Јужна Америка, уточиште социјализма

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to. Ti si u kontaktu sa tim, je l' te, bogatijim slojevima njihovog drustva.

E sad, bas da gologuzija crta lajne to ne verujem... Pre bi se reklo da koks konzumiraju ti sto ga ne volu, takoreci klasni neprijatelji. Raja verovatno nije dalje odmakla od brlje, pokoje buksne, a verovatno se tu i kakvo opojno korenje zvace.

Vi's, to bi bila zanimljiva socioloska studija, cime se drogiraju Chavisti, a cime neprijatelji bolivarske socijalisticke revolucije...

pa taj Chaves je svaki put nasmrkan ko dupe kada se pojavi u javnosti ,a sa obzirom da je u Venecueli , Kolumbiji i Boliviji gram par dolara , verovatno se shiju i sirotinja i bogati i staro i mlado
ovi neprijatelji su garant na nekim amfetaminima ,LSD-u i ostalim mrskim sintetckim proizvodima raspomamljenog globalizma i imperijalizma :think:

pa taj Chaves je svaki put nasmrkan ko dupe kada se pojavi u javnosti ,a sa obzirom da je u Venecueli , Kolumbiji i Boliviji gram par dolara , verovatno se shiju i sirotinja i bogati i staro i mlado
ovi neprijatelji su garant na nekim amfetaminima ,LSD-u i ostalim mrskim sintetckim proizvodima raspomamljenog globalizma i imperijalizma :think:

Ne šmrče on nego gricka listove koke ...

Juzna Amerika je takodje i utociste narko-kartela, narko-terorista, narko-gerilaca i tako tih finih narko-stvari, pa sta?

A tu informaciju si pokupio odakle tacno? Jel u pitanju neki burzoaski anti-komunisticki mediji? :mrgreen:

al bundy:
ovi neprijatelji su garant na nekim amfetaminima ,LSD-u i ostalim mrskim sintetckim proizvodima raspomamljenog globalizma i imperijalizma

Ma veruj mi ako narod Bolivije gricka koku iz spirituanih razloga jednom godisnje (jer su takvi obicaji vec vekovima),onda to gnjide i kurvari sa zapada (sve sama "elita" kurvinih sinova i neuspelih pobacaja) praktikuje i zloupotrebljava narkotike svaki boziji dan.Mislim da vi iz gradjanskih grupacija tipa LDP/LSV sto organizujete zurkice elektronske muzike,najbolje znate kolika je potrosnja opijata. :mrgreen:

Enchanted:
Čaveza normalan svet u Venecueli mrzi.

Bas steta sto je tog "normalnog" sveta jako malo...:mrgreen:

Vole ga Indijanci, ali bukvalno. Iole obrazovan svet ne može da ga smisli a o umetnicima i javnim ličnostima da ne pričamo. Igrom slučaja sam u kontaktu sa dosta njihovih glumaca i novinara pa znam da je raspoloženje prema njemu u većim gradovima krajnje negativno.

:mrgreen:

Tipicna malogradjanska i elitisticka retorika....Koga bre boli ona stvar sto neka umetnicka avangarda (inace drustvenih parazita cije je broj mizeran) mrzi Caveza.Ovde se postavlja pitanje koga podrzava radnicka klasa na cijoj grbaci je cela ekonomija drzave i drustveni proizvod.Sta bre imaju ljudi od nekih holivud uvrnutih tipova koji onanisu na Coca-Cola kulturu.

Sirotinja ne vidi dalje od svog nosa i generalno nema znanja da analizira ni ukrštene reči a kamoli politiku ... kao i ovde kod nas

Ma da bre...Zato svi treba da se ugledaju na onu bitangu Z.Djondjica koji je samo filozofirao a malo radio (tj. radio je na sirenju ideje autodestrukcije kod ljudi),a sama ta ideja ga je i pokopala jer je svojim stavovima prizivao svoje dzelate.Eto primer stetnog uticaja filozofije i autodestrukcije u narodu poznatog kao palamudjenje.

Pa i nije to daleko od istine. Eto, na primer, komunisticka gerila FARC se finansira tako sto gaji i valja koku na veliko. Ni to im nije tesko zarad oslobodjenja radnog naroda.

S*ri,s*ri...moj golube beli... :mrgreen: Najveci izvoznik koke u Kolumbiji su kontra-revolucionarne militantne grupe bliske pro-americkom impotetnom penisu Alvaru Uribeu,koji prakticno organizuje prevoz kokaina tankerima u USA.Zasto je Kolumbija toliko znacajna za USA???!!!...Pa eto da bi glumci,reziseri i elita sa zapada (koju je pomenuo gospodin Enchanted) mogli da se gudraju svaki dan i raspadaju od kraljevske droge.

A tu informaciju si pokupio odakle tacno? Jel u pitanju neki burzoaski anti-komunisticki mediji? :mrgreen:

Ma veruj mi ako narod Bolivije gricka koku iz spirituanih razloga jednom godisnje (jer su takvi obicaji vec vekovima),onda to gnjide i kurvari sa zapada (sve sama "elita" kurvinih sinova i neuspelih pobacaja) praktikuje i zloupotrebljava narkotike svaki boziji dan.Mislim da vi iz gradjanskih grupacija tipa LDP/LSV sto organizujete zurkice elektronske muzike,najbolje znate kolika je potrosnja opijata. :mrgreen:

Bas steta sto je tog "normalnog" sveta jako malo...:mrgreen:

:mrgreen:

Tipicna malogradjanska i elitisticka retorika....Koga bre boli ona stvar sto neka umetnicka avangarda (inace drustvenih parazita cije je broj mizeran) mrzi Caveza.Ovde se postavlja pitanje koga podrzava radnicka klasa na cijoj grbaci je cela ekonomija drzave i drustveni proizvod.Sta bre imaju ljudi od nekih holivud uvrnutih tipova koji onanisu na Coca-Cola kulturu.

Ma da bre...Zato svi treba da se ugledaju na onu bitangu Z.Djondjica koji je samo filozofirao a malo radio (tj. radio je na sirenju ideje autodestrukcije kod ljudi),a sama ta ideja ga je i pokopala jer je svojim stavovima prizivao svoje dzelate.Eto primer stetnog uticaja filozofije i autodestrukcije u narodu poznatog kao palamudjenje.

S*ri,s*ri...moj golube beli... :mrgreen: Najveci izvoznik koke u Kolumbiji su kontra-revolucionarne militantne grupe bliske pro-americkom impotetnom penisu Alvaru Uribeu,koji prakticno organizuje prevoz kokaina tankerima u USA.Zasto je Kolumbija toliko znacajna za USA???!!!...Pa eto da bi glumci,reziseri i elita sa zapada (koju je pomenuo gospodin Enchanted) mogli da se gudraju svaki dan i raspadaju od kraljevske droge.

Ne vredi , sad svi znaju da ste vi komunjare i vashi idoli narkomanski sljam i gotovo :mrgreen:

Vi raspravljate o stvarima o kojima POJMA NEMATE....

Cudo jedno!

Da samo jednom sluas Caveza i razumes sta govori, ne bi tako lupetao.

Bebroj puta sam slusao Caveza u zivo, da govori po 3-5 sati bez prekida i NE NAPRAVI NI JEDNU JEDINU GRESKU!

Mislim da NA SVETU nema boljeg oratora od njega.

Наравно да је континент који је под тоталном контролом Ватикана уточиште социјализма и људске зависности од мафије.Исто се сада дешава и са САД.И код њих држава(мафија) преузима све ствари у своје руке,од национализације и промене здравственог система,па на даље.
А,циљеве такве политике ће осетити људи који тамо живе."Криза","свињски грип",принудна вакцинација и сличне ствари су само први корак.

Poslednja izmena:
Ne vredi , sad svi znaju da ste vi komunjare i vashi idoli narkomanski sljam i gotovo :mrgreen:

Zalim slucaj sto vam je propaganda tako losa! :mrgreen:
Vidi se po Cedinim podocnjacima ko je narko-fan....a i ne samo on...vec cela elita sa Menhetna...

Ajmo kladionica koliko je jos ostalo Cedi Jovanovicu godina zivota 1 X 2 ...(1 godina,5 godina 10 godina)

kvote:

1 - 20 din

X - 15 din

2 - 1.05 din...:mrgreen:

ps. mislim da ne treba odigrati iako izgleda kao zicer posto su meseci u pitanju.

Poslednja izmena:
Наравно да је континент који је под тоталном контролом Ватикана уточиште социјализма и људске зависности од мафије.Исто се сада дешава и са САД.И код њих држава(мафија) преузима све ствари у своје руке,од национализације и промене здравственог система,па на даље.
А,циљеве такве политике ће осетити људи који тамо живе."Криза","свињски грип",принудна вакцинација и сличне ствари су само први корак.

Kako si okrenuo pricu na svoju vodenicu,svaka ti cast....Kakve bre ima veze socijalizam sa kokainom i mafijom?! To mozda u Kolumbiji i Meksiku cije su vlade podguzne muve USA.

A to sto predvidjas sumornu sliku USA si potpuno u pravu.Ljudima je pun k*rac kapitalizma tako da recenica : "Kapitalisti ce nam prodati konopac pomocu koga cemo ih obesiti"... je jako aktuelna.Posto je narod amerike poprilicno naoruzan,mislim da ce svo to naoruzanje koje narod poseduje biti upotrebljeno protiv kapitalista.

Kapitalisti kopaju sami sebi rupu...:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back