dočekati godišnjicu.

Budalica 07:
Ortak pricha za zenu :
"Jasno mi je gde nauchi imena tolikih parfema, ali gde nauchi trideset osam imena raznih salama" ??????
Piše u rashladnoj vitrini, pored svake salame. A negde stoji i kao lista ucelo, sa cenama. Mama ga nije slala u kupovinu?

Ovde neki kazu "Nije bitno sto ne kuvam bla bla..." Ne slazem se s tim iz prostog razloga sto u zemlji Srbiji sa nasim prosecnim primanjima, nema teorije da se hranis po restoranima, eventualno da to sebi priustis 1 nedeljno. Ukoliko mozes priustiti taj luksuz sebi - onda ok. Mada, po meni, vazno je da znas napraviti par jela, nikad se ne zna kad ces se naci u situaciji da moras da kuvas (nebitno da li si musko ili zensko - naravno).

...kad sam se udavala i kad su dosli po mene...zaova je pitala dal znam da napravim pitu krompirusu i moji gosti su svi u glas rekli jea, sve zna...a znala sam samo da ispecem jaja...cak nisam znala ni puding da skuvam...
...ali za dva meseca sam naucila sve, al sve...tako da moja zaova moze samo da sanja da napravi pitu kao ja...hahaha
...svaka zena ce nauciti da kuva...pitanje je samo da li ima malo talenta i volje...

Neraspolozenu zenu je bolje odvesti na rucak, nego je pustiti blizu sporeta...mislim...nebitno je kuvanje...ako me voli bice zadovoljan i sa sendvicima i sa pitom...kad sam srecna kuvam, kuvam, zezam se, experimentisem...kad nisam on dobije makarone s kecapom...od njega ocekujem osmeh u oba slucaja...

:)

Njen izgled mi je vrlo važan. Njeno telo mi je važno, važno mi je šta i koliko jede(mo), šta stavlja u sebe i na sebe, šta radi sa svojim organizmom. Gotovo uvek na Nju reagujem u odnosu na to... Moja ženka ne mora da zna da sprema pitu Krompirušu, tačnije - može da bude totalni kuhinjski duduk! Ali mora da bude Drčna.

kojote:
:)

Njen izgled mi je vrlo važan. Njeno telo mi je važno, važno mi je šta i koliko jede(mo), šta stavlja u sebe i na sebe, šta radi sa svojim organizmom. Gotovo uvek na Nju reagujem u odnosu na to... Moja ženka ne mora da zna da sprema pitu Krompirušu, tačnije - može da bude totalni kuhinjski duduk! Ali mora da bude Drčna.

JEA!!!! :D :D :D Pravi si!!!

Back