VelikiMedur
Ističe se
- Poruka
- 2.298
kao na primjer,koje jame?
E Ustaso,ajde MARSH odavde!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao na primjer,koje jame?
Ma salim se ja malo sa tobom, vi ste narod tisucljetne kulture, najbolje vas je opisao a i pesmu vam je posvetio Jovan Ducic - Sinu Tisucljetne kulture![]()

Ми из најпатриоцкије арганизације СОВА сас вером у Бога и Крс Часни да не заборавимо званична и незванична Јеванђеља и поједине делове Курана, организујемо мирне потресне шетње по разне локације у Београд због незапамћене ујдурме око најновијег градоначелника. Шта можемо очекивати од оваквог неспособњаковића и зулумћара какав Турци нису правили а којих се старији форумаши и оснивачи удружења СОВА сећају? Потребно је стога да у оним патикама кренемо на мирне потресне шетње како би изразили своје неслагање и свргли са власт ово говедо које дана радног стажа нема и самим тим прети да нам цео град личи на Земунски лидо. Једино по чему ће овај зевзек да остане упамћен је силна крађа а'ла Вук Драшковић и најважнија му измена имена Булевара Зорана Ђинђића у Генерала Ратка Младића. Ми из најпатриоцкијег удружења СОВА сматрамо да су обојица задужили србски народ и србску омлатину и будућа несклепана покољења али да нас је Ратко задужио мало више јер је водио свој рат на специфичнији начин него што је то радио Зоран. Тј Ратко је радио оно што радикали само причају али немају муда да ураде као кад Чеда прича оно што ДС нема муда да каже. Ми морамо да спречимо даље сјебавање Београда али и нема везе. Можда не буде ништа од овога па још буде и најбољи од свих до сада. Ако буде најбољи онда фала што сте имали времена да прочитате све ово.
Србска Омлатина Великосрбске Акције
ДО ПОСЛЕДЊЕГ СРБИНА!![]()

Ma salim se ja malo sa tobom, vi ste narod tisucljetne kulture, najbolje vas je opisao a i pesmu vam je posvetio Jovan Ducic - Sinu Tisucljetne kulture![]()
SINU TISUĆLJETNE KULTURE
Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača,
Pevajuć' mu himne, bestidno i glasno.
E Ustaso,ajde MARSH odavde!

lako Vam se šaliti samnom kad imate argumente tipa jovan dučić
da malo analiziramo dučićevo znanje povijesti iskazano u pjesmi?![]()
lako Vam se šaliti samnom kad imate argumente tipa jovan dučić
da malo analiziramo dučićevo znanje povijesti iskazano u pjesmi?![]()
Mislim da se jos ti nisi dobro naspavao i da bi se trebao vratiti u krevet zar su za Vas svi hrvati koji su superiorniji od Vas - ustaše?
meni srbi ne smetaju.a zahvaljujem dragom Bogu kada sretnem nekog pametnog,jer mogu dosta od njega naučiti.![]()

Superiorniji???
Da nisi mozda Arijevac???![]()
Ti da analiziras Ducica ? Pa jedan Mostar je poznat po Starom Mostu i Aleksi Santicu, vi ste uspeli da srusite i jedno i drugogtoliko o vasoj kulturi, a ti bi jos da analiziras Ducica
Mislim da se jos ti nisi dobro naspavao i da bi se trebao vratiti u krevet
![]()

nisam,ali Vam mogu objasniti što znači pojam "arijevac".očito je da Vi to ne znate.

nisam,ali Vam mogu objasniti što znači pojam "arijevac".očito je da Vi to ne znate.
nisaam ni očekivao drugo od osobe koja povijest svog naroda dokazuje guslarskim pjesmama![]()
nisaam ni očekivao drugo od osobe koja povijest svog naroda dokazuje guslarskim pjesmama![]()
SINU TISUĆLJETNE KULTURE
Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača,
Pevajuć' mu himne, bestidno i glasno.

Hvala hvala, ipak je pohvalno sa tvoje strane sto pricas (pises) srpskim jezikom, ipak je onaj novoizmisljeni previse komplikovan i za tako stari narod kao sto ste vi![]()
i na plotu može pisati svašta.ja govorim o ustavu.
ustav kaže da u hrvatskoj ne postoje srbi,nego hrvatski građani,pripadnici srpske nacionalne manjine.

da ste imali srpski jezik,nebi vam vuk stefanović karađić morao stvarati novi jezik.
vaš jezik do vuka i od vuka su kao nebo i zemlja.
hrvati su hrvatskim jezikom pričali oduvjek,i za to ima više nego dovoljno dokaza.

Nemoj da lazesh. U ustavu pishe drzava gradjana, pretpostavljam. Ili, drzava Hrvata i svih njenih gradjana, ili drzava Hrvata i ostalih manjina. Dakle, u ustavu sigurno ne pishe izrichito da nema Srba u Hrvatskoj. Je l' po tvome znachi da nema ni Jevreja(Zidova) u Hrvatskoj? A u Hrvatskoj nema Srba? Pa kako se zove ona Pupovcheva stranka? Kako se zove crkva koju posecuju pravoslavni vernici?(kao shto je vec neko rekao od sagovornika).
To samo dokazuje da ti mrzish i sam pomen srpskog imena...
I opet....![]()

Ми из најпатриоцкије арганизације СОВА сас вером у Бога и Крс Часни да не заборавимо званична и незванична Јеванђеља и поједине делове Курана, организујемо мирне потресне шетње по разне локације у Београд због незапамћене ујдурме око најновијег градоначелника. Шта можемо очекивати од оваквог неспособњаковића и зулумћара какав Турци нису правили а којих се старији форумаши и оснивачи удружења СОВА сећају? Потребно је стога да у оним патикама кренемо на мирне потресне шетње како би изразили своје неслагање и свргли са власт ово говедо које дана радног стажа нема и самим тим прети да нам цео град личи на Земунски лидо. Једино по чему ће овај зевзек да остане упамћен је силна крађа а'ла Вук Драшковић и најважнија му измена имена Булевара Зорана Ђинђића у Генерала Ратка Младића. Ми из најпатриоцкијег удружења СОВА сматрамо да су обојица задужили србски народ и србску омлатину и будућа несклепана покољења али да нас је Ратко задужио мало више јер је водио свој рат на специфичнији начин него што је то радио Зоран. Тј Ратко је радио оно што радикали само причају али немају муда да ураде као кад Чеда прича оно што ДС нема муда да каже. Ми морамо да спречимо даље сјебавање Београда али и нема везе. Можда не буде ништа од овога па још буде и најбољи од свих до сада. Ако буде најбољи онда фала што сте имали времена да прочитате све ово.
Србска Омлатина Великосрбске Акције
ДО ПОСЛЕДЊЕГ СРБИНА!![]()
ako ste dovoljno razumni ovo će Vam biti dovoljno:
Kolunićev zbornik,1486.
Dio teksta:
Va ime Isuhrstovo, amen. Ljet Gospodnjih 1486. miseca ijuljeja dan sedmi bi dosvršenije knjig Svetago Brnardina. Ja, gospodin Levnardo, plemenem Doljanin položih učiniti svitlo delo, ko bi bilo na službu Božju i svete crikve, za grihi moje, i pisah sije knjige mojim blagom čistim... I tada biše pšenica v Otočci po pet a proso po pet beči, zač biše dobra letina. I ošće vas molim, gospodo redovnici i žakni da se spomenete na pritču ovu da je knjigam teško priti, igdo knjige počtuje, daje knjigami počtovan... I se knjige i siju rubriku pisah ja Broz, žakan budući v redu evanjelskom, z Bužan od Kacitić z Dubovika, plemenem Kolunić... i pisah v istinu te knjige počtovanu mužu gospodinu Levnardu, vikaru gatanskomu, v
http://i96.photobucket.com/albums/l161/zuki_1/pismozrinskogkatarini.jpg
evo teksta pisma n aoriginalnom jeziku:
Moje drago serce!
Nemoj se žalostiti sverhu ovoga moga pisma, niti burkati. Polag Božjega dokončenja sutra u deseti ore budu meni glavu sekli, i tulikajše naukupe tvojemu bratcu. Danas smo mi jedan od drugoga serčeno proščenje uzeli. Zato jemljem ja sada po ovom listu i od tebe jedan vekuvečni valete, tebe proseći, ako sam te u čem zbuntuval, ali ti se čem zameril (koje ja dobro znam), sprosti mi. Budi Bog hvaljen, ja sam k smerti dobro pripavan, niti se plašim. Ja se ufam u Boga vsemogućega, koji me je na ovim svitu ponizil, da se tulikajše mene hoće smiluvati, i ja ga budem molil i prosil (komu sutra dojti ufam se), da se mi na okupu pred njegovem svetem tronušem u dike vekivečne sastanemo. Veće ništar ne znam ti pisati, niti za sina, niti za druga dokončanja našega siromaštva. Ja sam vse na Božju volju ostavil. Ti se ništar ne žalosti, ar je to tako moralo biti.
V Novem Mestu, pred zadnjem dnevom mojega življenja, 29. dan aprila meseca, o sedme ore pod večer, leta 1671.. Naj te Gospodin Bog s mojum kćerju Aurorum Veronikum blagoslovi.
ako Vam treba još,samo recite![]()
Nemoj vise,opet te molim.